Normal bir işte calismani öneririm çünkü senden birçok şey götürür sağlık gibi saygınlık ruh sağlığı bitik psikolojiBöyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
Verdiği cevaplara bakılırsa devletin alması hayrına olur gibi geldi. Çünkü o çocuk ilerde başka travmalarla karşılaşabilir, maruz kalabilir. İhtimal çok fazla. Konu sahibi istediği naneyi yemekte özgür, olan çocuğa olmasa bari.Burhan açıkçası konu sahibi bana halinden memnun geldi. Her türlü alternatife bir açıklaması bir cevabı var. Ben geçinmek için çokta çabaladığını zannetmiyorum. Ancak konu sahibinin unuttu bir ayrıntı var çok büyük bir ayrıntı. Devlet annenin 'hayat kadını' olduğunu öğrendiğinde 1,5 yaşındaki bebeğini elinden alabilir.
Para kazanmanın birçok "helal" ve "ahlaklı" yolu varken siz "kolay" ve çok para getirenini seçmişsiniz.. Görüştüğünüz insanları tanımıyorsunuz, hem kendinizi hem çocuğunuzu tehlikeye atıyorsunuz. Iyisi de gelir kötüsü de gelir psikopatı da gelir. Sizi hem fiziksel hem psikolojik yıpratır bence. Yarın birgün ortaya çıksa çevreniz tarafından dışlanabilirsiniz, çocuğunuzu kaybedebilirsiniz. Kötü insan olmazsınız belki ama kendi kendinize kötülük ediyorsunuz bence.Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
Düşündükçe benim midem bir tık kalktı kimse kusura bakmasın. Biz dahi partnerimizle yaparken sürekli sürekli olsa vücut kaldırmıyor. Birde bambaşka, hijyenik olmayan, türlü iğrenç fantezi ve pozisyonlara sokan her yaş grubu insanla olunabileceğini düşündükçe midem bulandı.Verdiği cevaplara bakılırsa devletin alması hayrına olur gibi geldi. Çünkü o çocuk ilerde başka travmalarla karşılaşabilir, maruz kalabilir. İhtimal çok fazla. Konu sahibi istediği naneyi yemekte özgür, olan çocuğa olmasa bari.
Buradaki insanlara niye laf ediyorsunuz. Butun yorumlari okudum bir tane bile destekci gormedim??? Yine bir en ahlakli benim sendromuHerkes hastalıktan prezervatiften bahsetmiş. Kimse rızkı Allah'ın verdiğinden bahsetmemiş. Lincleyeceksiniz dislikelar havada uçuşak ama bu işin adı iş bile değil ahlaksızlıktan başka bisey değil. Bu yolla kazandığınız helal olmayan kazancı çocuğunuza nasil yedirip icireceksiniz. Dini hassasiyetleriniz yok diyelim ahlak edep diye bisey var. Burdaki insanlarin geniş mizaclarini da alkışlı yorumo kadar is imkanı varken bu yolu seçmeniz takdire şayan
Arayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.GÜNDÜZLÜ İŞ
Dikmen keklik pınarın da apartman dairesi evde 9 ve 6 aylık çocuğa bakacak 40-50 yaş kadın eleman anne baba çalışıyor
Sabah 8:30 akşam 18:00
Cumartesi Pazar tatil
13.000 maaş 200 lira izin parası 24 saat izin
boşuna laf anlatma kevso'ya. Geçenlerde oral seks için bir dünya laf söylemişti cinsellik sayfasında herkese.Buradaki insanlara niye laf ediyorsunuz. Butun yorumlari okudum bir tane bile destekci gormedim??? Yine bir en ahlakli benim sendromuoysa insanlar kadinin ikna olacagi argumani sunma pesinde. Merak etmeyin, hastalik olmasaydiyapin demezlerdi
Evet işte ya hadi herkesin inancı yok ya da herkesin ahlak anlayışı farklı. Ama sürekli kaslı mis kokulu erkeklerle sevişmiceksin hatta hiç. Genelde pis kokan belli yaşın üstünde bazen garip ve tehlikeli fantezileri olan insanlar çıkacak karşına insan bundan da mı çekinmezDüşündükçe benim midem bir tık kalktı kimse kusura bakmasın. Biz dahi partnerimizle yaparken sürekli sürekli olsa vücut kaldırmıyor. Birde bambaşka, hijyenik olmayan, türlü iğrenç fantezi ve pozisyonlara sokan her yaş grubu insanla olunabileceğini düşündükçe midem bulandı.
Kesinlikle öyle insan yeter ki doğrudan ayrılmasınArayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.
Birkaç kez söyledim ama yeniden söylüyorum. Birçok erkeğin dışarıda ücret karşılığı bir kadın ile yatmasının sebebi, içine bastırdığı normal bir kadına yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapmak içindir. Anal isteyecektir, türlü fanteziler isteyecektir. Vücudunuzda en olmadık yerlere boşalmak isteyecektir. Belki daha kötüsü seks esnasında hanzo gibi davranıp vurabilir, dövebilir. Tüm bunlar ihtimalken nasıl mide kabul edebilir yani.Evet işte ya hadi herkesin inancı yok ya da herkesin ahlak anlayışı farklı. Ama sürekli kaslı mis kokulu erkeklerle sevişmiceksin hatta hiç. Genelde pis kokan belli yaşın üstünde bazen garip ve tehlikeli fantezileri olan insanlar çıkacak karşına insan bundan da mı çekinmez
Şu incek’teki benim bile kafama yattı dfhgddArayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?