bu görümce beni kanser edecek!!!

Durumunuz tamda benim evliliğimin ilk senesinde yaşaıklarım geldi gözümün önüne bizimki kardeş abla değil yalnbız benden bir yaş büyüktü...Diyeceğim şu ki benim görümcemde evde kalmış psikolojisi vardı...Hayatında biri varsa çok pozitif yoksa çok cadı olurdu...Dua edin kardeşim bir an önce evlensin sizde kurtulusunuz hemde psikolojisi düzelir...

benim eşim ile görümcem hiç anlaşamıyorlardı (küçükken ayrı büyümüşler ve kırgınlıkları vardı) ben onlara kardeşliğin nasıl olduğunu gösterdim önceden birbiri ile tokalaşmayan insanlar şimdi vedalaşırken felan sıkı sıkı ya sarılıyorla, görümcem iyi birşey yapmışssa eşime övüyorum git tebrik et sarıl diyorum ve ben gördükçe mutlu oluyorum onlar kardeşler kardeşine sevgisini gösteremeyen biri size ne kadar sevgi verebilir ki .
bende erkek kardeşim ile çok samimiyim öperim sarılırım olurda yarın öbürgün evlenirse ne yapacağım sarılmayacak mıyım kardeşime

wohoooo kardeşliği, sarılmayı, öpmeyi ensestliğe bağlayan üye kişileri kafanız çok güzelmiş, güle güle kullanın kardeş yahu bu kardeş, öperim de, ısırırım da, kemiririm de, kucağıma da alırım, sırtını da kaşırım, totosuna da vururum.. bunun gelin kişisinin yanında da yaparım, dünürünün yanında da yaparım.. kanser olacak kadar "kıskanıyor" iseniz bir uzmandan yardım alın zira hiiiiiiiç normal değil efenim..

ayyy sapık görümce şuna bak

aynen katılıyorum sana erkekler evlenince başka bi boyuta geçiş yapmıyolar hala birilerinin evladı,kardeşi olmaya devam ediyorlar ah bi de bunu anlasak.

ayyy sapık görümce şuna bak

aynen katılıyorum sana erkekler evlenince başka bi boyuta geçiş yapmıyolar hala birilerinin evladı,kardeşi olmaya devam ediyorlar ah bi de bunu anlasak.

Yok yaaaa olur mu öyle şey tutup bize de biri ozaman kardeşleriyle evlenseydi der .
Bilmem okudunuz mu
Birde ayıp dediğim için o benim zihniyetimmiş

Onlar sapık mı bilmem de bu cümle çok sapıkça

hanımlar,oğullarınız,erkek kardeşleriniz evlenince yanlarına yaklaşmayın.çünkü o erkekler evlenince boyut değiştiriyor.birinin kocası oluyor bu nedenle size tüüü kaka oluyor,o büyüttüğünüz her halini bildiğiniz erkek ulaşılamaz oluyor çünkü eşleri onlara sahip oluyor

annesinden,ablasından yada kız kardeşinden kocalarını kıskananları ben hasta fikirli olarak düşünüyorum.yaaa o evledı ben doğurmuşum evlendi diye öpüp koklayamacakmıyım.

Allah kolaylık versin canım

Ay evlendiğim adamın beni abimlerden kıskandığını düşündümde inan ki annecim midem almıyor .
Çok rahatsızlık veriici bir durum .
Biri de kardeşi için o kadın diyor öbürü evli barklı adama vıcık vıcık davranılmaz diyor .
Sanırsın yoldan geçenden bahsediyorlar.
Kardeş yahu bu ötesi var mı . Öpüyormuş sarılıyormuş
Biz abim yengem ben maça gidince abim bir elimden beni bir elinden yengemi tutuyor . Boğuşuruz sarılırız ne yani yengem kıskancaksa onun sorunu vallahi . Bizde kardeş kıymetlidir. Kardeşi kıskanmak rahatsızlıktır.
Rabbim sizin gibi düşünenlerden uzak etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaşında erkek kardeşim var,kardeşimi öperimde koklarımda totosuna şaplakta indiririm o benim kuru bamyam çok yan yana uyumuşlugumuz vardır ne yani biz şimdi sapık mı oluyoruz okuduğum yorumlarda şok oldum resmen bu kişiler abla kardeş yahu kimi kimden kıskanıyorsunuz kardeşim evlensede onu öper koklarımda şaplakta indiririm bunun için gelin Hanım'dan izin alacak Halim yok insanlar evlenince kardeşlik görevi bitmiyor.

çok ayıpladım kızım seni,abinin karısı var nasıl elinden tutarsın,1 metre uzaktan takip etmen gerekir

İlgisiz davranın siz de. Abi kardeş hasret giderin bakalım falan diyin. Onların yanında durmayın. Uzakta outrun. Neden kızkardeşle mücadele etmeye çalışıyorsunuz? Onun psikolojik sorunu var mı yok mu bilemem. Ama varsa psikolojik sorunu olan bu kadının evliliğinize ne gibi bir zararı olacağından şüpheleniyorsunuz? Siz kapınızı kapattınız mı başbaşasınız. Annesinin evinde alsın abisini napıyosa yapsın.

