Bu insanlar napıyor böyle yaa

Benide orasını burasını elleten olan ilan etti sanki gördüde o halimizi..

O cümlesi yaktı içimi.
Acaba sevgilimde etkilenir mi o cümleden diye çok düşündüm

kıskanmış demekki bekçi teyze...
cidden abartanlar var bu öpüşüp koklaşma işini ama anlattığın gibiyse kadın karşılık verilmeyi haketmiş...

o kadın kim ki sizi kovuyor, cafe sahibi falan mı, gidin burdan deme hakkını nerden buluyor yani, niye gittiniz ki kadın bunları söledikten sonra.kafenin sahibine şikayet edip siz onu attırsaydınız ordan.

o kadın kim ki sizi kovuyor, cafe sahibi falan mı, gidin burdan deme hakkını nerden buluyor yani, niye gittiniz ki kadın bunları söledikten sonra.kafenin sahibine şikayet edip siz onu attırsaydınız ordan.

Cafe değil parktı.

o kadın kendi öpüşememiş yazık içine dert olmuş

kendisi yapamayan başkası yaptığında kıskanır tepki verir

sorsan hayatında bir kere bile orgazm olamamıştır.

Benide orasını burasını elleten olan ilan etti sanki gördüde o halimizi..

O cümlesi yaktı içimi.
Acaba sevgilimde etkilenir mi o cümleden diye çok düşündüm

ben de sevgilim etkilenir mi diye düşünmemiştim ama sevgilimden de utanmıştım. aradan zaman geçince gülerek hatırlıyoruz o günleri. istersen aradan biraz zaman geçsin sorarsın espri ile ama sevgilinin bundan etkileneceğini sanmıyorum eminim o senden daha çok kızmıştır teyzeye, yanındaki kıza laf ediliyor yani.

aynen şimdi bende onu yazıcaktım o teyze kılıklı mahluka söyleseydin burda ağzımı burnumu kırsaydı sesin çıkmazdı ama diye sevgi aşk size batıyomu

Geçen seneler de lisedeyken sevgilimle buluştuk mahalledeyiz elimi tuttu bir anda ki hiç yapmaz dışarıda öyle yürüyoruz üstümde okul forması teyzenin teki bize bağırdı annen seni okuyor biliyor okula gönderdiklerini sansınlar falan filan .
Kendi kızları, torunları kimlerle neler yapıyordur .
Boşveer .
Sevgilin adamsa takmaz zaten .

Nasıl sorabilirim mesela ?

Ben takıyorum ama.

aynen şimdi bende onu yazıcaktım o teyze kılıklı mahluka söyleseydin burda ağzımı burnumu kırsaydı sesin çıkmazdı ama diye sevgi aşk size batıyomu

Aklıma gelse..

Nasıl sorabilirim mesela ?

yeni mi ilişkiniz bilmiyorum ve herkesin de ilişkisi kendine hastır ama bence kafanızda kurup ta kendinizi yiyeceğinize mesela gezerken, gülerken, eğlenirken yani normal bir buluşma sırasında "ya o gün çok moralimi bozmuştu o teyze" gibi bir şeyler deyin bakalım sizi nasıl teselli edecek ya da eğlenceli bir anınızda el elele tutuşacakken "aman teyze görmesin, kızmasın" gibi espriler yapın. eminim hiiiç kafasına takmamıştır sizi de rahatlatacaktır.

Hemen hemen 2 yıllık..

Oda çok bozuldu zaten sonra başka bi yere gittik oturmaya elini omzuma bile atmadı yine biri bişey der tutamam bu sefer kendimi dedi.

Son düzenleme:
Bizim de bir kaç sefer başımıza geldi, yaptığımı tek şey sevgilimin omzuna kafamı koymam ayaktayken düşmeyim diye bir kolunla bana sarılması hele bir tanesinde afedersiniz adam gidin evinizde s..k.. diye iğrenç bir laf söylemişti ki yuhh artık dedim! Onunla da kalmadı sevgilimin üzerine doğru yürüdü, ağız dalaşına girdiler yaşına veriyorum amca, ah bir genç olaydın gösterirdim ben sana dedi erkek arkadaşım adam da indi gitti otobüsten.

İnsanlar şaşırmış, ne desek ne yapsak boş..

ooo 2 yıl olmuş, birbirinizi tanımışsınızdır artık hem elini omzunuza atmamasının nedeni sizin üzülmemeniz içinmiş. biz ilişkimizde çok konuşuruz, her şeyi konuşuruz. ben direkt konuşurdum yani. "teyze öyle deyince ben çok etkilendim, en çok ta senden çekindim" filan deyin. azıcık duygu sömürüsü fena olmaz

Aynen ya

İyi fikir :)

kendi kızlarından haberleri olmadığı için
kimi görseler ona sarıyorlar

Cidden ha !

Neden orasını burasını elleten ve evlenemeyen kadın oluyor bu hikayelerde. Delirdim okuyunca arkadaşım. Senin de sadece sarılıyoduk bişey yapmıyoduk diye kendini savunmana gerek yok. Sevgilinle öpüşebilirsin de sokakta. Mal bu insanlar ya.

Bir kere de biz bi cafe de yanyana oturmuştuk. Oturur oturmaz garson geldi karşılıklı oturabilir misiniz çiftleri yanyana oturtmuyoruz müessesemizin kuralı gibi bir şeyler zırvaladı. Hay senin de müessesenin de diyip çıktık. Ve bu evliyken başımıza gelen bir şey

Harika bir yorum bunun üstüne ne denebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…