- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi smile smile
-
Kardeş kim ne demek oluyorValla yaşayan bilir . Gelip ahkam kesmek olmuyor . Anne baba olsa neyse de kardeş de kim oluyor. Biz edebimizle oturuyorsak o da otursun edebiyle. Bnei ezmeye çalışıyor resmen . İki sefer sustum her bir araya gelişimizde vukuat çıkıyor
ya kaçırdığım birşeyler var sanırımmm irem ve Pınar kim allah aşkınaöldüm meraktan
yanı guzel yapmıssın kız aferın sana sende o sevıncle burayamı yazdın :)) elıne dusersen işin yaş:)Bugün e kadar sustugum için öyle oldu o da hanım olayım diye . Ama son hamle artık bütün ipleri kopardı ve haddini bildirdim ki sesini kesti
İrem konu sahibi
Pınar da hadsiz görümce
Ezilen kim aslında belli oluyor görümcenin lafları altında ezilmişsiniz arkanızda kimse olmamış sözde sizi korumuşlarNeyse ya hadi size iyi ezilmeler ülkemin güzel insanları:) hoşçakalın
senıde goruruz dugunden bır ay sonra aglayarak gelır:)Neyse ya hadi size iyi ezilmeler ülkemin güzel insanları:) hoşçakalın
Neyse ya hadi size iyi ezilmeler ülkemin güzel insanları:) hoşçakalın
Nişanlım bana kör kütük aşık ve ben kendime çok güveniyorum o konuda içiniz rahat olsun niye biliyor musun? Çünkü görümcemle aram düzelsin diye ona hediye almıştım nişanlım ıyi niyetimi gördü ama veremedim bile . Siz işin sadece bu kadarını biliyorsunuz o aşağılayıcı bakışlar o tavırlar . Her şeye rağmen ona hediye alıp gittim o eve nişanlım üzülüyor diye . Ama bana irem sen haklısın pınar sana düşmanca davranıyor bana da aynısını yapıyor dedi. Ailesini aradi kızınıza soyleyim kimse benim sevdiğim kıza saygısızlık yapamaz bir daha böyle bir şey yaparsa ben ona yapacagimi bilirim dedi ve benim nişanlım iki yüzlü değil ailesi için demiyorum ama nişanlım çok karakterli bir insan ve beni kimseye ezdirmez
"bana hayran hayran bakıyor" wow ne kadarda mütevazısınız efenimÖğrencilerim çok minik çok sevecenim onlara karşı. Evet belli en büyük destekçimde yanımda şu an bana hayran hayran bakıyor artık cevap veremeyeceğim haydi iyi geceler
Bütün ezilenler de buraya toplandi :))
isimleri konuya mı yazmış ben göremedim :))irem konu sahibesi
pınar kalenin son savunucusu..
isimleri konuya mı yazmış ben göremedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?