Düzelmez. Yüzde bin.
Okudunuz mu ki?
Ayın 12si yine birlikte olacakmışsınız. Niye triplere girdiniz anlamadım. Başka zaman yine romantik takılın. Adam iyiniyetli davranıp yine beraber vakit geçirmek için plan yapmış.
Zaten cinsel açıdan bittiyse bitmiştir...
Sen niçin uğraşıyorsun? anlıyorum kavgalı kalmaya dargın olmaya dayanamıyorsun ama resti çek. böyle ezile ezile, bir gün gelecek sesini hiçbir şeye çıkartamayacaksın.
Okudum. Konularınıza da hakimim. Daha iyi bir tavrı hakettiğinizi düşünüyorum. Bu ilişkide hep fedakarlık yapan, alttan alan taraf olduğunuzu düşünüyorum. Erkek arkadaşınızın istanbulda kalmasını büyük fedakarlık olarak görüyorsunuz ama bence diğer etmenler de etkili olmuştur, mantıklı gelmiştir. Zaten şimdiden pişman olduğunun sinyallerini vermiş.
Cinsel problem hep mi vardı sonradan mı oldu?
İşinde mutsuz oldugu için size yansıtıyor sanırım. bu çok önemli bir problem bu aşıldığı zaman ilişkinizde düzelme olacağını düşünüyorum.
Bir de uzun bir ilişkiyse bazen uzun ilişkilerde düşüşler olabiliyor..
Çok sıkıcı değil mi her ayın aynı günü belli bir rutinde romantizm yaşamak? Romantizm denilen şey rutin olmamalı bana kalırsa, planı programı olmaz bu işin.
Hadi diyelim ki sizin ilişki dinamiğiniz bunu kaldırıyor, adam bir kez sadece bir tek kez bu rutini bozdu diye neden tavır alıyorsunuz? Ben olsam ben de sinirlenirdim bu durumda. Bu konuda siz haksızsınız.
Bir insanın ideallerini sırf sizin için değiştirmesini istemeniz de saçma. Onun bunu mutsuz olacağını bile bile kabul etmesi de saçma. Burda da siz haksızsınız.
Cinsel problem nedir, neden kaynaklanır, eski konularınız nasıl iceriklere sahip bilmiyorum. Bu konu için yorum yapıyorum. Milletin içinde kavga etmek dışında haksız olan taraf sizsiniz bana kalırsa.
Hayatımda duyduğum en saçma şey ayin 12 si romantik günümüz olsun .
Cocugun aklı varsa biter ilişki
İlişkide hiç romantizm yaşanamadığı için geçen ay böyle bir karar aldık aslında :) yani hiç rutin bir romantizm günü yaşanmadı aramızda. Bu ilk olacaktı :) ve önceden yapılmış bir plan var bunu bana sormadan bozduğu için bozulmakta haksızım öyle mi?
Ben memleketine dönüp büro açmasını kaç kere söyledim burada mutsuz olduğunu söyledim. Uzaktan yürütürüz senden vazgeçmem dedim. O da uzaktan yürümeyeceğini söyledi burada kalmak istediğini söyledi her seferinde. Ben mi haksızım?
Olmaz işte .Romantik gün derken birbirimize başbaşa zaman ayıralım isteği, mesela bu sefer onlarda kalacaktım beraber uyuyacaktık bu tarz. Güller mumlar romantikliğinden bahsetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?