bu gece geçmeyecek gibi...

çok safsın.. o kadar safsın ki yazdıklarını okurken seni sarıp sarmalayasım geldi bi abla gibi.

ne denir bilmiyorum çok kırılmışsın gördüklerimi söylersem daha da üzüleceksin, kıyamıyorum.

ayrılık kararı ilk kimden çıktı? en son konusmalarınız neler mesela

Kendine yaptığın bunca kötülükten sonra lütfen bir iyilik yap ve hayatından onu çıkar yazık degilmi sana güzel kardeşim ?hem evini kullanıyor hem emeğini bide yemeğini beğenmiyor neden daha fazla zaman kaybedesin.birlikte olmuş olman kötü evet yıllarca bunun acisinida çekebilirsin belki karsina cikicak bu konu ama senden daha onemli değil daha fazla bağlanma hayatını harcama mesleğini eline al.neden üniversiteleriN hali böyle okumaya gonderiliyor ama neden cinsellik var ? Kinamiyorum benimde basimdan çok acı şekilde geçti çok canım yandı keşke olmasa kızların canı yanmasa.sevgi geçebiliyor o anlık heyecanla askla birşeyler yaşanıyor ama koçan olmayan kişi senin bedenini haketmiyor...olan olmuş daha fazla zamanini kaybetme bu insan seni maddi manevi kullanıyor..kimseye bahsetmemis olması zaten seni sevmedigi anlamina geliyor kabullenmiyorki tanıştirmiyor..Nolur toparla kendini.

Senle yaşadığı özel şeyleri arkadaşına meze yapan bi insandan ne hayır gelir?
Derhal evini ayır ondan bütün ilişkini kes yoksa maddi manevi çok yıpranırsın benden söylemesi.

valla konuyu neresinden tutsam elimde kaldı, online değilsin sanırım, sana simdiden tavsiyem, o adamdan uzak dur. biraz aklın varsa yap bunu.

okul bitince seni sepetleyecek kusura bakma.. seninle birlikte olup bunu dalga geçerek millete nasıl anlatır ya ve sen buna rağmen nasıl hala devam edersin bu haysiyetsizle..

yani senin ablan olsam o adamı elimden kimse kurtaramazdı çok net söylüyorum. kim ne derse desin. öyle kolay kolay arkasını dönüp gidemezdi yok öyle dünya

Eksikler okadar cokki , Midem bulandi sevgilinizden
Kusura bakmayin...

Arti nasil Seviyorum diyebiliyosun anlamis degilim
Boyle bir adam , Sevilmez !!

- Aldatiliyosun ..
- Hakaret ediliyo ..
- Sevgine saygi gosterilmiyor ..
- Ailene kufur ediliyor ..

Herseyi gectim , Halla seviyorumda ne yapabilirim diye
Soruyosun ? Maddi manevi kullaniliyorsun ..
Bukadar kucuk dusurme kendini, birazcik
deger ver kendine ya....
okuyosun , sagliklisin , ailen yaninda .. Daha Ne istiyosun ??

Icin onun icin acimasin , bunlari bile bile sevdigin icin acisin icin. Cok sinirlendim.

Kendine olan saygin gitmis...
Geri al onu...
Seni sevmeyen, aldatan, asagilayan, bir b.ku begenmeyen, ozel alan isteyip, ozelin dik alasini arkadaslarina anlatan bir pislikle berabersin, daha dogrusu beraberdin...
Iliski yasadiysan yasadin, kendi kararindi o zaman istedin, yaptin...
Bu sana engel olmamali...
Sana ve ailene hakeret eden bu zavalliyi sevme, ne olur...
Bundan cok daha iyisini hakediyorsun...
Ve suna emin ol, bu sevgi degil, sadece seni harcamis, tuketmis, azaltmis, kendine gelmen lazim...
Cik su mazlum tripten, guclu ol ve haddini bildir...
Hakettigin ve seni hakeden bir sevgilin olacak emin ol...

