- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi smile smile
-
Ama "de" yapışmış kalmış kelimeye çoğu yerde, garibim can çekişiyor.Daha da zira bağlacı göresim yok 6 ay boyunca. Zira, tüm zira kotamı konu içinde doldurdum. :/
Hep böyle mi konuşuyorsunuz, ziralı lakinli?
Merak ettim.
Eski konularında resmî varburnunu merak ettim ben çok mu kötü olmuş
gördüm de aradaki farki anlayamadımEski konularında resmî var
Bugün arkanda olur , 2 gün sonra bir bakmışsın arkan boş. Kendini yorma boşyere kocan kardeşinden ne yaparsa yapsın vaz geç mez. Şuan anlamazsın evlen şöyle bir 3-5 yıl geçsin boşa uğraşmışım be kk haklıymış diyeceksinKimse beni ezip huzurumu kaçıramaz. Herkes ona göre davransın iyi ki söyledim içim çok rahat nişanlımda arkamda zaten . Hatta bütün ailesi arkamda zira herkes kızının haksız olduğunu biliyor
Güzelim çok sinir oluyorsa kardeşi görüşmeseydi madem öyle, ama kardeşine sinir olur saydırır vs ama atamazo da sinir oluyor artık çok ileri gittiği için durun açıklayayım neler yapıyor
Burda ahkam kesiyor dedikleriniz 5-10_15 yıldır belki de daha fazla evli insanlar.yıllarca kv görümceden çeken insan bunlar.sizin gibi iki laf yiyince ayağa kaldırmanın yanlış olduğunu söylüyorlar ama anlamazsın henüz Doğru söylüyorsun yaşamayan bilemez bildikleri için kardeş kardeşi atmaz diyorlar.Valla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
Allah aşkına keptinn burda ahkam kesme yaşamayan bilmez bacım ne yaşadın ki sen şimdi ?bugün oturur sana kardeşini kötüler yarın onunla barışır sana tavır alır.
kardeş onlar hiç bişey olmasa kan çeker
bence o kadar iddialı cümleler kurmayın
aynı sey bana da kuzeniyle olmuştu kuzum nişanlıykn kızla tartıştık vs bi sürü şey yaşadık eşim bana işte konusmıcazda bitti o artık bnm içinde bi daha karsılasmıcaksın da bi sürü laf saydı sonunda kız ev yerleştirmeden tut gelin indirmeye kadar her şeyde vardı.Allah aşkına keptinn burda ahkam kesme yaşamayan bilmez bacım ne yaşadın ki sen şimdi ?
Hep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyoraynı sey bana da kuzeniyle olmuştu kuzum nişanlıykn kızla tartıştık vs bi sürü şey yaşadık eşim bana işte konusmıcazda bitti o artık bnm içinde bi daha karsılasmıcaksın da bi sürü laf saydı sonunda kız ev yerleştirmeden tut gelin indirmeye kadar her şeyde vardı.
sordugumda teyzemin hatrına kuzenimdir falan bi sürü geveledi
he tm şimdi anladımHep yaşıyoruz ya, konu sahibi demiş ahkam kesmeyin diye yaşamayan bilmez diye. Burdakilerin neler çektiğini bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?