Niye cümlelerini süsleme gereği duydum anlamadım f.hişelik yapıyorum yazabilirsin direkt çünkü yaptığın şeyin adı bu anlamadım burda burda ne duymak istiyorsunuz müşterinizmi azaldı burada hiç bulamazsınız mâlum burası kadınlar kulübüEksik yazmışım o an ,yani para karşılığı cinsellik odaklı görüşmeler yapiyorum
Niye temizlige gitmiyor diye dusundum ben. Cocuguyla kocadan destek goremeyip merdiven silip cocuk buyuten kadinlar var burda. Baska kucuk bi sehirde yasayabilir. Ne biliyim cocugu olmasa nw istersen yap derim ama cocugunun hayatini kaydiriyo şu an. Ilerde nasi evlenecek kiz cocugu bi deSeks işçiliğinin bile kalitesi var, bari önünüze gelenle arayanla değil güvenilir, sağlık açısından hijyenik yerlerde yapın.
Ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm.
Bir işe girseniz alacağınız asgari ücreti hiçbir şeye yetiremeyip sıkıntıdan çatlamak bir kenarda, haftada o parayı kazanıp doğru düzgün yaşam şansınız bir kenarda, bu yolu seçmeniz normaldir.
Ben de bebeğe çok üzüldüm. Annesi ile görüşen adamlardan biri tarafından istismara uğramayacağının bir garantisi yok.Kesinlikle öyle insan yeter ki doğrudan ayrılmasın
Bakın evlere tam gün temizlik ücreti bin lira oldu Ankara'da
Bugün kim kazanıyor günde bin lira bu ülkede ? Sermaye gerektirmiyor yaşı küçük yoracaksa bedenini bunda yorsun inanın bebeği olmasa bana ne derdim ama bebeğinin olması
çok doğru be bunların duygusal tahribatı var. yaşam riski varBirkaç kez söyledim ama yeniden söylüyorum. Birçok erkeğin dışarıda ücret karşılığı bir kadın ile yatmasının sebebi, içine bastırdığı normal bir kadına yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapmak içindir. Anal isteyecektir, türlü fanteziler isteyecektir. Vücudunuzda en olmadık yerlere boşalmak isteyecektir. Belki daha kötüsü seks esnasında hanzo gibi davranıp vurabilir, dövebilir. Tüm bunlar ihtimalken nasıl mide kabul edebilir yani.
Bence de en azından çocuk bir nebze de olsa güvende olur.Siz bu hayata devam edeceksiniz belli ki çocuğunuzu babasına ya da devlet korumasına verin.
Etraf manyak dolu, sizin hayatınız kıymetsiz olabilir ama küçücük çocuğunuzu da ziyan edeceksiniz.
Allah korusun fırsat vermesin aminBen de bebeğe çok üzüldüm. Annesi ile görüşen adamlardan biri tarafından istismara uğramayacağının bir garantisi yok.
O kadar yazım yanlışı yapmışım sonradan farkettimde birde utanmadan gelip burada sormasına sinir olduğum için bari normalleştirmeyinNiye cümlelerini süsleme gereği duydum anlamadım f.hişelik yapıyorum yazabilirsin direkt çünkü yaptığın şeyin adı bu anlamadım burda burda ne duymak istiyorsunuz müşterinizmi azaldı burada hiç bulamazsınız mâlum burası kadınlar kulübü
Ay cocugu var amaBir de yazmışsınız sosyal hayatta o adamlar karşına çıkınca nasıl bakacaksın diye. Arkadaşlar sizce böyle şeylerden çekiniyor mu bu insanlar hele belli zamandan sonra baya açılıyorlar hiç umurlarında olmuyor bence
Çocuğunu düşünüyor gibi gelmedi pek banaAy cocugu var ama
Kazanılan paralar akıl çeliyor.Niye temizlige gitmiyor diye dusundum ben. Cocuguyla kocadan destek goremeyip merdiven silip cocuk buyuten kadinlar var burda. Baska kucuk bi sehirde yasayabilir. Ne biliyim cocugu olmasa nw istersen yap derim ama cocugunun hayatini kaydiriyo şu an. Ilerde nasi evlenecek kiz cocugu bi de
Nasil nerden iletisim kuruyo adamlarla bilmiyorum ama bi gun gercketen bunu meslek olan yapan bi pzevenge denk alir. Agzini burnunu kirarlar ondan sonra omru billah calisip o adama bakar ay sinirim bozuldu cocugunu da koruyamazYavrum sonra çok üzülürsün seni anlıyorum şimdi beğeniliyor olmak revaçta olmak da sana cazip geliyor hatta belki zevk bile alıyorsun olabilir ama gel gelelim 30 a geldiğinde belki de tercih edilmeyeceksin
Sağlık açısından riskleri arkadaşlar saymış
Diğer taraftan hiç bir şey gizli kalmaz bak bu duyulur itibarın yerle bir olur toparlayamazsin sadece senin değil evladının öyle annenin öyle
Ne lüzum var değmez kuzum genceciksin onun yerine bir emekli bul evlen madem konu maddi rahatlık ise ama böyle olmaz seni yalnız bırakmazlar sana gelip o parayı tek yiyemezsin ben seni koruyacağım sana adamları ben bulacağım diye biri musallat olur yakanı kurtaramazsin lütfen yol yakınken geri dön
Kesinlikle bu işler böyle maalesef bunu yalnız ve genç tek başına bulunca kazanç kapısı yapar iki iki dört ve şimdi diyor ya hani biraz yapıp bırakacakmış o zaman öyle bir şey olmaz işte asla bırakamaz Allah korusunNasil nerden iletisim kuruyo adamlarla bilmiyorum ama bi gun gercketen bunu meslek olan yapan bi pzevenge denk alir. Agzini burnunu kirarlar ondan sonra omru billah calisip o adama bakar ay sinirim bozuldu cocugunu da koruyamaz
Benim ki kinamak degil zaten baska msjda yazdim karsisina musteri diye pisligin teki cikar omur billah calisip ona bakar. Cocugunu bile kurtaramaz bu yoldanKazanılan paralar akıl çeliyor.
Kısa süre yapıldığında gelecek kurulur.
Birbirimizi kandırmayalım şimdi.
Asıl sorun neden başka şekilde çalışarak normal yaşanamadığı.
Elbette zor şartlar altında çalışıp aç açık yaşamak dururken, diğerinde kısa zamanda dolgun ücretle güllük gülistanlık yaşamayı seçer yeni nesil.
Bu ikilem asıl sorun, seçeni öteleyeceğimiz zaman dilimlerinde değiliz.
Sonuçlardan öte sebepleri ortadan kaldırmak gerekiyor.
Bu yola konu sahibi gibi sonradan başlayan azdır, ya o ortama doğmuştur ya çevresi öyledir genelinin.
Gençlerimizi kaybediyoruz.
Kendinize özelde birkaç uygulama önerdim, fiziken yapmaması adına en azından güvenli olması açısından.
Haberi varmış.
Umarım hayat ona yeniden başlama şansı verir, şartları iyileşir ve bu defteri kısa zamanda kapatır, hiçbir kadının bedenini ‘ay çok güzel iş’ diye kullanacağına inanmıyorum.
Ne travmalar ne hikayeler var hepsinin altında.
Kınamak en kolayı, anlayıp destek olup çıkar yol sağlamak bizlere toplum olarak düşen görev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?