bu gece geçmeyecek gibi...

plathe

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
10
1
6
35
İstanbul
hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
sevgilimle aynı evde kalmamın nedenine gelincede maddi olarak durumu yetersiz.
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
gerçektende bir ilişkide böyle özelim denilen şeyler oluyor mu?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun

böyle bir insanı hala nasıl seviyorum diyebiliyosunuz.neler yapmış size en acısıda onunla birlikte olduğunuzu başkalarına dalga geçerek anlatmış iğrenmeniz lazım ondan

Kusura bakma canım da sen çocugu evine al bak bi de neyine güvendin bilm
yorum birlikte ol sonra burda ağla . Yazık gercekten kullanıp atacagını hiç mi aklına gwtirmedin bi de arkadaslarına anşatmış sen hala seviyorum diyorsun. Akılını basına topla seviyorum ayaklarını bırak o seni hiç sevmemiş neyin derdin desin biraz ağlarsın 3 aysonra hayırlamamaya baslarsın . Hayatının dersini çıkar bence bu olaydan umarım cabuk atlatırsın.

bana sizi kullanıyormuş gibi geldi kusura bakmayın.

kendi maddi durumu yetersiz ve sizin evinizde kalıyor.

sizi oyalıyor aklınca.

rehber kayıtlarından belli değil mi?

başka bir kızı hatunum diye kaydetmiş.

bence ondan kurtulmaya bakın.

mantıklı ol artık onun için acı çekme önüne bak sen belli ki klasik üni. macerası olan olmuş yapacak bir şey yok artık.

nasıl seviyorum diyebiliyorsun ? tiksinmen gerekir.. sevilecek bir şeyi yok bu kişinin üstelik. bile bile aldatılıyorsun, sana kızıyor dalga geçiyor, nasıl sevebiliyorsun arkana bakmadan uzaklaşman gerekir.. kaç yaşındasın bir de üniverste okuyorsun, mantıklı düşünmen gerekir senin nasıl unuturum değil unuttum bile demen gerekir, böyle bir erkek nasıl unutulamaz

cok guzel kullandirmissin kendini bari o hatina haber et de sevgilin sandigin adam da biraz ask acisi ceksin.
biraz daha yazarsam banlanabilirim. cok kizdim sana cok

Eksik olan onun beyni. Gereğinden fazla yüz vermişsin. Ailene küfür ettiği an bitirmeliydin. Eşyalarını alıp çekip gideceksin. Onunla beraber oldun diye onun kölesi değilsin. Bu adamcık'la devam ettiğin sürece kölesi olmaya devam edeceksin.

Eksik olan o kadar cok sey var ki...Ben iliski yasadin yasamadin buna asla bir sey diyemem,haddim degil.Ama kesinlikle hak etmeyen biriyle yasamissin.Bir de arkadasina anlatiyor,oyle adam adamin A'si degildir benim gozumde.Aldatiyor,ozelimize saygi duyalim diyor terbiyesiz.Aloooo o senin ev arkadasin degil sevgilin be adam. Baslarim yemegin tuzuna,tadina valla benim tadim kacmis kac yazar.Kendini seviyorsan derhal ayril.Bu ne boyle ya.Kor asik olanin sonu kotu oluyor.Deger mi?

Son düzenleme:
Klasik bir hikaye... ayrılmışsın ne güzel. şuan yaşadığın şey bence şu: ilişki ve sevgi sandığın şey alışkanlık ve saplantı olmuş. birlikte olman dünyanın sonu değil. hatalarını düzeltmenin günü bugündür. böyle düşün. sil baştan hemen.... başka yolu yok. ünv bitmeden ilişkin bitmiş ne güzel... seni daha fazla kullanmasına izin verme. hem kullanmış hem aldatmış. hem yemeğini beğenmez.... oooo gitsin de hatunuyla oyunlar oynasın. salla güzelim unut hemen....

