Adamın uslübü çok çirkin. Bu kişiye ne istediğini bilmeyen insan denir. Senlik bir şey yok akıllılık edip sormuşsun. Yarın öbür gün bir şey olur adam 'bir dakika 2-3 kere görüşmeyle sevgili olunmaz' der ters manevra yapar o zaman inan daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. ilk başta konuşmak en iyisi. Bu kişiyle görüşmeyi kesin bence. Hem buluşuyor hem de bu işler belli olmaz bilmem ne diyor.
Ben de ayni durumdayim, adamin cevresi Barbie bebek yuzlu All American hatunlarla dolu, ama nasil bildiginiz gibi degil hepsi Alman/Viking/Irland kirmasi sarisin mavi gozlu afetler, hatta iclerinde bir kadin var ondan cok cok supheleniyorum, kadin bir pole dancer, kendi resimlerini koymuyor, muhtemelen cok fit bir chick ve adamimla arasinda birseyler donuyor.
Ama sabahin korunde uykusu kacinca kiminle konusabiliyor? Benimle! cunku ben ondan 5 saat ilerideyim! hahaha.
Avantaja bakar misiniz.
Siz de sadece sizde olan bir ozelligi bulup kullanacaksiniz.
Mesaj yazıyorsa hemen dönme,biraz agirdan al.Mesajlaşmayi başlatan sen olma.Birak peşinde kossun biraz.Senden hoslanmissa senin için çaba gösterir,yok mesajları seyreklestirip uzaklasiyorsa,pekte etkilenmemiş anlamina gelir ki,senin yapabilecegin bir şeyle değişmez buda.
"..belki bir daha gorusmeyiz" lafi ,bir senenin ardından ilk buluşmada bana ağır geldi...Sanki bunu belirlemek sadece onun elindeymis gibi.Onun canı nasıl isterse öyle olmak zorundaymis gibi.Sadece "akışına bırakalım" dese daha uygun olurdu.
Ya siz bi komple okuyup değerlendirseniz.evet anlattığına göre beğenmemiş ,bu konu sahibinin güzel yada çirkin oldgu anlamına gelmez.çok güzel bir kadında beğenilmeyebilir tarzı farklıdır.göreceli bir kavram yani.adam kendi çapında beğenmemiş işte.konu sahibesinde zaten özgüven göremedim ben ki kendide benzer bişey sölemiş.tavsiyem zaten özgüvenli olması ve adamı sallamaması.sonuç olarak tavsiye istemiş bende verdim.hemen herşeye atlamayın nolur zira yorumumda kötğ bişey yok.Woah yavas olun konusahibinin ozguvenini kirmaya gerek yok! ne demek begenmek begenmemek... biraz fazla yuzeysel dusunuyorsunuz.
Ben de oyle dusunuyordum, ancak agirdan almakla degil, aktif olarak adamin zihninde yer ederek oluyor bu sisler. Agirdan almak bilmemne onlar son milenyum kadini cin.
21. yuzyilda baska kurallar isliyor!
Ama size sadece " ne olacagini bilemeyiz henuz " demis, buna mi uzuldunuz baska bir sey mi kacirdim?
Adam cok dogru soylemis, sizinle arkadas olmadan iliski olamaz ki!
Ben diyorum, alin ipleri elinize, adaminizla o baska evreni olusturmaya bakin ve stressiz yapin bunu, beklenti olmadan. Sonuca cok sasircaksiniz.
Bunu belirlemek sadece onun elindeymiş gibi keriz bir soruyla yaklaştığım için adam az bile demiş bana. Şimdi yeni yeni ağlamaktan kurtulunca daha iyi anlıyorum yani. Mesajları seyreldi evet, egomu zedeleyen nokta da bu oldu zaten. Belki ya hiç sandığım gibi çıkmadın özür dilerim diyerek bitirme cesareti olsaydı bu duruma düşmezdim
17 Sayfa olmus usenmedim hepsinide okudum
Sen kafana yuzundeki sivilceleri, dudaklarini, dislerini cok takmissin. Hepsininde cözümü var halbuki.
Sivilceler icin farkli kremler kullanabilirsin
Dudaklarina dolu yatirabilirsin
Dislerine laminant veneer denilen kaplama yaptirabilirsin
Calisiyormussun zaten karsilayabilirsin masraflarini.
Hic begenmedi diye uzulme. Sen bu adamla bir yildir sohbet ederken evlenmek niyetiylemi gorustun.
Sohbetini muhabbetini sevdin. Samimiyetini sevdin. Ilgisini sevdin. Yine ayni sekilde devam et bence
Zamanla arkadasta olursunuz seversinizde birbirinizi bence
Geri cekme kendini normal davran herzamanki gibi
Fettan birisi değilim. Tuttuğunu koparacak femme fatale hiç değilim. Hemen yaralanıp kabuğuma çekiliyorum. Ohoo şimdiden böyleyse bunun evli hali beni verem eder deyip kaçmayı kurtuluş olarak görüyorum. Keşke olmasaydı böyle. Kendi dediğimi yapıp tırnaklarımla istediğim adamı yola getirip istediğim ilişkiyi yaşayabilecek biri olsaydım.
Kaçırdığınız nokta belki yeni afet kızları buluşmamızdan sonra da eklemeye devam etmesi olabilir. Beğenilerinden yorumlarından paylaşımlarından bahsetmiyorum bile zaten.
Sevgimi ve inancımı kaybettiğim için stressiz ve beklentisiz konuşmaya devam edeceğim. Sizi gelişmelerden haberdar ederim. Bakış açınızı çok beğendim. Umarım siz adamınızı elde edersiniz :)
Çirkin değilsin özgüven eksikliğin var. Geçmişte bir sevgilim terketmişti beni daha ergendin tabiki o zamanlar. Aynada kendime bakamazdım kendimden nefret eder oldum çok kötü zamanlardı. Şimdi eski resimlerime bakıyorumda ne kadar güzelmişim aptal kafam diyorum kendime kusurlarını boşver seni sevecek adam bir yerine takılı kalmayacak buna emin ol ve karşındaki annen bile olsa hassas olduğun beğenmediğin bir yerini kimseyle paylaşma.
Ben şu cümleye takıldım "takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp aģlıyorum" . Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka kızları takip eden birine ben şans vermezdim.
Beni de netten ekleyen tanışmak isteyenler oldu hatta bir kaç tanesi ile aynı kurumda çalışıyoruz, sonra facede takip ettiklerine bi baktım ohoooooo , şans bile vermedim , en büyük yanlışı bence burda yapmışsın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?