- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
cıs ..kızlar bakmaz böyle konulara ayıp ayıp :)Aynen burdaki herkes aptal sen akıllısın.
Olsun ben yine de yazıcam cimer e. Ben de devletin bakışını merak ediyorum araştırıyorlar mı bu çocukları diye. Hatta vakti olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Kendimi kirlenmiş hissettim hshshxjscıs ..kızlar bakmaz böyle konulara ayıp ayıp :)
Ha burdan cark etti sosyal deney yapiyoruma dondu iş. Olm siz yazin nereye yaziyosaniz. Uyandirmadan yapin napicaksaniz.Olsun ben yine de yazıcam cimer e. Ben de devletin bakışını merak ediyorum araştırıyorlar mı bu çocukları diye. Hatta vakti olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Orası da kapatıldıBen de sosyql deney olduguna inanmiyorum ne diycektik git genelevde calis da bari sigortan yatsin mi?
Yanii " orospuuuuuu, bedenini para için satan , namusuyla ,şerefiyle çalışılacak işleri elinin tersiyle tepen" biri değilsiniz çok iyi.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Kameraya el salla. Sosyal deneymiş..Halk eğitim kurslarına gidebilirsiniz amigrumi oyuncak , tel kırma, dikiş öğrenebilirsiniz.
Ben kursa gittim ve çocuklarımın ihtiyaçlarına koşabilmek için bebek yapıp satıyorum deneyin bence. Sadece bebekle sınırlı kalmayıp topluca toka , anahtarlık yapabilirsiniz diğer işler zor geliyorsa.
Anacim ne bebegi ne tokasi kadin bi gecede voliyi vuruyo. Ugrasir mi onlaHalk eğitim kurslarına gidebilirsiniz amigrumi oyuncak , tel kırma, dikiş öğrenebilirsiniz.
Ben kursa gittim ve çocuklarımın ihtiyaçlarına koşabilmek için bebek yapıp satıyorum deneyin bence. Sadece bebekle sınırlı kalmayıp topluca toka , anahtarlık yapabilirsiniz diğer işler zor geliyorsa.
bunu birileri yetkilileri aramasın diye yazmışsınız. Yetkililerden korkmayın, yetkiyi verdiklerinizden, sizin başınıza bir iş getirebilecek kişilerden korkun.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Ücretli görüşmelere başladım dediniz?Bir üst mesajı oku,ben yapmıyorum .
Ayy birde toplumsal bakış açısı diyor düpedüz yalan söyleyip zamanımızı çaldın hem hırsız hem yalancı , haram zıkkım olsun hakkım , en büyük hırsız zaman hırsızdır şu kısa dünyada .Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Eksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Hemi de emoji atmışsın törelerimize ters vihhhyyşKendimi kirlenmiş hissettim hshshxjs
Hani ekonomi kötüydüAnacim ne bebegi ne tokasi kadin bi gecede voliyi vuruyo. Ugrasir mi onla
Sizin mesajdan sonra konuyu deneye getirdi gibi geldi bana.Olsun ben yine de yazıcam cimer e. Ben de devletin bakışını merak ediyorum araştırıyorlar mı bu çocukları diye. Hatta vakti olan arkadaşlar da yazarsa sevinirim.
Yav heeBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Beni deneyebilirsin bebeyim.Ay sorusturmaya girmemek icin döndürdü lafi noway sikayet edicen diyunce. Yok sosyal deney falan. Ben yapcam size sosyal deney üzülmen guzum bxbxbxb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?