1 hafta önce falan sevgilimle buluştuk sarılıyorduk biri geldi napıyorsunuz gençler burda ayıp değil mi dedi.
Ama sadece sarılıyorduk.
Öpüşüp duruyorsunuz dedi
yuh dedim
kalkın gidin burdan dedi
bişey yapmıyoduk sarılıyoduk dedik.
Neyse öyle bi atışma oldu.
sonra kadın dedi bu kızın seninle evleniceğini mi sanıyorsun orasını burasını ellediğin kız dedi
şok oldum ve o cümlesi içimi acıtıyor ya yanlış bişey yapmadık
O cümlesi içimi o kadar yaktı ki hala sızlıyor..
Bazı insanlar medeniyetsiz.Üstelik bir de yapmadığınız şeyle suçlamış ona mı kalmış namus bekçiliği. Oradan geç git sen kim oluyorsun? Ben sizin yerinizde olsam ona hesap bile vermem o kim ki? sen takma kafanı etrafta böyle patavatsızlar var maalesef. Yeter ki siz sınırı aşmayın.Siz kendinizi bildikten sonra kimseye laf düşmez. Belki de aranızdaki ilişki çok güçlü, ciddi düşünüyorsunuzdur. Terbiyesiz işte. Canım istemezsen cevaplayamabilirsin hangi şehirdesiniz?
Boşver cnm herkesin dediğini kafamıza takarsak genç ölürüz, sen kendini biliyosun ya sorun yok
Ne kadar terbiyesiz insanlar var ya, sanane arkadaşım. Kuş beyinli kadın aklınca size ders vermeye kalkışmış...
kocasının kuşu ölmüştür, agresifliği ondan zaar :)))
Allah'ım nasip kısmet ederse eğer ciddi düşünüyoruz benim ailemde babam dahil herkes biliyor erkek arkadaşımı.
Tam terbiyesiz ye birde öpüşüp duruyorsunuz diyor ben bi kere öptüm ama yanağından yani
oda sonradan öptü yanağımdan ama arka arkayada öpmedik konuşuyoruz ya ben öptüm sonra devam ettik sonra o öptü devam ettik 3 5 dk sonra karı geldi bunları diyor. Bursadayız canım
Bursa ha? memleketAma ben Kayseri'de aşıyorum şu an.İnan burayı görsen orada yaşadığına şükredersin.
Bursa ha? memleketAma ben Kayseri'de yaşıyorum şu an.İnan burayı görsen orada yaşadığına şükredersin.
evet ben kayseriye bir kere gittim geçen sene inan ki bir daha gitmeyi düşünmüyorum güzel bir yer ama insanların rahatsız edici bakışları gerçekten sinir bozucu :)
evet ben kayseriye bir kere gittim geçen sene inan ki bir daha gitmeyi düşünmüyorum güzel bir yer ama insanların rahatsız edici bakışları gerçekten sinir bozucu :)
Yani canım burası oradan biraz daha sıkı ve tutucu.Nasıl yani ? :)
Yani canım burası oradan daha sıkı ve tutucu.Nasıl yani ? :)
Evet canım aynen öyle aslında şehirleşme açısından çok modern, güzel ama insanlar farklı işte.Yalnız son bir kaç yılda insanların da kafa yapısı olumlu yönde değişiyor.Yavaş yavaş açılıyor.
Bununki açılmamış daha belli.
Bi kaç ay önce biri başka bi kızla çocuğa kızıyodu ya uzak durun dercesine
Yani canım burası oradan daha sıkı ve tutucu.
Kısa ve net cevap.Burası Türkiye...
Tam olarak anlayamadım.?
Burdaki fiili olarak rahatsız edici hemde onur kırıcı
unut canım boşver takma artık diyecem ama kolay unutamazsın o kadının söylediklerini. bende bir defa buna benzer olay yaşadım baya oldu hala aklıma gelir unutamam ve kendımı kötü hissederimama artık takmıyorum ya evet evet takmıyorum ben kötü bir şey yapmadığımı bildikten sonra ailemde bunu bildikten sonra dışarıdaki pekte önemli değil boşverrr sendee =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?