Bu ilişki düzelir mi? :(

bence gayet güzel bir planmış mangaldan sonra da sevgilinde kalırdın yine birlikte geçirmiş olurdunuz gününüzü.

bence abartmışsınız biraz.

Abartacak bir şey yapmadım sadece ilkten bozuldum üstüne bir şey demedim bile.

Dediğim gibi cuma gecesi olan etkinliğe katılmadık sırf cumartesi gecesi beraber olabilelim diye. Eğer katılsaydık gece çok geç bitecekti ve eve dönemeyeceğimden onlarda kalmam gerekecekti, ve yorgunluktan hemen uyuyacaktık. Biz de gece uzun uzun beraber vakit geçirelim istedik ve cuma erken dönelim cumartesi vakit geçirelim diye konuştuk bu onun da isteğiydi anlıyor musunuz.

Mangal da cumartesi gecesi olacak bir şeydi gece 2-3e kadar oturuyoruz biz öyle planlarımızda. Madem bu saate kadar kalabileceğiz neden cuma akşamı geç kalmayalım birbirimze vakit ayıramayız diye anlaştık?

Hayat zor.İnsanlari sinirlendirecek daima bir şeyler olur.O kadar insanın içinde sizi azarlamis daha da iliskimi düzeltmek istiyorum diyorsunuz.Evliyim,hamileyim bana bir sesini yukseltsin kendini boşanma davasının içinde bulur.Saygi olmadan birliktelik olmaz.İs zaten stresli bir şey.Eeee hepimiz birbirimize bagiralim o zaman.Yarin bir gün dava kaybedecek.O zaman ne olacak dovecek mi sizi?Kafanızda bir adam yaratıyorsunuz.Hicbir olumsuzluğu görmek istemiyor yarattığınız şey bozulmasın istiyorsunuz.O kadar kişinin içinde bagirabilecek kadar otokontrolu olmayan bu tip ile bir gelecek nasıl olacak acaba?

10 ayda cinsellik yaşayıp bazı şeyleri çabuk tüketmişsiniz bence.

Cinselliği yazmasaydin keşke şimdi herkes ona takılacak

Cinselliği yazmasaydin keşke şimdi herkes ona takılacak
Yo iyi ki de yazmış.
Çocuk belki de cinsellikten kaçmak için bu planı yapmıştır.
Çünkü çok azmış bu durum.
İhtimal dahilinde bu da.

Bak bu bile başlı başına bir problem.

Çok fırsat bulamamış olamaz mıyız???
Sırf cinsellik yaşandı diye ilişki tükenecekse tüm 10 aylık evlilerin ilişkileri tükenmiştir. burada ana derdim cinsellikle ilgili değil buna takılmaya gerek yok bence

Konularınızdan olumsuz hava alıyorum genelde, zor gibi geliyor bana ama hayırlısı olsun.
Bir de sanki o bağırmayı falan bilerek yapmış havası sezdim ben, nedenini kestiremedim tam ama, yanılıyor da olabilirim tabi...

Valla bence hukukçulardan uzak durun iyi bir oda arkadaşı olmuyorlar koca da olmaz herhalde

Hangi planı yapmıştır anlamadım?
Erkekler cinselliğe çok önem verir ve seninle vakit geçirmek yerine mangal planına sıcak bakıyorsa sorun var demektir. Sana olan ilgisinin çok olduğunu zannetmiyorum dediğim gibi ilişki bitmiş uzatmalar oynanıyor.

bence ilişkiden sıkılmış
çünkü hiçbir şey yapmadan sadece biraz yüzünüz düştü diye bu kadar bağırdıysa artık herşeyiniz batmaya başlamış demek
tahammülü azalmış

Birkaç konuna yazdım kabul etmiyorsun sen sevgilini sevsen de o seni sevmiyor sen de bunun farkındasın kabullenemiyorsun
Diyelim ki dediğin gibi seni sevseydi o zaman bu foruma hep onunla ilgili konular mı açardın bir düşün bakalım gene hak vermezsen de kendin bilirsin ayrılık sizin için yakın zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…