Bazı erkekler yapı meselesi olarak ailesinin yanında eşiyle samimi olamaz.
Ama şu da bir gerçek ablasının onu öpmesi,sarılması neden bu kadar rahatsız ediyor ki?
Görümcelerimde nişanlımla istediği gibi konuşur,şakalaşır,sarılırlar. Hiçte rahatsız olmam...
Galiba kişiden kişiye değişiyor bu algı meseleleri

Vallah canim bende gorumceyim ama gelinimizi öz bacim gibi gorurum neden kiskanayim Allah askina !!!!

gercekten benim basimdada senin gorumcen gibi bi gorumce vardi hatta evliydi on taneye bedeldi bana cok cektirdi hatta ben esimle tartisirken gozlerinin ici gulerdi resmen. Vallah ne yap et uzaklas o salaktan yoksa huzurunun icine eder yasamis biri olarak soyluyorum bunlari
Arti bu tarz insanlarin gercekten gidip psikolojik tedavi gormesi lagzim !!! Cahillikten baska bisey degil

Gercekten inanamiyorum. Neler uretmis nasil da carpitmissiniz anlattigim durumu. Yok ensest mi? yok gelinlerden izin mi alacagiz kardeslerimize yaklasirken? Yok neymis benim psikolojim bozukmus. Pardon ama ben zaten varolan durumu olan seffafligiyla yazip konu uzerinden nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sordum size. Cvp veren arkadaslara tsk ederim. Gorumcemin psikolojik bir takim sorunlari oldugunu kardesi yani mustakbel esim, annesi yani kayinvalidem, babasi yani kayinpederim kabul etmis de burdaki muhalefet sahislar mi bunu inkar ediyor. Gercekten cok komik. Ben yasanmis olaylara dayanarak paylastim bu sikintimi. Lakin yasanmis olaylarima bile saygi duymayip arsizca elestiren karsi cikanlar olmus. Belli ki en cok Gorumcelere, kaynanalara dokunmus bu durum. Genelleme yapmiyorum cunku burda ne yasanmis hikayeler okuyoruz ama kendi adima sunu soyleyeyim. Derdim esimi ne anne- babasindan, ne de kiz kardes-ablasindan koparmak ayirmak.. kardesim var diyorum, bir ablayim yani. Dusmek istemedigim hic bir duruma esimin ablasini da mecbur etmem. Lakin benim ablaligimda koruma kolllama, kardesimin mutlulugundan mutluluk duyma olur. Ne onu ne de esini irrite edecek davranislar sergilemem. Ben bu anlattigim durumlari bizzat yasadigima inandigim icin, iyi niyet olmadigina inandidigim icin akil danistim nasil yol izleyeyim uzulmemek icin diye. Yoksa ne gorumce ne de kaynanaya dair hedef almisligim var.

var ya sen de az değilsin hani

madem görümcen psikolojik olarak rahatsız,herkes biliyor ve sanada söylemişler.hasta insanın yaptıklarını nasıl kaale alıpta görümcenin yanında kocana sırnaşırsın ve gece ne akla hizmet yatak odasının kapısından görümceni dinlersin

bak canim,

Sen durumunu aciklasan, beni irrite etmek icin soyle yapiyor, boyle yapiyor, daha mantikli aciklasan kimse gocunmazdi. Ama yazdiklarindan, sanki sen ablasi kardesinin optu diye ayipladigin, bu ne vicik vicik iliski demenden senin de bu durumu kiskandigin ortaya cikiyor, ve ben de dahil erkek kardesi yada oglu olanlar tabi ustlerine aliniyor.

Ve kabul et kiskaniyorsun. Duyar gibiyim simdi diceksin ki kesinlikle kiskanmiyorum. Ben de sana dicem ki kulahima anlat. Cunku bu yollardan hepimiz gectik. Az yada cok insan kiskanclik hissi duyabilir. Ve bu sen de de var. Ve bunu ayiplamiyorum, kimse de bunu ayiplamiyor. Ama kiskanmanin derecesi onemli, cok kiskanirsan boyle cok uzulursun, cunku senin durumunda belli ki gorumcen seni kiskandirmaya calisiyor ve bunu da bal gibi basarmis.

Ya zaten esin senin esin bir yere kacmiyor. istediginde beraber disari cikip basbasa vakit te gecirebiliyorsaniz daha neyi kendine dert ediyorsun ? Birak o kardes te istedigini yapsin. merak etme bakti sen tinlamiyosun, seni kiskandirya calisiyosa devam etmez zaten.

Kisacasi bizim senin icin yapabilecegimiz hic birsey yok. Sen oturup kendi kendine icindeki duygularin muhasebesini yapicaksin, ve emin ol bu seni rahatsiz eden seyler seni rahatsiz etmiyecek o zaman.

Psikolojik problemleri olan bir kaıdnla uğraştığınız için hatalısınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…