Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normal asgari ücretli bi işe girseniz fazla parası olmaz ama kursakta kalmaz .

Site wp grubumuza gelen mesaj:

Yatılı yardımcı arıyorum, ataşehirde eşim ben ve oğlum yaşıyoruz, 2 yaşında oğlum var, hem ev işlerine hem de çocuk bakımına yardımcı olacak birini arıyoruz
Yazmayın sunları suraya allah askına kadın seks işçisi milletin cocuğuna bakıcı yapıcaksınız evine sokacaksınız. İstese zaten bulurdu iş. internete girip kadınlar kulubune bunları yazmayı biliyor da kariyerde armutta yenibirişte vs. İş aramayı bilmiyor sanki. Hadi onu geçtim sağa sola haber salarsın yüzlerce insam bakıcı temizlikçi arıyor suan insanlar bulamıyor bunları herkes dolu cayır cayır çalışıyor millet alın teri ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Git falcı ol (onda da para var) temizlikçi ol.
Sanki p…lerin eline düşmüşsün de sanki ah vah mı edicez.
İsteye bile yapıyorsun.
Bu konuda hayatımda kimseyi yargılamadım.
Çocuğun olmasaydı yine de bize ne aman derdim.
Bir kız evladın var ya.
Allahım o yavruyu kurtarsın tek duam o

Nasil nerden iletisim kuruyo adamlarla bilmiyorum ama bi gun gercketen bunu meslek olan yapan bi pzevenge denk alir. Agzini burnunu kirarlar ondan sonra omru billah calisip o adama bakar ay sinirim bozuldu cocugunu da koruyamaz
İletişim benim tahminim referans ile oluyordur yani işte o ona o ona tavsiye ediyordur bilemedim

Benim ki kinamak degil zaten baska msjda yazdim karsisina musteri diye pisligin teki cikar omur billah calisip ona bakar. Cocugunu bile kurtaramaz bu yoldan
O konuda da önerim oldu, kendisinin başka detaylı cevapları oldu burada açıkça dile getirmek istemiyor olabilir.
Düşlediği gibi olur umarım, ne diyeyim.
Üzüldüm…

Sanki gazozunuza ilaç atıldı ırzınıza geçildi sonra sevdikleriniz tarafından dışlandınız terkedildiniz ve bu yola sürüklendiniz,sizi herkes bıraktı, kötü birileri sizi aldı hapsetti ve bu işi yaptırıyor falan...
Ha o zaman kötü insan olmazdınız.

Ama şuan evet kötü bir insan yapar bu sizi.
Çünkü memnun görünüyorsunuz.
Asgari ücretle yapabileceğiniz onca iş varken siz "yetmez" diyerek fazlasına talip olmuşsunuz, bu yol da kolayınıza gelmiş.
Çocuğunuzun yüzüne bakamayacağınız birşey yapmamalıydınız.
Onun hayatını geleceğini de tehlikeye atıyorsunuz.
Temizliğe gidin, bulaşık yıkayın, çocuk bakın,yaşlı, hasta bakın, garsonluk yapın, kasiyer olun, satış temsilcisi olun vs bi sürü şey var.
İstanbulda olmuyorsa küçük şehirde olsun.
Ama namus ve onur kavramlarını yitirmeden olsun.
Günahsız bebeğinizin hatrına saçmalamayın.
Konuya inancım da %50 bu arada.

Bence kınamaktan ziyade burda herkes çocuk için endişeleniyor. Müge Anlı'da neler izliyoruz. Bu işi yapan bir kadının çocuğunu öldürdüler neler var neler. Yoksa herkes istediğini yapmakta özgür. Ki bazı arkadaşlar kaç tane ilan da attılar. Ben sanmıyorum burda yardım isteseydi kınayacak biri çıkacağını.

Benim ki kinamak degil zaten baska msjda yazdim karsisina musteri diye pisligin teki cikar omur billah calisip ona bakar. Cocugunu bile kurtaramaz bu yoldan
Günün birinde çocuk istirmarcisi pis bir sapığın eline düşer.Öldürüp atarlar,hep olan şeyler bunlar.O bebek için aşırı endişelendim ben açıkçası.Bence o fikrini değiştirmeyecek gibi duruyor ama bebek çok büyük risk altında.

Aynen öyle yoksa bize ne yetişkin insan ne isterse yapsın da küçücük bebek var. Kızacak olanlar vardır belki ama ben cimer e bildirmeyi düşünüyorum açıkçası çocuğun durumunu. En azından çocuğun taciz tecavüze uğrama riski daha az olur. Konu sahibi de işine gelenler haricinde kimseye cevap vermiyor zaten.

Öyle sokaklarda değil anladığım kadarıyla, gizliliğe önem veriyor.
Ne diyebilirim, çocuğun isteyerek mi olduğunu ya da bu kızın geçmiş yaşantısını ailesini falan bilmiyoruz ki?
O babası olacak adam ne ortamlarda ne tür insandı, kısaca hiçbir şey bilmiyoruz.

Konu açıp bunu irdeliyorsa zaten sorun görüyor ve kendi içinde cebelleşiyordur.

Arayınca bulunuyor demek ki. Kaç tane ilan attınız.

Günlük iş de bulunuyor bir şekilde.
İstanbul Bahçeşehir'de günlük temizlik için 1200 lira altına gelen yok.
Ki ben onu da bulamıyorum, istiyorum ki düzenli gelsin ama yeri gelsin mutfak dolabının içine de girsin, koltuk da çeksin. Her geldiğinde her işi yapmasın. Bir hafta cam bir hafta mutfak falan ilerleyelim. Yok. Camların dışını silen yok(ben de mopla alıyorum çıkmıyorum çıkılmasın ok) balkon yıkamak ekstra 100 TL, dolap içi asla yok, buzdolabı çekmek yok...
Bulamıyorum kimseyi.
Bir kişi bulsam 1200 değil 1400'de tamam ama yok.

Uğruna bu işi yaptıgıniz cocugu babasi ögrenirse kaybedebilirsiniz buna dayanabilecek misiniz ?

Konu birazdan gundelikci fiyatlarina evrilecek bxbxhxh

Hem kötü hemde akılsız bir insan yapar, o çocuk senin yüzünden zarar görürse ne olacak bilmem ne karısının çocuğu hadi şunuda dudukleyelim diye dahi konuşabilirler .

umarım ilerde çocuğunuza musallat olmazlar.
Hiç ilkel bi geçinme yöntemi değil kusura bakmayın ama. çocuğunuzun kaderini de değiştirecek işler yapmayın yazık ilerde büyüdüğünde yüzüne vurdurmayın kendinizi yara alır.

Ben de diyecektim onu.
Hani telefonlar isim soyisimler açıkça yazılmış ama hoş değil.
Kabul edelim kimse hayat kadınına çocuk baktırma heveslisi değildir.

Konu birazdan gundelikci fiyatlarina evrilecek bxbxhxh

Balım çünkü zor iş ama kazancı fena değil.
Bir eğitim vs gerekmediği için insanın aklına fahişelikten önce bunun gelmesi gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…