Kusura bakma canım da sen çocugu evine al bak bi de neyine güvendin bilmhikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
sevgilimle aynı evde kalmamın nedenine gelincede maddi olarak durumu yetersiz.
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
gerçektende bir ilişkide böyle özelim denilen şeyler oluyor mu?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun
canım yapacağın şeyi düşünmene gerek yok,vakit kaybetmeden daha fazla gururunu ayaklar altına almadan ayrıl şundan.Ne yapmaya çalıştığı gün gibi ortada,yapma canımsın durma böyle bi kişiyle.Ayrılınca yıpranacağını düşünüyorsun ama inan ki ayrılmasan bin beter olursun daha çok çekersin.Keşke bunun tersini söyleseydik.Millet evlenip ayrılıyor sen mi ayrılamayacaksın.Zaman herşeyin ilacıdır derler ya gerçekten öyle.Bak zamanla nasıl unutacaksın o uyanığı..hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
bu bir yıl boyunca bana telefonuna ve bilgisayarına dokunmamamı söylüyor. ki daha önce pcsini kurcaladığımda facebooktan bir kızla konuşuyordu başka hesaptan. sorduğumda arkadaşım dedi. hotmailine baktığımdada 3 yıldır birlikte olduğu bir kızla konuşuyordu. o yüzden kavga etmiştik. ayrılmak istediğimi söylediğimde kızı hayatından sileceğini ve bir daha görüşmeyeceğini söyledi. bir şans daha verdim. ama geçenlerde gizlice telefonunu kurcaladığımda kızı hala hatunum olarak rehberinde tutuyor. yine sorduğumda unuttuğunu söyledi. kendi numarama baktığımdada adım ve soy ismimle kayıtlıydım. içim o kadar acıyor ki.
ve utanarak söylemeliyim ki ben onunla beraber oldum. bunla ilgilide bir anım var. arkadaşına benimle yaşadıklarını dalga geçerek anlatmış. ama o kadar utandım ki bunu ona söylemedim bile. bana yaşattıkları bu kadar ağır olduğu halde o kadar aptal ve körüm ki hala onnun için acı çekiyorum. ve seviyorum.
ve hala diğer kızla konuştuğunu biliyorum. ama pcsine dokunamıyorum bile. bana bu benim özelim ve birbirimizin özeline saygı duymalıyız diyor. bu ne kadar doğru bişey ki?
ona her yemek yaptığımda bir problem buluyor. yok tuzu eksik yok söyle yok böyle. hatta bir kere yemeği önüne sıcak koydum diye beni dövecek gibi oldu. ondan korkuyorum. ama yinede sevgim ağır basıyor.
şimdi yardımınıza ihtiyacım var. böyle bir ilişkiden nasıl kurtulabilirim? yada benim hatam neydi? eksik olan ne?
lütfen yardımcı olun
hikayem biraz uzun. o yüzden kısa kısa kesitlerle size derdimi anlatmak istiyorum. 3 saat kadar önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım. biz onunla üniversitede tanıştık. bir yıldırda aynı evde kalıyorduk. onu çok seviyorum. ama bana son 1 yılda yaşattıkları 10 yıl götürdü benden. şuan güz tatili yüzünden ailemin evindeyim. onu o kadar çok seviyorum ki her an aklımda. ve ailem onu bilmiyor. onun aileside bilmiyor. hatta akrabaları ve arkadaşlarıda bilmiyor. bugün iki kez ailemin önünde kardeşime sevgilimin adıyla hitap ettim. ve inanın istemeyerek çıkıyordu ağzımdan. annemde durumu anladı gibi. sevgilime en azından anneme söylemek istediğimi söyledim. bana ve aileme etmediği küfür bırakmadı. nedeni soruyorum tek söylediği şey söyleme. başka bir neden yok!
lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?