• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu feraceleri nereden bulabilirim..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar direk konuya gireyim...
resimde gördüğünüz tarzdaki feracelerden Bursa'da nereden bulabiliriz bilgisi olan varmı? bilhassa arkası böyle tül olandan arıyoruz...

$images (1).webp$images (2).webp$images.webp

Valla nerde bulabilirsiniz bilemicem ama cok guzel modeller bayildim acikcasi:)

sorma canım bizde çok bayıldık :) dini bir program için ayarlamaya çalışıyoruz ama bursa'da tam mekan mağaza yeri bilemiyorum...özellikle gören bilen varsa belki yardımcı olur da dükkan dükkan gezmeyiz diye konu açtım...inşallah bilen çıkar :)
çok güzeller dimi :)

google.com a gir
sol üstte görsellere tıkla
arama kısmının sağında fotograf makinesi ikonuna tıkla yani görselle ara şeklinde ve o ferace resimerinin adresini oraya kopyala ve arat
çıkan site adreslerinde oresimler vardır. O üründe var anlamına gelebilir.
Bursadan bir firmaya ya da o firmaların bursa şubesine ulaşmaya çalışırsın...

resimlerin url si
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=771617
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=771618
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=771619

Örnek arama : Tıkla
Google

Bursada şehreküstünde diyanetin arka tarafında büyk bir ferace satan dükkan vardı görmüştüm geçerken orada belki bulabilirsin. zaten o taraflarda başka dükkanlarda vardı. istersen bir bak

bacımmmm iyisindir inşallahhhh görürü görmez yazam dedimmmm online alışveriş yapıcaksan sefamerve de de enfes feraceler varrr bak derim bursa olmasına gerek yok hem bacım :)

Bursada şehreküstünde diyanetin arka tarafında büyk bir ferace satan dükkan vardı görmüştüm geçerken orada belki bulabilirsin. zaten o taraflarda başka dükkanlarda vardı. istersen bir bak

ben orayı tam bilmiyorum canım biraz tarif edermisin?*:34:

bacımmmm iyisindir inşallahhhh görürü görmez yazam dedimmmm online alışveriş yapıcaksan sefamerve de de enfes feraceler varrr bak derim bursa olmasına gerek yok hem bacım :)

gökçem nerelerdesin sen yahu...uğramaz mı oldun yoksa denk mi gelemedik :) ne var ne yok iyimisin?
online alışveriş istemiyorum canım, bizzat gidip deneyip almak istiyoruz...iki arkadaşım daha alıcak...boyumuz kilomuz farklı...zaten onlar da deneyerek almak istiyor....o yüzden bizzat mekan ismi istiyorum...

gökçem nerelerdesin sen yahu...uğramaz mı oldun yoksa denk mi gelemedik :) ne var ne yok iyimisin?
online alışveriş istemiyorum canım, bizzat gidip deneyip almak istiyoruz...iki arkadaşım daha alıcak...boyumuz kilomuz farklı...zaten onlar da deneyerek almak istiyor....o yüzden bizzat mekan ismi istiyorum...
arkadaşşş nerde olam be bacımmmmm cezalıydım kk bana ceza verdi sonra vınn bozuldu sonra karneleri verdik sonra evi taşıdık temizlik derken ramazan oldu ve şimdi memlekete annemlere geldimde ancak fırsatım oldu...yeryer girsemdeeee denk gelemedik anlaşılan bir alışveriş ruhu içindesin oh oh oh all bakalım;) deneyerek alll inşallh bulursun gönlünce

arkadaşşş nerde olam be bacımmmmm cezalıydım kk bana ceza verdi sonra vınn bozuldu sonra karneleri verdik sonra evi taşıdık temizlik derken ramazan oldu ve şimdi memlekete annemlere geldimde ancak fırsatım oldu...yeryer girsemdeeee denk gelemedik anlaşılan bir alışveriş ruhu içindesin oh oh oh all bakalım;) deneyerek alll inşallh bulursun gönlünce

yok be canım ya, alışveriş ruhundan değil...bayramdan sonra bi program için lazım...mecburiyetten yani....
inşallah bulabilirim yaa çok beğendik....
sen niye ceza aldın kuzum ya :)
kaç gündü ki bu kadar uzun...