Biraz parası olsaydı bu herifin senin yüzüne bile bskmazdı kusura bakma.........evini vermişsin yemeğini yapıyorsun o da seni evire çevire her anlamda kullanıyor
Ons olan bağımlılıgğının nedenini kendine itiraf etmen gerek......sevgi olmadığını sen de biliyorsun...........seni tehtid mi ediyor bakire olmadıgğın için başka biriyle evlenemeyeceğini mi düşünüyorsun..............bırak bunları sen herşeye sahip genç bir kızsın gerekirse bu herifi savcılığa bile verirsin.........herşeyin çözümü var..........ama seni tüketen bu adamla çok ilerde ayrılırsanız .......kesin ayrılacaksınız........iyileşmen çok zor olur
Hatta iyi bir klinik psikiatriste gitmekle başla

-ailene kufur etmesi,
-bir baska kadınla gorusuyor olması (ayrılma bile aldatmıs mı aldatmıs. hatunum yazmıs mı o tele yazmıs. bitti )
-kimseyle iliskiniz oldugunu paylasmak istememesi,
-sen onun icin özenip hazırlık yaptıgında emeginin degerini bilmemesi ve fiziksel siddete yönelmesi (ben bi keresinde tuz diye seker koymusum, cok ooooh cok tatlı olmus diyip yemisti. ben de begendiginden sanmıstım... tadına baktıgım an bu ne boyle diyip corbaları ben kendi elimle dökmüstüm.)
-sen onunla özel birseyi yasadıgını düsünürken, gidip ona buna anlatması (alay etmesi konusuna bile girmiyorum)

sadece bunlardan 1tanesi bile ayrılman icin sebep canım, cunku kıymet bilmez, seni maddi manevi kullanmaya kalkısacak kadar ahlaksız ve onursuz bu kisi;
kendi guven eksikligini seni ezmeye calısarak tamamlama çabasında olan,
kendi asagılık hissini seni baskaları gozunde kucuk dusurdugunu dusunerek kapattıgını sanan,
baska kadınlarla goruserek kendisinin "adam" olamamasından ötürü zayıf erkekligini, egosunu sisirerek tamamlayabilecegini düsünen,
kadına saygısı olmayan, ayakları uzerinde maddi manevi duramayan, aslında özgüven yoksunu şerefsizin teki.

sevilecek hicbir yanı yok, şu an yasadıgın alıskanlıgından ve acılarından kaynaklanan bir saplantı hali.
sen kendine saygı duyar resti cekersen önce umursamıyorum tavrıyla senden adım bekleyecek sonra kapında kul köle olacak birisi. fakat asla geri dönse bile kabul etme! sakın!

çok icten yazmıssın, sana bir yol gosterecek kendine gel diyecek cevrende guvenebilecegin birilerine ihtiyacın varmıs gibi... ama emin ol aslında ona da gerek yok. sen kendine inandıktan sonra önünde hicbir engel duramaz!
cocuguyla ne yapacagını bilmeyen maddi geliri olmayanlar bile ayrlınca oyle mutlu-huzurlu bir hayat kuruyorlar ki...

bugun yasadıklarını da pismanlıkla anma, sana faydası yok.
tum bunları ders cıkarman gereken gecmisindeki olaylar olarak arkanda bırakacak ve bir daha acmamak uzere rafa kaldıracaksın baska cözümü yok.
evlenen kadınlar senin bu yasadıgını ilk 1yılda görüp bosanıyorlar, onlar da iliskiye girmis olmuyor mu? eger cinsel birliktelik ayrılmanın önündeki engelse hicbir evli kadın bosanmasın o zaman. aç gözlerini!

ilk iş onu o evden kovuyorsun,
eger ki sozlesme senin uzerine degilse direkt cık. ama ogrencisin muhtemelen o pulsuz oldugu icin esyaları da sen almıssındır vs. basit seyler diyip dusunme. onun kıyafetlerini doldur bir çöp poşetine, koy kapıya. ona daha agır gelecek cunku bu. onun rezil halini gördükce içinde yanan acı ve öfke daha hızlı soguyacak. sakın acıma!

ne zaman ne yapacagını bilemeyip tıkansan gel buraya, dök icini.
burada seni olumsuz elestirenler de olacak. ama kötülügün icin degil. her yazılanı kendi ailene ve deger yargılarına göre uyarla ve kulagına küpe olsun.
senin yaşadıklarından daha agırlarını yaşayan nice insan öyle guzel seyler yazıyorlar ki... herkesi umutlandırıyor.
eger ki psikolojik olarak o gücü bulamıyor veya sonrasında kendini yetersiz hissedersen bir uzmana da basvurman iyi olur. bu pisligin senin üzerindeki etkilerini atmanda da faydasını görürsün.

ayrıldıgın icin üzüntüden konu yazdın ama kendi özsaygını kazanman icin bir adım olarak gör bunu,
basladıgın işi burayla bırakma, tamamla.

hadi herşeyini kabul ettik diyelim...
sana kötü davranması aldatması hakareti...
ya ailene söyledikleri?
tanımadığı insanlar hakkında ileri geri konuşması o kim oluyo ki?
senin için doğru insan olmadığı o kadar ortada ki...
çıkar at onu kapının önüne....
ilişkilerde özel alanlar vardır yoktur bilemem ama ona dokunma buna dokunma gibi laflar insanda şüphe bırakırır...
sende zaten kanıtlarını bulmuşsun...
ötesini düşünme...