Beraber olmus olmana hic girmiyorum.Ama bunu baskalarina anlatmasi kabul edilir yani yok.

Seni kullanmis ve hala kullaniyor,neyini seviyorsun Allah askina!

Sevgi falan yok ortada, baskasiyla aldatiyor seni ,bu kadar mi gurursuzsun,bu adam diyelim evlendi senle ( imkansiz) ne olacak
saniyorsun,daha beterini yapacak,dövecek,atacak kapiya.

Onunla birlikte oldun diye ,hayatini mahvetme ,hemen ayril ,esyalariyla birlikte koy kapiya dönünce.

Yoksa yüzsüz sevgilin senin eve Hatun 'uyla birlikte yerlesir( su an bile senin evde olabilirler)

Sakin seviyorum falan deme, ac gözünü biraz,daha fazla kendini kücük durumlara düsürme.

Kusura bakmayın ama ben sizin gibi insanlara inanamıyorum
Birlikte olmanız bu adama katlanmanızı gerektirmiyor sizden ayrılmak istememesini umarım sizi sevdiği için falan diye düşünmüyorsunuzdur ekmek elden su gölden hayatı bırakmak istemediği için sizi bırakmak istememiş tabiiki

Burada buna benzer bir suru konu var daha sabah bir baska arkadas ağzına alınmayacak küfürleri eden adamı unutmak istiyordu
Biz kadınlarda bu duygu niye var bilmiyorum. Ama cogumuz ezilince bas kaldırmak yerine tam tersine mazlum olup o kısının hatasını anlamasını ve bizim icin belki de "kız benim icin neler neler yapmis ya" diye uzulup pişman olmasını bekliyoruz.
Oysa ki mazlum olmaya devam edip bu ezilmeyi kabullendikce erkek duz mantığıyla "bana asık tepki vermiyor demek ki hakediyor napsam gitmezi" oynuyor. Cunku onlar bizim gibi ince dusunen varlıklar degil. Duz görüyorlar duz yasıyorlar cogunlugu.
Seviyorum diyorsun. Sabah ki arkadasta seviyordu. Belki ben yasasam bende oyle sanardim bilmiyorum. Ama bu sevgi degil.
Ask heyecanla olur geçer gider deriz hani. Sevgi nedir? Zamanla gelişir. Tanıdıkca ortak paylaşım arttıkça mutluluk surdukce gerçekleşir.
Geri kalan hersey ya takıntı ya kompleks ya da kendini güçlü gorememeden gelişen sonrasında acı çekerim diye oluşturulan duygudur bence.
Yazdıklarından kendisinin ne yapmak istediğini cok guzel yazabilirdim herkes anlamıştır zaten. Ama biten birsey ve artık sen bunları bırak. Sadece alışkanlıklarından korkularından ve kendini unutmamdan vazgeçmeye çalış.
Kendini hatırla. O adam degil kim olursa olsun muhtaç olmadıgını aslında cok güçlü oldugunu ama bunu göz ardı ettigini farket.
Ve lütfen bir daha kendine bunu yaşatma. Bunların hepsi birer travma ve bu senin aldığın ilk ve son kotu ders olsun insallah.

Bu zamana kadar olan olmus gecmis icin cok fazla yipratma kendini ama bundan sonra mantikli adimlar at sana deger vermeyen seni aldatan biriyle hala nasil devam edeceksin kendini topla insan basina hersey gelebilir eminim seni hakeden kisiler cikar karsina

canım yapacağın şeyi düşünmene gerek yok,vakit kaybetmeden daha fazla gururunu ayaklar altına almadan ayrıl şundan.Ne yapmaya çalıştığı gün gibi ortada,yapma canımsın durma böyle bi kişiyle.Ayrılınca yıpranacağını düşünüyorsun ama inan ki ayrılmasan bin beter olursun daha çok çekersin.Keşke bunun tersini söyleseydik.Millet evlenip ayrılıyor sen mi ayrılamayacaksın.Zaman herşeyin ilacıdır derler ya gerçekten öyle.Bak zamanla nasıl unutacaksın o uyanığı..

