Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Flört işlerinde bir zamanlar aşşşırı aktif biri olarak şöyle söyleyeyim, “ciddi ilişki düşünmüyorum” , “evlenmek istemiyorum” lafları tamamen aldatmaca ve yalan. Aslında sizinle ciddi birşey düşünmüyor. Takılırız, seks yapar dağılır hesap vermeyiz bana hiçbir zaman hesap soramaz, arada duygusal boşluklarımla kafasını karıştırabilirim ama hayatımız hakkında söz sahibi değiliz demek. Sizden gerçekten hoşlanan adam bir anda beyaz atlı prens benim moduna girer. Ben bu tarz erkeklerin kadın modeliydim, şimdi evliyim, beyimi çoh seviyorum. İşin özü bu yalan zırtapozlara asla ve asla kanmayın.

Öyle anlamak istemiş olabilirsiniz, bir şey diyemem.

Öyle olsa benim ve bir çok kişinin evliliği yürürdü. Bence cinsellik ilişkilerde 50% üstünde olmalı.
ilişkiyi yüze böl yarısı cinsellik güzel birşey tabi ama oranı yüzde 50 değildir yüzde 50 olsa 60 yaşından sonra ne yapcaksınız tamam bitmiyor ama pek bir numarasıda kalmıyor

o şey seninle ciddi düşünmüyorum işte başka biri olursa onunla düşünürüm ama o sen değilsin

Iliski istiyorsun ama sadece cinsellik degil duygusallikta istiyorsun, oyle
Mi? Ee normali
Bu bana gore ama farkli
Dusunenlerde var tabiiki..

ilişkiyi yüze böl yarısı cinsellik güzel birşey tabi ama oranı yüzde 50 değildir yüzde 50 olsa 60 yaşından sonra ne yapcaksınız tamam bitmiyor ama pek bir numarasıda kalmıyor
Yaşa göre beklentiler ve ihtiyaçlar degişir ama bu her iki taraf içinde geçerli. 70 yaşında bir kadının ve erkeğin fizyolojik durumu 30 yaşındakiyle karşılaştırılamaz degil mi ? Yada 30 yaşında bir kadının aktif cinsel isteğiyle 70 yaşındaki bir kadının ki aynı olabilirmi sizce ?

Türkiye'de cinsellik aşırı derecede saçma bir yaş aralığında kaldığı için şu an cinsel özgürlük devrine geçişte zorluklar yaşanıyor benim gözlemim bu.Doğudaki ülkelerde evlilik öncesi cinsellik ayıp ama evlilik yaşı daha düşük,batıdaki ülkelerde evlilik yaşı yüksek ama cinselliğe başlama yaşı yine erken.Türkiye'de insanlar hem evlilik öncesi ilişkiye karşı hem de geç evlenmeye başladı son birkaç kuşakta.Hal böyle olunca insanların düşündüğü tek şey seks,sevişmek falan filan işte.Ben yargılamıyorum artık kimseyi,bu konuda daha olgun,ne istediğini bilen erkekleri tercih ediyorum her zaman.Sevişmek istiyorsa ve buna açıksa direk belli etmeli mesela,bu bana göre büyük bir artıdır.Tam tersine bu konuda tabuları vardır,bunu da çekinmeden dile getirmeli.

İlişki düşünmüyorumlar da safsata,sevişmek istiyor sadece işte ama dile getirmeye cesareti yok,hatta sadece yedekte tutmak istiyor da olabilir,bu benim için eleme kriteri mesela.

o şey seninle ciddi düşünmüyorum işte başka biri olursa onunla düşünürüm ama o sen değilsin
Yani aynen öyle. Ben de çok evlenmeyi düşünmüyorum flört daha iyi derdim. Öyle zaman geçirir arada görüşür eğlenir dağılırdık (eğlenirden kastım sadece seks değil gezmek eğlenmek)
Hiçbir flörtüme evleneceğim adam diye yaklaşmadım. Çünkü daldan dala konmak daha benlik bir durumdu. Eşimle tanışınca da iki takılırız demiştim. 2 ay sonra sevgili oldum

