Bu ilişki düzelir mi? :(

Konularınıza bakarsak adam sizinle olmaktan mutlu değil. Hangi erkek cinsellikte yaşayabildiği bir ilişkide bu kadar soğuk olur ki? Üstelik sorunu çözmeyi düşünmüyor bile. Daha 10 ayda 5 yıllık evlilik gibi olmuş.

senin yurt dışı işlerini karışmıyor muydu sevgilin ? böyle bir konun vardı sanki :) Ay emin olmak için eski konularına baktım . Uzatmaları filan geç . Sen bildiğin rüşvet alan takım gibi adama penaltı hakkı veriyorsun . Bırak düzelmesin bu ilişki ... Senin işine karışıp trip atıyor sen yokken eski kız kankisiyle konuşuyor ki ben ona kanki demem yarabandı derim . Bide saçma sapan şeylere kavga çıkarıyor . Hala kafanda bu ilişkiyi yürütmeye çalışman çok yanlış . Dön eski 5 konuna bak temel nedeni ne analiz et fizibilite raporunu filan çıkar dediğimi anlayacaksın

Düşüncelerime tercüman oldun.

bu durumda yalnız kalmamaya çalışıyor sizinle. cinsellik konusunda baskı oluşmuş gibi aranızda. belki bir süre aranızdaki sorunları çözmeye odaklansanız daha iyi olur iki tarafı da geriyor sanki. bilemedim

İlişkiniz tükenmişlik sendromuna girmiş gibi sanki..cinsel olarakta soğukluk bunu gösteriyor..daha önce yasadiklarinizi bilmiyorum ama biraz geri çekilin sakin kalmaya çalışın.. kendinizi de dinleyin uzuluyorsaniz bir sebebi vardır.. Çok ustane düşmeyin kaybedersiniz

Demissiniz ya içimde biseyler öldü.iste o olenleri aşk tekrar diriltmez bence .Tabiri caizse sal ipini gitsin.........

Bütün konularına yazmasam da her bir mesajı okudum konulardaki ve takip ettim. Çocuk sana saygı duymuyor ve bence senin verdiğin değerin 10 da birini sana vermiyor. Yok evlenince 5 gün arkadaşlarımla takılırım, yok o işte çalışma, yok senin yanında kız kesmeler , arkadaşı için senden ayrılmalar daha bir çok şey var seni önemsemediğini gösteren. Ve bir cesaret konuları açıyorsun buradaki kadınların hislerine tercüman olmasını istiyorsun ki bir istatistik yapsan aşağı yukarı herkes aynı şeyleri söylüyor seninde düşündüğün şeyleri bence ama gerçekler yüzüne vurulduğu anda hemen savunmaya geçiyorsun bişeyler bitmesin diye çok zorluyorsun. Bence sadece senin çabanla yürümez gerçekten değer görüyor musun bunu iyi analiz et dışarıdan bir gözle bak ve emin ol hayatta daha uyumlu olabileceğin sana daha çok değer veren bir eşin sevgilin olabilir bence sen her ne kadar en iyisi bu daha iyisi olmaz desende hiçbir kadın böyle bir ilişkiye mahkum olmamalı. Güçlü ol ve durumu kabulen...

Erkek arkadasiniz ,cirkeflik yapiyor ,seni bezdirip ,memlekete donus karari alman icin ,
Aklinca benden vazgecmez ,ben mutlu olayim diye ,memlekete gitmeyi kabullenir,diye dusunuyor ,bu teflifi senin yapman onu dajha sonra sen mutsuz olunca laf soyleme sen bizi buraya getirdin noktasina getirtir ,
Tavrinizi net takinin ,o duzeltsin ,ararsa kendini iyice bir tart bana deger vermeyeceksen ,her bunalimini benden cikarip ,kafana gore takilacaksin banas ihtiyacin olmamali gibi bastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…