Ve sakın birlikte oldum diye üzülme pişman olma bunu düzeltmek icin devam etmeyede evet deme.
Bak bu kisi belli ki geçinecek yer bulmuş kendine. Seni yine geri çevirmek ister. Sen sevgin den degil eminim bu yaşadığın seylerden oturu yine evet dersin.
Sakın yapma bunu sakın. Cunku emin ol sonrası daha pişmanlık getirecek. Yanlis otobüse binmiş gibi hayatını bambaska yollara surukletme.
Imtihan mis yasadın. Hatadir Allah affeder. Sende kendini affet.
Ama geri donersen o zaman hatadan cikar. Bunları buraya yazacak gücü madem Bulduysan ümit var. Akıllı birisin demek ki. Sadece su an kendini unutmussun. Kendini hatırla. Neden burada bu dünyada oldugunu duşun. Hayallerini hatırla. Aileni hatırla. Gecmisi sil demek kolay biliyorum ama zaten sen istemesen de bir gün unutacaksın bunları rahat ol o yuzden. Sadece sakın geri dönme.

Ya şaka mı? Ne olur bana şaka yaptığını söyle. İnanamıyorum ya bir bayan bunlara neden katlanır? Neden bu kadar taviz verir? Evli değilsin nişanlı değilsin. Öyle bile olsan boşanma sebebi bunlar. Üstelik siz daha sevgiliyken yaşıyorsunuz bunları. Hiç kimsenin birlikte olduğunuzdan dahi haberi yok. Kaldı ki söylememen için küfrediyor sende susuyorsun öyle mi? Telefonunda hatunum diye kayıtlı birini buluyorsun hala daha sevgim ağır basıyor diyorsun. Ya inan ki bunu demek istemezdim ama bunları bile bile devam ettiysen başına gelecek her şeyi haketmişsin sen. Yine iyisin az hasarla kurtuldun. Şiddetini de görseydin ne olacaktı? Gerçi o zaman da seviyorum der oturursun gibi geldi bana. Kurtulmuşsun arkadaşım. Ne sevgisi ne ağır basması. Biraz mantığını çalıştır. Kaç bu adamdan, arkana bile bakma. Ağlasa sürünse affetme yahu. Ne bu? Birlikte olduysan oldun. Gitmiş arkadaşına dalga geçerek anlatmış. Sen hala sevmek falan diyorsun. Beraber olduysan oldun, bir ömür böyle gidecek değil ya.

Son düzenleme:

Seni asla yargılamıyorum. İnan öyle iyi anlıyorum ki. Ben bana neler çektirmiş bir adamı seviyorum, dinlesen ağzın açık kalır. Ben yapamıyorum, sen yap. Vazgeç ondan, yolunu çiz. Anladığım kadarıyla toplumsal baskıları kafasına takmayan birisin ki bu en güzeli, o durum yıpratmaz seni. İstersen konuşalım, dertleşelim. Burada seni yargılayanlar olur, "salak" demeye getirenler olur. Ama ben seni anlıyorum.

bu kadar iyi niyetli olmak yaramıyor maalesef. erkek arkadasının maddi durumu iyi olsaymış, kalacak yeri olsaymış seninle olan ilişkisi diye bişey sözkonusu bile olmazmış. acı ama öyle. silkelenip kendine gel bence tatlım, o adamı da tamamen hayatından sepetle. daha kimler, neler çıkar karşına. gerçekten sevilip, değer gördüğün zaman onunla geçirdiğin günlere pişmanlık duyarsın emin ol. insan yaşamadan öğrenmiyor, kendine ders cıkar ve kimseye kullandırma. onunla birlikte olman da hayatın sonu değil merak etme, kaçıncı yüzyıldayız. sen yoluna bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…