birde şöyle brşey var beklentilerini çok dillendirmiceksin arandaki elektrik o beklentileri karşılıcak işte yanyana oturuyosun bankasın yada kuytu köşedesin aptal değiliz çocukta değiliz buraya sevişmeye geldik ama hadi sevişelim dediğinde iticilik oluşuyor evleniceksin para lazım ev lazım ama ilk başta evin varmı paran varmı dersen yine itici oluyorsun

ikinci buluşmayı evde yapmak istedi, evine gitmeyi reddettiğim için bir daha asla aranıp sorulmadım,
yine başka biri tarafından gayet güzel bir plan yapıldı ama gecenin sonunda birlikte olmayacaksak gerek yoka getirdi lafı, ekildim
daha sayayım mı?
normal çevrelerden tanışmak gerekiyor. öyle uygulamadan falan değil bence. gireceksin sosyalleşebileceğin bir ortama, gözüne kestirdiklerine yanaşacaksın. bakacaksın haline tavrına, gerçekten beğenmene değer mi, tanımaya değer mi... az çok anlarsın. bu söylediklerim muhtemelen tanıdık geliyor hepinize. hala bu yöntemle şans var bence. uygulamadır, sosyal medyadır gerçekten normal değil oradakiler.

o yüzden işte bir evliliği yürütmek istiyorsak tek birşeyin üzerine kurmıcaz para cinsellik muhabbet dış görünüş hepsini harmanlamanız gerekir ki uzun süreli bir birlikteliğiniz olsun cinselliğin üzerine kurdun kaza geçirdin cinsel hayatın bitti evliliğinde bitti para üzerine kurdun battın evliliğinde bitti kendini tanıcaksın neyi ne kadar istediğini belirliceksin ona göre bir ilişki yaşamak sağlıklı olur diye düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum.
söylenmesi ile spontane gelişmesi çok farklı şeyler.
uygulamanın birinden tanışıp 2 ay kadar çok çeşitli konulardan bayağı güzel sohbetler ettiğim, gerçekten bu diğerlerinden farklı galiba diye düşündüğüm çocuk ikinci buluşmamızı evde yapmak istedi ve dan diye bana, yarın boştaysan benim evde görüşelim mi? dedi. reddettim tabii. ama bana deseydi ki, ya ben seninle tanıştığıma çok memnun oldum. çok güzel vakit geçirdim. bence iyi anlaştık :) ben falanca yemeği güzel yaparım, istersen yarın bana gel sana yemek yapayım. yanına da güzel bir şarabım var. misafirim ol, yaşadığım yeri gör. ne dersin?

bana aynen böyle deseydi giderdim mesela. ama direkt dan diye yarın benim evde görüşelim mi demesi beni aşırı itti.

Zaten sadece cinsellik demiyoruz ki . En az yarısı cinsellik olmalı diye düşünüyorum. Bu oran kişiden kişiye değişir. Kimisi sadece rahat bir hayat ve kendisine sponsor olacak eş/sevgili ister kimisi herseyi paylaşacak ve yaşayacak eş/ sevgili…

Para,cinsellik vs. herşey bir yere kadar.İki insan aynı şeylerden zevk almalı,kafa yapıları ve hatta aile yapıları birbirine denk olmalı.

Şimdi konu sahibinin konusunu baltalamak istemem ama ben de buna benzer bir konu açacakken bu tam denk düştü. Açmaya fırsat olmamıştı. Biraz iç dökmek isterim.

Şu uygulamaları ben de zaman zaman kullandım. Aslında en son isteyeceğim şeydir sanaldan biriyle tanışıp hayatıma almak. Ama artık her şeyi teknoloji kanalı ile yaparken sevgilimi neden yapmayayın? Çünkü neden olmasın? Ve çok yoğun çalışıyorum. İş hayatımda muhatap olduğum kitle aynı. Yıllardır aynı kurumdayım. Ev-iş arası mekik dokuyorum derken sosyal çevremde zaten seneledir beraber olduğum arkadaşlarım. Herhangi bir etkinliğe katılma imkanım ya yok, ya da olduğunda bir şey çıkmıyor. Bir sene yurt dışı turuna katılmıştık arkadaşımla. Bir kız tek başına gelmişti. Birini bulmaya geldim demişti. Bizle yaşıttı. Bizim yaş grubuna yakın öyle bekar erkek yoktu grupta. Hatta herkes neredeyse çiftti. Ama bizle takılmak yerine evli olanlarla takıldı. Çevrelerinde biri varsa kendini gösterecekmiş. Sonra nasıl oldu bilmiyorum kız birini buldu ve evlendi. benim böyle bir tarzım da yok. Yapamam, yapmak da istemem.

