Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederimBöyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
????Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Bir üst mesajı oku,ben yapmıyorum .Evet kötü bir insansınız. Çünkü siz evladınızı düşünmüyorsunuz. Cinsel yoldan bir hastalık kapıp çocuğunuza bulaştırabilirsiniz. Veya ileride çocuğunuza laf gelebilir. Yapılacak bir sürü iş varken siz kolay yolu seçiyorsunuz. Istanbul'da yaşamak zorunda değilsiniz. Daha küçük bir şehire gidip temizliğe gitseniz dahi gayet geçinirsiniz.
Dalga mı geçiyorsunuz? Burada insanlar siz diye yorum yapıyor. Başta söyleyin madem bunu.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Neyi yapmiyodun 2 aydir yapiyorum yazmisinBayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Sosyal deney mi yaptın ne yani ahahaha :)Bir üst mesajı oku,ben yapmıyorum .
ahfjjkk bu yorumu bile görmeden Mune ye yazdım :) ahfkfkadkaDalga mı geçiyorsunuz? Burada insanlar siz diye yorum yapıyor. Başta söyleyin madem bunu.
Böyle bir soru belki de hiç sorulmadi.Ben 26 yaşındayım,1.5 yaşında bir kizim.var , bir sene oldu bosanali.annemle.kaliyorum ama malesef o hasta,ev kira,İstanbul gibi bir yerde geçinmek zor.Aldigim nafaka ancak çocuğun bezi vs yetiyor diyeyim .Bu nedenle yaklaşık iki aydır para karşılığı görüşmelere başladık, sizc bu beni kotu insan yapar mı ?
yok be yapıyordur..pardon kuzeni yapıyordurSosyal deney mi yaptın ne yani ahahaha :)
Ya bir gidin ya.
Ben de sosyal deney yapicam anasini satayimSosyal deney mi yaptın ne yani ahahaha :)
Ya bir gidin ya.
Hiç anlaşılmıyordu.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Aynen burdaki herkes aptal sen akıllısın.Bayagi görüş okudum,soruyu tahlil ve toplumsal bakış açısından sormuştum,ben yapmıyorum yani.Gunun sonunda yüzde 99 lik kısmın olumsuz baktigini gordum,teşekkür ederim
Ne kadar sosyalsin ona mı bakacaksınBen de sosyal deney yapicam anasini satayim
Ben de sosyql deney olduguna inanmiyorum ne diycektik git genelevde calis da bari sigortan yatsin mi?Dediğin gibi umarım sosyal deneydir.
En azından bir çocuğun hayatı risk altında değil.
Fake olmasına memnun olurum fazlasıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?