Bu görümcem beni deli edecek !!

Bence hepimiz Pınar'ız

daha ne yapacaksın
sende görümcemden az değilsin
dikkat evlenince görümcen kıymete biner

Ağzınıza sağlık...

bu ogretmenlerın hepsımı boyle ya ne olmus yanı ogretmen olmussanız bu havanız ne anlamadım valla

Sırf zamanım olduğu için bide yazabileceğim için yazayım. Belliki konu sahibi acayip toysun. Yaşın da çok genç. Görümcene göre sen biraz kültür olarak da gerisin zannımca. Birde eziklik hissediyorsun birşeylerden dolayı ki takıyorsun. Evliliğe de hazır değilsin. Şimdi o senin ağzına bakan adam evlenince ailem ailem diye dolaşacak evde. O kız büyüyecek anası etrafında pervane olacak senin adın gelin olacak.
Biran önce kızın yaptıklarına takılmayı bırak . Asla takmıyormuş gibi davran birde nişanlına şikayet etmeyi herşeyi anlatmayı bırak. Kız eğer birşey diyorsa hemen ver cevabını hayatına devam et. Yoksa hayatın zehir olur habire yazarsın buralara görümcem kocam kaynanam diye.
Kimse senin kahrını böyle çekmez. Yazık olur gençliğine.

Kardesını silemez kusura bakmayında

Et tırnaktan ayrılmaz. Bir insana kardeşini sileceksin demek hadsizligin üst noktası. Zaten bir kaç senedir tanıdığı kadın için kardeşini silen adamla da evlenilmez. O adam yarın obur gün başkası için bırak seni silmeyi kazır.

Hunharca güldüm vallahi:) güzel özet olmuş

Kardesı de kim oluyor diyor bıde :))) tamam da sen kimsin ??? Okumuşsun ama adam olamamıssın demıs kardesı demekki okumuş kız sanırım da lafları ile senı linc edıyor. Sende sacını basını yolayım diyorsun :) karşılığında laf veremeyecek kadar kelime dagarcıgın az ki cevap veremıyorsun :) kardesım yok ama bırı kardeşini sil diyemezdi . Kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…