Uygulamaların da handikapı bu sırtlanlarla bir ortamda rastlaşsak, tanışsak medeni cesaret gösterip yanımıza dahi gelemeyecek adamlar sanalda aslan kesiliyor. Hemen konuya dalıyor. Aşırı rahatlar. Ama bunun şöyle bir avantajı oluyor gerçek hayatta ayak üstü yalan söyleyecek adam sanalda net olduğu için veya bir süre sonra kolaylıkla renk verdiği için ne mal olduğunu anlıyorsunuz. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kolay ulaşılabilirlik zaten maymun iştahlı olan erkek cinsini daha da maymun yaptı. Yani ben onu reddetsem ne olur? Ben olmazsam A kişisi var, B var, C-D-E var. Adam alayına gider.

Artık o kadar yoruldum ki. Bende uzun ilişkiler yaşadım. Son ilişkimden bu yana ise asla dikiş tutturamıyorum. Bana uymayacağını anladığım an uzaklaşıyorum. Bu sefer sonraki tanışma sürecinde örülmüş bir duvarla çıkıyorsunuz o kişinin karşısına. Ben o duvarı yıkmalarına izin vermiyorum. Verirsem canım yanacak. Zaman kaybı olacak. O duvarda küçük bir pencerem var. Ben oradan izlemek istiyorum bir süre o insanı. Kendim emin olup o duvarı öyle yıkmak istiyorum ama buna izin vermiyorlar. İlla o duvarı hemen yıkıp içeri girmek istiyorlar. Yakın bir zamanda birini tanımak istedim ama duvarı yıktırmadım camdan içeri soktum. Camda sıkıştı biraz ama içeri girdi. Almaz olaydım. Daha yeni yeni toparladım. E ben ne yapacağım şimdi? Ben 36 yaşındayım. Zaman zaman bunalımlı ruh hallerim oldu ben de takıldım. Ama o takıldıklarımdan beklentim olmadığı için yara da almadım. Ama bu keşmekeş hal çok bunalttı beni. Ben de dişi enerjisi yüksek biriyim. Vallahi Mahmut abiye döneceğim artık bu beyinsizlerin yüzünden. Bütün enerjimi bitirdiler.

İçimi döktüm uzun oldu. Konu sahibi afedersin.

Ne zaman birine duygularınızı apaçık belli etmezseniz o zaman olacak istedikleriniz. Cinsellik denen olay şuanda o kadar basitleştirilmiş ki erkekler ilk yakaladıklarını düdükleyebileceklerini sanıyorlar.

Aslında sadece cinsellik değil keza duygular da öyle. Bugün sensiz nefes alamam diyenler başkalarının koynunda çok güzel nefesler alıyorlar. En iyisi ketum ve ulaşılmaz rolü çizmek sanırım. Hatta ulaşıldıktan sonra da taşlar da yerine oturana kadar çizgiyi bozmamak.

Şuan senden hoşlanıyorum desen karşı cinse aha kesin benimle yatmak istiyor diye düşünecek.
Aşk hayatım 2016da sonlandı o zaman da b.ktu herşey şimdi daha bomb.k...

zor bacım zor yani karşındaki erkek içinde zor biliyomusun oda aynı şeyleri yaşamış oluyor pencereden izliyosun çok saçma yani sana açıkcası maymunluk yapmasını marifetlerini göstermesini istiyosun başarılı bulursan birkaç fıstık atıp belli bir süre sonra içeri alıcaksın tamam sen pencereden bakmayı biliyosunda o maske takmayı bilmiyormu zor yani içine ettiler işte başta net olsan sorunlu oluyosun net olmasan olayın ayarı kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…