Evine dondugunde o evde yokken butun esyalarini topla asagi kapinin önüne koy kapinin kilidini değiştir...

Boyle bir yasam seni değersizlestirir.. Bal gibi aldatiliyorsun senelerdir. Zor olacak ama sabret asalak bir adamla beraber olma....

ya canım bu adam resmen seni kullanıyo durumu yok demişsinya bayada imkanlarını kullanıyo sana takındığı tavırçok çirkin heleki özelinizi başkasına anlatması affedilecek bişey değil bu zaten sana pek iyi niyetle yaklaşmadığının göstergesi arkadaşında dediği gibi konuşma bile eşyalarını koy kapıya saf salak olmadığını anlasın sen sadece sevdin salak değilsin bunu görsün

üzgünüm ama kullanıldığının farkındamısın. . Sırf senin evinde kalıyor onun bir takım ihtiyaçlarını gideriyorsun diye seninle yaşama çalışıyor. . Ailene küfür ediyor , seni aldatıyor, sana saygısı ve sevgisi yok ve sen hala seviyorum mu diyorsun

yanlışın neresinden dönersen kardır. evine döner dönmez çıkar onun eşyalarını evinden . . hem hayatından hemde kalbindende çıkar

Artık kendine gelme vakti.
Sen zaten seni kullandıgının farkındasın.
Sevgi de bu degil.
Gerçek sevgiyi yaşadıgın an bu olmadıgını anlayacak, nefret bile edecek,
hatta onun insanlıgından dahi şüphe duyacaksın.

Bırak ne hali varsa görsün...

arkadaşım sen kendindemisin Allah aşkına hala yaptıklarını göremiyormusun bu nedir ya annası babası bakmamış para yollamamış belli sen kim oluyorsunda evine alıp bide üstüne kadınlık yapıp bide hakaret işitiyorsun kocan değil kardeşin değil ki eminim kardeşine bakmazdın bu kadar yemek yapacamda beyefendi beğenmeyecek pes doğrusu şu erkekleri şımartmayın bu kadar Allah aşkına yapmayın kendinize bunları çok pişman olacaksın çoooook..

evet, evliliklerde bile karşılıklı insanların bir özeli olabiliyor, ki olmalı da diye düşünüyorum ama burada erkek arkadaşınız demeye dilimin varmadığı şahsiyet bunu tamamen kendi çıkarı uğruna yanlış yorumluyor, sırf istediğini yapabilmek adına özelim var o alana girmemelisin diyor. kanma bunlara.. sizin bu yaşadıklarınızın bir benzerini ben de 18 yaşında yaşadım, aynı okulda olmamıza rağmen 10 günde bir ancak görüşürdük hep bir bahanesi olurdu, beni hep aşağılardı çirkin bilmem ne diye hatta biz çok ayrıldık barıştık ben çok seviyordum o yüzden her geri döndüğünde evet dedim bana bir keresinde -biz hala sevgiliyken- ben kendini ağırdan satan kızlardan hoşlanırım, sevmem öyle her gel dediğimde gelen kızı demişti.. nasıl gururum kırılmıştı ama yine de vazgeçememiştim işte.. bir kere mesajlarını okuma gafletinde bulunduğumda bir kızla aşkımlı falan yazıştığını gördüm ona sorduğumda off ne kadar abartıyosun eski bi arkadaşım çok samimiyiz böyle yazışıyoruz demişti ben de tabii ki inanmadım ama inanmış gözüktüm çünkü hayatımdan gitsin, ilişikm bitsin istemedi. ama sonunda ne oldu, olan benim 1,5-2 seneme döktüğüm onca gözyaşına ve bozulan psikolojime oldu. en kötüsü de psikolojimin bozulmasıydı, en başta kendime olmak üzere kimseye güvenmiyordum, herkesten nefret eder olmuştum -kendim de dahil- sürekli ağlıyordum... size de naçizane tavsiyem, madem bitirdiniz ilişkinizi aşkınızdan ölseniz bile geri dönmeyin, inanın unutuluyor, ağlayın sızlayın ama onun bunları görmesine asla izin vermeyin. arkadaşlarınıza vakit ayırın ama onlarla asla bu çocuk hakkında konuşmayın.. güzellikten,sinemadan vs konuşun dedikodu yapın ama ilişkiniz hakkında dert yanmayın ağlamayın sızlamayın görecekiniz bir süre sonra aklınıza bile gelmeyecek. eğer geri dönmek isterse lütfen sizin yazdığınız benim de kırmızıyla altını çizdiğim yerleri bir kere daha okuyun. çünkü bu yaptıkları size hiç değer vermediğini gösteriyor ne yazık ki, sadece boşta kalmamak için sizin kendisine olan sevgisinden emin olduğu için elinin altında bulunasınız diye sizinle olan bir adam bence.. Allah size iyilik, mutluluk ve huzur versin.. Sevgiler.