yok be canım ya, alışveriş ruhundan değil...bayramdan sonra bi program için lazım...mecburiyetten yani....
inşallah bulabilirim yaa çok beğendik....
sen niye ceza aldın kuzum ya :)
kaç gündü ki bu kadar uzun...
inşallah bulabilirsin güzel çünkü :)
bir arkadaş şikayet etmişmişş öle ceza aldıydım 50 puannn yaklaşık 1 ay cezayı geçtiii giremedim vs.... sonra biliyon aöf sınavı ve diğer saydığım meşgaleler uzadı gitti aöf nasıldııı:) bacımmmm :) senin veled nasıl

inşallah bulabilirsin güzel çünkü :)
bir arkadaş şikayet etmişmişş öle ceza aldıydım 50 puannn yaklaşık 1 ay cezayı geçtiii giremedim vs.... sonra biliyon aöf sınavı ve diğer saydığım meşgaleler uzadı gitti aöf nasıldııı:) bacımmmm :) senin veled nasıl

iyiydi aöf geçtim hepsinden şükür...senin nasıldı?
iyi o da napsın işi gücü park :) oruçlu iken hiç çekilmiyor parkta sıcak bi yandan halsizlik...ama çocuk ne anlasın oruçtan işte :) öyle geçiyor günlerimiz şükür halimize...

iyiydi aöf geçtim hepsinden şükür...senin nasıldı?
iyi o da napsın işi gücü park :) oruçlu iken hiç çekilmiyor parkta sıcak bi yandan halsizlik...ama çocuk ne anlasın oruçtan işte :) öyle geçiyor günlerimiz şükür halimize...
geçmene sevindim harika.... bende hatırlarsan başka bir sınavdan dolayı vizede 1gün olan sınavlara girememiştimmm 4 dersden finalde kastım azcık onları da geçtim şükür ama ortalamayı düşürdüm bakalım ne olucakkk dgs içinnn:)
park park park arkadaşşşş zor evet oruçluyken neyse bayramda yakın, :) allah kolaylık versin çocuk oluncaaa :16::16::16::16:

.

şehreküstü metro durağını biliyor musun ordan yukarıya doğru trafiğe kapalı bir cadde var yukarı cumguriyet caddesine falan çııkıyor medikalpark hastanesinin karşısında o dediğim yol oradan azıcık yukarıya doğru çıkınca zaten soldaki ilk bina mı ne diyanet var altında kitapevi var müftülük mü ne var işte onun arka tarafında yanından sokak var ordan girebilirsin birde o taraflarda perdesu dünyası mı ne var ordada çok çeşitli ceketler falan var ama ferace var mı bilmiyorum ama o dediğim yerde sırf feraceci dükkanlarda var hatta o arka aralıklarda falan dolaş oralarda vardı. yada cumhuriyet caddesinde gidebilirsin cumhuriyet caddesinde han var hani içinde kafeler falan var cumhuriyet caddesinin zafer plazaya doğru olan tarafındaki han neyse o hanın karşısından aşağıya inersende müftülüğün oraya gelirsin. yada reyhan ı biliyorsan reyhan pazarından cumhuriyetin ordan girip aşağıya doğru inersen bulabilirsin. en kötü ihtimalle şehreküstünde müftülüğü sor orada vardı dükkanlar hala var mı bilmiyorum bayadır gitmedim ama o tarafta pardesücüler falan var bir git bak derim

şehreküstü metro durağını biliyor musun ordan yukarıya doğru trafiğe kapalı bir cadde var yukarı cumguriyet caddesine falan çııkıyor medikalpark hastanesinin karşısında o dediğim yol oradan azıcık yukarıya doğru çıkınca zaten soldaki ilk bina mı ne diyanet var altında kitapevi var müftülük mü ne var işte onun arka tarafında yanından sokak var ordan girebilirsin birde o taraflarda perdesu dünyası mı ne var ordada çok çeşitli ceketler falan var ama ferace var mı bilmiyorum ama o dediğim yerde sırf feraceci dükkanlarda var hatta o arka aralıklarda falan dolaş oralarda vardı. yada cumhuriyet caddesinde gidebilirsin cumhuriyet caddesinde han var hani içinde kafeler falan var cumhuriyet caddesinin zafer plazaya doğru olan tarafındaki han neyse o hanın karşısından aşağıya inersende müftülüğün oraya gelirsin. yada reyhan ı biliyorsan reyhan pazarından cumhuriyetin ordan girip aşağıya doğru inersen bulabilirsin. en kötü ihtimalle şehreküstünde müftülüğü sor orada vardı dükkanlar hala var mı bilmiyorum bayadır gitmedim ama o tarafta pardesücüler falan var bir git bak derim

canım çok teşekkür ederim...bursa da yeniyiz henüz fazla biyer bilmiyorum, ama eşim biliyor biraz...ona anlattım aynen yazdığını tamam biliyorum o tarafı dedi....inşallah bulurum aynısından bu resimdekilerin..çok teşekkür ederim tekrar canım...

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için....ama netten değil bizzat mekanından gidip almak istiyoruz...
deneyerek görerek....netten alsak üç kişiyiz birimize uyar diğerine uymaz vs... geri gönder iade değiştirme falan derken o kadar zamnımız da yok zaten....
bizzat mağaza olarak tarif eden olsa çok iyi olacak ama sanırım kimse görmedi bu feracelerden :50:

Back
X