Bu insanlar napıyor böyle yaa

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
1 hafta önce falan sevgilimle buluştuk sarılıyorduk biri geldi napıyorsunuz gençler burda ayıp değil mi dedi.
Ama sadece sarılıyorduk.
Öpüşüp duruyorsunuz dedi
yuh dedim
kalkın gidin burdan dedi
bişey yapmıyoduk sarılıyoduk dedik.
Neyse öyle bi atışma oldu.
sonra kadın dedi bu kızın seninle evleniceğini mi sanıyorsun orasını burasını ellediğin kız dedi
şok oldum ve o cümlesi içimi acıtıyor ya yanlış bişey yapmadık

Son düzenleme:
kendini bilmez ahlak zabıtaları heryerde mevcut malesef ,sen takılma boşver ..

Hani bazen kötü birşey yapmayız ama,kötü alıgılanacak durumlar olabilir.Sarılmakta bir kötülük yok tabi.Ama nerde,hangi muhitte sarıldığına göre değişir.Sen ben normal karşılarız,bir başkası anormal karşılar gelir ahddini aşan cümle kullanır.Sana göre kötü değildir.O kötü görür.

2 saat oturduk orda konuştuk ettik sadece sarılıp konuşoyorduk oda yapışık falanda değil yanlış anlaşılmasın oturuyorurken sarılıyorduk düşünün o anı işte. sadece 1 kere öptüm konuşmaya devam ettik nedeeenn sonraaa kadın gelip çemkirdi ya

Son düzenleme:
Var böyle densizler.
Sende ona "yaran mı var teyze hayırdır, sen ne karışıyon" deseydin.

teyze seni hiç seven olmadı mı deseydin? :)

Onların zamanında daha çok kaç göç vardır elele tutuşmak ayıp falan diye.
Benim annem bababm erkek arkadaşımı biliyor karı gelmiş bıdı bıdı yapıyor ve bi genç kızın kaldırabiliceği bir cümle değil o

Sırf o cümlesi için Allaha havale ettim gelip rahatsız olduğunu söylemesi hiç sorun değil ama o cümlesi....

Cnm bence sen onların patlama noktası olmuş yanlış anlaşılmışsın.. Görüyoruz çevremizde sokakta yapmadıkları kalmıyo bazılarının, onları görüp bi şey diyemediler sana patladılar demek.. Bazıları ne dediğini bilmiyo işte skma canını, sen kendini bildikten sona :112:

O cümlesi içimi o kadar yaktı ki hala sızlıyor..

Lisedeyken okulu kırıp sevgilimle Gençlik Parkına gitmiştik -ne işimiz varsa sabahın köründe-. Neyse bir masada karşılıklı oturuyoruz, ikimizin üstünde de okul formaları var. yandaki masalarda çiftler öpüşüyor fln. Birden ekip arabası geldi, bizi toplayıp götürdü. Ben yıktım ortalığı tabi. Sanki kötü bir suc işlemişiz gibi. Neymiş birileri sikayet etmiş, uluorta öpüşüyormuşuz. Babamı cağırdılar beni sustursun diye bir de babam yıkmıştı karakolu :)

Yıl 2001 flndı bu arada. Maalesef yıllar da gecse bizim insanımızın zihniyeti değişmeyecek.

Cidden ya bu ne böyle sanki ne yaptık ya

nedense kızlar orasını burasını elleten kız oluyor erkeklere laf yok eğer o kadının bakış açısıyla bakacaksak sende kızların orasını burasını elleyen bir erkekle evlenmezsin çok abartılı davranışlar sergileyenlere bende kızıyorum ama ahlak bekçiliği yapmanında anlamı yok herkesin sevabı ayıbı günahı kendi boynuna en abartılı davranışlarda böyle millete laf söyleyip kendi kızlarını namus abidesi yapan insanların evlatlarından geliyor

abartı yoktu zaten.

Bide kadın diyo oğlumu çağırırım neymiş kavga etmeye..

Hep dua ediyorum ALLAH'ım ahirette yüzümü kara çıkartmasın. Her konuda şeytana uymayalım diye

amaaan kendını bılmez bı kadının dedıgıne mı takılıosun kendılerı cok namuslu cunku, buarada su ulker kadınlar matınesı reklamından ne yazdıgımı goremıyorum ve kapanmakta bılmıyor

hiç unutmam birgün erkek arkadaşımla otururken, cok aşırı kalabalık ve daha cok üniversiteli gençlerin oldugu büyük bir cafedeyiz.
bi garson adam geldi ve biraz uzak oturur musunuz dedi, biz birbirimize sarılmıoduk bile işin kötüsü, masanın üzerinde el ele tutuşmuşuz sadece.şok olduk ikimizde ne demek istiyosunuz diye çıkıştı erkek arkadaşım.o kadar onur kırıcı ki, biz sarılmıyoduk bile..o kadar insan belki de kimbilir neler düşündü..kalkıp gittik o anda..

amaaan kendını bılmez bı kadının dedıgıne mı takılıosun kendılerı cok namuslu cunku, buarada su ulker kadınlar matınesı reklamından ne yazdıgımı goremıyorum ve kapanmakta bılmıyor

Sayfayı yenile :)

Takıyorum çünkü dediği yenilir yutulur cinsten değil

Evet erkekler neyse ama bi kız için çok daha kötü
Bizde bi süre sonra kalkıp gittik arkamızdan

Defolun gidin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…