Tatlım sen iyi misin? Face den başka kızla konuşuyor, hotmailden başka.. telefonunu bilgisayarini ellettirmiyor. Ozeliymis başlarım öyle özele derim yerinde olsam. Ne akla hizmet o adamla aynı evde kalıyorsun bi de birlikte olmuşsun. Yazık valla. Erkekleri böyle tepenize çıkarırsanız işte böyle olur adam sana insan muamelesi bile yapmıyor. Ne şerefsiz biri ki senle yaşadıklarını başkasına anlatıyor. Ve sen ne akla hizmet hala bu adamı seviyorum diyorsun Allah aşkına???
Ne yapabilirim sorunun cevabına gelince. Derhal okula dönünce evini ayır. Maddi durumu kotuymus bırak sürünsün. Milletin kızının namusuyla oynamak kolay mı? Ailene söylemeni istemiyor tabi işi bitince senden kolayca kurtulmak istiyor çünkü. Aklını başına al bu adamı hayatından sonsuza dek çıkar.

Hiç üzme kendini... Bu kadarla kurtulduğuna şükret canım..

Ne pislik biriymiş o!
1. Herkesten saklamasının nedeni,seni sevmiyor ve seninle bir gelecek düşünmüyor olması.Bir erkek severse hemen tanıtır,saklamaz..
2. Sizin özelinizi başkalarına anlatmış..Yani sana nokta kadar değer vermiyor..
3.Hayatında başka(ları) var hatta gerçekten ciddi düşündüğü başka birisi var (bence)....

Bu iğrenç yaratığın seninle tek işi üniversite boyunca ev yemek yatak ihtiyaçlarını gidermek..

Ayrılmanız çok iyi olmuş.Lütfen silkelen kendine gel. Sevebilirsin ama onurlu ol.Kendine saygı duymazsan, kimse sana saygı duymaz.

özeli sen olmalıydın,bilgisayarı değil.. üzgünüm. Senin evinde ona ait ne varsa topla kapının önüne koy. defolsun ne hali varsa görsün. Yüzüne bakma,insan yerine koyma. Dimdik yürü okulda. Sen utanılacak bir şey yapmadın,sadece sevdin kalbini açtın.. yanlış kişiye açmışsın..o yaratık seni sadece kullanmış.

İnsanlar bazı yaş dönemlerinde telafisiz hatalar yapabilir özellikle üniversite yıllarını başları bu hataların zirvesi kabul ediyorum ben. şuan vazgeçilmez geliyor bu aşk sana ama emin ol vazgeçilir.bir hata yaptığını ve bu hatadan kurtulman ve yoluna devam etmen gerektiğini kabul et ve hayatına kaldığın yerden devam et.o çocuktan sana hayır gelmez çünkü.bu acı bir gerçek ama seni kullanmış. önce hedeflerini belirle ve bu doğrultuda yürü.aksi taktirde çok üzülürsün.
aşık olan bir genç kız ailesinden uzaksa bir de çok çılgınca hatalar yapıyor bana kalırsa sen de bu yanılgıya düşmüşsün güzel kardeşi,m.ondan daha fazla yara almadan biran önce ayrıl.baktın seni tehdit ediyor ailenle de paylaş.çünkü böyle tipler biraz tehlikeli olabiliyorlar.hele de bir başkasıyla özeli olup da sana bunu açık açık söylüyorsa bu çok yanlış ve tehlikeli.aynı evde ve birliktelik yaşadığı kız onun özeli olmalıydı ki bu adam bunu çiğnemiş seni reklam ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…