- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
sende nısanlıyken ne cok sey ıstıon evlensen ne yapcan artıkO zaten laf söyledi kız kardeşine ama benim istediğim cümleyi kurmadı. Demesi gereken benim nişanlıma kimse laf edemez haddini bil demesini isterdim. O terbiyesiz , saygısız, okumuşsun ama adam olamamissin gibi cümleler kurdu. Bende beni savunacaksın ki bana ne kadar değer verdiğini anlaşın ve bir daha buna cürret edemesin dedim
Bir insanı sevmek kilibiklik değildir. Sevdiğin e sahip çıkmak değildir. Bunu kadınlar böyle konuşursa başkaları ne yapmaz. Insanları anlamıyorum niye her şey e boyun egiyirsunuz . Benim ailem bana haksızlığa karşı durmayı öğretti her şey e boyun eğmeyi değil. Zira her cumhuriyet kadını da böyle olmalı. Eğer ben saygısızlık yapsaydım hicbir şey yokken böyle bir tavır takınsaydım evet haksız ben olurdum. Ama bunu ben başlamadım o başlattı sustukça üstüme geldi. O başlattı ama ben bitirdim
niye nişanlınızın sizi ezdirmemesi gerekiyor? siz kendinizi savunamıyor musunuz? bi de kimin kime emanetisiniz allasen daha 4 aylık nişanlısınız.
evet çekiliyor işte nişanlının kardeşi ne yaparsın. Görüşme o zaman aynı ortama girme. Başka çaresi Yok malesefHepsi kızlarının huyunu biliyor ondan hepsi gelip özür diledi . O deli uyma dedi ama bir değil iki deil sürekli ben bunu mu çekicem ya
Olayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz
pek ala bir müslüman cumhuriyet kadını olarak bu görümce derdini tek başına çözebileceğini düşünüyorumOlayı çarpıtmayın. Hem müslüman hem cumhuriyetçi olmayı beceremiyorsaniz bu sizin probleminiz
nasıl olur bu ??? nasılda sizi savunmaz? oysaki oracıkta kardeşinin boynunu kırıp önünüze atmalıydı !!!Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi.
Nişanlıma kızdığım için öyle dedim o an beni pek savunamadı sinirlendim baya beni savunmak zorundasın dedim beni kimseye ezdirmemen gerekiyor ben senin emanetin değil miyim dedim beni haklı buldu . Kız kardeşinı aradi kızdı ailesi de pınarı ağlatmis sen üslü duran birini ne diye üzüyorsun diye.
Sen de az cazgır değilsin benceArkadaşlar 4 aydır nişanlıyım . Allah'ın izniyle haziran sonunda düğünümüz olacak. Başımda bir görümce belası var ki sormayın. Hayatımda böyle sinsi bir kız tanımadım. Sürekli alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Geçen nişanlımın yeğeninin doğum günü için toplandık gelmiş yine bana laf sokmaya çalışıyor . Nişanlımla da arası iyi değil tam anlamıyla dengesiz. Ailesi artık buna alışmışlar takmıyorlar ama her hareketi sinirimi bozuyor artık . Doğum gününde de yine laf sokmaya çalıştı . Ben de bir daha bu kızla kimse beni bir araya getiremez diye tüm ailenin ortasında azarladım onu. Herkes onun adına özür diliyor . Ablası daha küçük boşver sen onu diyor ama kız benden 1 yaş daha büyük küçülsün de cebime girsin yani. Sinir oldum ve erkenden orayı terk ettik nişanlımla. Nişanlıma da bir daha asla onunla konuşmayacaksın yoksa beni kaybedersin dedim. O da sana saygısızlık yapamaz kimse dedi . Ama tabi kardeşi silemiyor bağlarını ve beni o ortamda savunamadı. Sadece terbiyesizleşme okumuşsun ama adam olamamışsın dedi. İki gündür içim içimi yiyor bu kızın saçını başını yolarsam anca öyle rahatlarım yani. Bir de herkese irem beni yanlış anlıyor ben onu çok seviyorum diyormuş. Alah düşmanın bile karakterlisini versin. Sizce nasıl yol izlemeliyim lafı alttan alttan söylediği için kayınvalidem ve kayınpederim bir şey anlamıyorlar. Nasıl açabilirim onların gözlerin
ya kaçırdığım birşeyler var sanırımmm irem ve Pınar kim allah aşkına"Sen uslu duran birini ne diye üzüyorsun "diye Pınar'ı ağlatmışlar
İrem konu sahibiya kaçırdığım birşeyler var sanırımmm irem ve Pınar kim allah aşkınaöldüm meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?