Bu görümcem beni deli edecek !!

Üslubundan anladigim kadarıyla fene olan sensin .
Ne demek annesinin , babasının gözünü nasıl acarım?? Kötülük resmen .
Merak etme zatn evlendikten bir süre sonra kardeşini size karşı korumaya, savunmaya başlar genelde öyle oluyor :)
Kimse bir kız için kardeşini silmez haberin olsun .

S smile smile
Allah allah ne tuhaf... Dağdan gelip bağdakini kovmak deyimi bu gibi durumlarda kullanılıyor galiba..

Güzelim belli ki çok küçüksün,çok toysun yoksa nişanlına bir daha onunla konuşmayacaksin yoksa beni kaybedersin deme gafletinde bulunmazdın. Farkindaysan nişanlının kardeşinden bahsediyorsun ,iş arkadaşından filan değil. Bir de rest çekiyorsun.Bir daha yapma bunu, seni değil tabiki kardeşini seçer nişanlın. Ve bunu yaparsa da en doğru kararı vermiş olur.
Daha dün aileye giren biri olarak kayinvalide ve kayinpederi kızlarından soğutma planları içine de girmişsin.. Sen kimsin diye sorarlar adama?

Sana bir abla tavsiyesi nişanlınla mutlu olmak ve mutlu bir evlilik yapmak istiyorsan bu kafayı bi kenara bırak..Zararlı çıkan sen olursun.

muhatap olma. Bendede aynıydı durum:) söz azayabılarıma nişan elbisemin rengıne kadar aynısını alıp giyindi:) ve inan değişmezler:) eşimde bende görümcelerimiden uzak bir hayat yaşıyoruz birdahada asla muhatap olmayız.

Acı ama gerçek kurtulamayacaksın.
Bunun görümce olması ile değil karakter ile alakasi var.
Ve bu karakterdeki insanlardan kurtulamıyorsun.
Bendede var bir tane tam bi bacaksız.
Allah sabır şimdiden versin.

Seviyorsan katlanacaksin başka çare yok ama var bendede var görümce ama daka başı bir şey isdiyor bana eşim ne alsa ondan oda isdyor

Çok doğru söylüyorsun gerçekte öyle

Sen de hal ve tavrınla biraz çocukça davranmışsın.Ne olursa olsun nişanlın diyeceğini demiş bu sebepten ötürü küsmesi gerekmez.Sonradan gelip Nasıl göz açarım düşüncende başlı başına abes.Sen bir evlen hele,eşinle iyi ol,istediğinle de arana mesafe koy ama ne sen onun ailesine karış ne de nişanlın senin ailene karışsın.Benim yaşım senden küçükken kendimden 4 yaş küçük görümcemden (17 yaşındaki) Hakaret işittim,eşimden de işittim ama yine de seviyesine inmedim.Şimdi usulen görüşüyorum ve Allah'a havale edip karşılığını da gördüm çok şükür ama eşime asla karışmadım.Bu küslük aile huzurunuzu da kaçırır evlenince haberin olsun Can'ım.Öyle sen bunla konuş bunla konuşma dersen patlak verir üzülürsünüz.

Kp kv gozlerini kime karsi acican pardon? Nekadar kotu olursa olsun herkezin evladi kendine ..onj dıslayip seni mi tutacaklar..ayrica simdiden nisanlina kani cani kizkardesiyle birdaha gorusmemek uzere tehdit ediyorsun..vallahi yazik o adama

Sen çok mu ezildin yahu bu kendini ispatlama çabası neden? Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder. Susmak muhattap olmamak eziklik değil sen biraz kendini geliştir.

Benim kardeşim hakkında “birdaha o kızla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin” diyecek nişanlım bana haha alnını karışlarım öyle adamın da kadının da , kimi kimden vazgeçirmeye çalışıyorsunuz yahu azcık aklınızı başınıza alın da öyle nişanlanın evlenin

Sende az değilsin hani

Kiz sana ne dedide bu kadar sinir oldun..saç baş yolmak ne avam bir tabir..ayrica oyle bir kalabalik icinde hicte iyi yapmamissin böyle yaparak çok cahilce davranmışsın ..nisanlin simdi haklisin arkandayim der ama evlenince beni o gun herkese rezil etmistin der
Ayrica senle nisanlandi diye dünyasının merkezi olacaksın diye bir sey yok..onunda bir hayati ve ailesi var kardesiyle kavga ettin diye onunla konusmayacaksin derken??yaşlar kac daha ergensin belli..

Herşey okey de kız kardeşini kimse silemez iyi yada kötü o onun kardeşi. Bende de bitane var seninki kadar değil tabiki ama ara ara sinirlerimi çok bozar. Ben birşey deme gereği bile duymuyorum çünkü herkes kimin ne olduğunu görüyor. Bazen sinirden şu şöyle dememe bile izin vermiyorlar biz onun dengesiz olduğunu biliyoruz takma kafana diyorlar. :) yani bazen susmakta insana çok şey kazandırıyor. Herşeye kızıp kavga etmek çözüm değil.

Ahh ahhh bu insanların bu görümcelerden çektikleri neler benim başımda da var bir tane evime ne alırsam yalvararak nolur,nolur ben de alıyım mı diye soruyor,cvp vermeyince de Neden cvp vermiyorsun diyo

Bir erkek bana kardesinle konuşmayacaksın dese o u anasi dan dogduguna pisma ederim ki benim kardesim yok düşünün. Kardeşi olan biri icin duru. Daha vahimdir!

Konu sahibi arada iyi hos mesajlar vermissin de senin üslubunda arıza var.
Bu sekilde etrafinda saygi sevgi olusturamazsin. Belki ariza cikmasin aman tadimiz kacmasin modunda Korkudan Endiseden dolayi ses etmezler.
Korkuyla yapilan sozde saygidan kimseye hayir gelmez.
Sakinlesmen gerek. Kimse kendini ezdirmek istemez saygi uyandirmak sevilmek ister.
Savasa girer gibi topyekun bir saldiraya gecmis gibisin gorumceye karsi.

Görümceni kıskanıyorsun bariz belli.. yazık sizin gibi insanlara saygı dan bir haber herkes etrafınızda el pençe divan dursun istiyorsunuz . Bi kendinize gelin yahu . Eşinizi kardeşinden koparmak araya fitne sokmak sizin haddiniz değil, anne babanin evlatlarıyla olan ilişkisine karışmak gözlerini nasıl açarım diye düşünmek hiç değil.. Aileye sonradan dahil olup öz evlatla oz kardeşle bu alıp verememzlik neden bilmiyorum yerinizi bilin. Daha 4 aylık nişanlıyım diyorsunuz bir ömür evlilik hayatınızı mahvedersiniz bu kafayla.

Benden sana tavsiye nişanlısın nasıl başlarsa öyle gider. Bayram dışında biaraya gelme. Yok onun doğumgünü yok bunun doğumgünü yok o kutlama uzak dur gitme.

Mesafe olursa saygıda olur böyle kudurmazsın herkesin iyiliği için uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…