Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim

Evet kötü bir insansınız. Çünkü siz evladınızı düşünmüyorsunuz. Cinsel yoldan bir hastalık kapıp çocuğunuza bulaştırabilirsiniz. Veya ileride çocuğunuza laf gelebilir. Yapılacak bir sürü iş varken siz kolay yolu seçiyorsunuz. Istanbul'da yaşamak zorunda değilsiniz. Daha küçük bir şehire gidip temizliğe gitseniz dahi gayet geçinirsiniz.

Bir üst mesajı oku,ben yapmıyorum .

Kızınız büyüdükçe kimin kızı olduğunu herkes söyleyecek. Kızını seven anne profilinden çok uzaksınız. Kolay para kazanmayı seviyorsunuz

Ben meslek gereği yıllarca hayat kadınlarıyla muhatap oldum. Sizin bu işe tek başınıza girmeniz çok zor. Aracı var mı ? Siz adına erkek arkadaş falan dersiniz de, anladınız siz beni. Mesela oraya sizi kim götürüyor, kim alıyor ? Güvenliği kim sağlıyor ? Herhangi bir maddeye bağımlılığınız var mı ? Çocuğu annenize mi bırakıyorsunuz ?

Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Aynen burdaki herkes aptal sen akıllısın.

Çok dikkat edin. Tehlikeli bir şey yapıyorsunuz. Çeşit çeşit insan var. Başınıza bir şeyler gelebilir. Çocuğunuz daha da zor durumda kalabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…