• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadından kurtulmam lazım

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
selam kızlar ;
yaklaşık 2 ay kadar önce işyerimin yan tarafındaki marketin önünde bir kavga oldu ,herkes koşuştu filan noluyo diye ,kadının biri diğer bir kadını saçlarından tutmuş dövüyor.
kadının ağzı yüzü kan içinde ,bi yandan da bağırışıyorlar ,lafların kimden çıktığı belli değil küfürler havada uçuyor ,belliki bir erkekle ilgili çünkü sürekli yılmaz lafı geçiyor.neyse ayırdılar filan kadınları ,bayağı bi dayak yiyip ağzı burnu kanayan kadını alıp bizim ofise götürdük hemen ,yıkadık elini yüzünü arkadaşla beraber ,sonra kadın sakinleşsin diye bi çay söyledik,titriyo kadın sinirden,konuşamıyo,dedik noldu yani derdiniz ne,kadın başladı anlatmaya ,28 yaşındaymış daha 20 yaşında tecavüze uğramış ,aynı kişiyle evlendirilmiş,bi oğlu varmış,kocası terketmiş bunu 4 yıl önce,bu dayak yediği kadında yeni karısıymış adamın,güya hala görüşüyorsunuz,aranızda ne var,boşandınız artık o benim diye konuşmaya gelmiş kadın,markete girerkende yakalamış bunu başlamı kavga .
neyse kadına dedik iyi değilsin sen nerde oturuyosun,karşı sitelerde dedi,yani şirketin hemen karşı sokağındaymış,dedik götürelim seni,aldık kadını evine götürdük arkadaşımla,illa içeri girin kimse yok yalnızım dedi,bu arada bir dualar bir dualar ,allah razı olsun sizden ,benden yana oldunuz falan filan ,bi kahve yapayım dedi yok dedik çalışıyoruz yani,işyerinden çıktık vaktimiz yok,illa soğuk bişey filan neyse ben çıktım balkonda bi sigara içtim,çıktık.
şimdi asıl mevzu,bu kadın dadandı bana anacım,hergün hemen hemen işyerime geliyodu ,oturuyo habire dert habire dert ,valla sinir sahibi oldum,öyle görgülü kültürlü bir kadına da benziyor aslında ,bi kaç kez söyledim ,uygun değil burda bu şekilde görüşmek bana kızarlar dedim ,halbuki kızacak kimse yok yani yalnızım odamda ,oda bunu fısrat biliyor sanırım ,anlamıyor,yok aslında kocası iyi adammışta ,nişanlıyken tecavüz etmiş miş te ,o da kaşınmışta,birde yalan ve laf çevirme de var,20 yaşında evlendim diyo 28 yaşında kendisi ,oğlu dana gibi rahat 14 var,ne bileyim bu kadında hoşlanmadığım bişey var,akşam mesai bitiyo ,camdan sesleniyo gel çay içelim idye ,ben uzak oturuyorum iş yerine ,zamanım yolda geçiyo söylüyorum ,küsüyo,bu da işime geliyo tabi aa ertesi gün pat yine yanımda,ay bi akıl verin nasıl kurtulucam bu hatundan ben yaa..yüz de vermedim hiç,hep mesafeli durdum ,hep hı hı evet öyle gibi cevaplar verdim ,işte o ilk gün iyi davranmanın cezası,artık insanlara yardım da edemiycez yahu..

işyerindeyken kapı görevliniz yokmu ? o alamam yasak filan dese
yada kapınızı kilitleseniz çok önemli bir iş peşindeyim konsantre olamıyorum misafir kabul edemem deseniz

Patronundan rica et,
kadını uyarsın, ya da numaradan seni kadının yanında,
işyerinde dedikodu yapılmaz diyerek azarlasın :)

işyerindeyken kapı görevliniz yokmu ? o alamam yasak filan dese
yada kapınızı kilitleseniz çok önemli bir iş peşindeyim konsantre olamıyorum misafir kabul edemem deseniz

kapıda görevli yok be canım,zaten sürekli çalıştığımız firmalar geliyo ,giren çıkan belirsiz firmaya ..

angelcim patron çok ciddi bir adam ,her zaman olmaz firmada onunla öyle konuşamam ,yani 3 yıldır bu şirketteyim işten soğudum 2 ayda..buraya gelmese çıkışta sıkıştırıyor ..

angelcim patron çok ciddi bir adam ,her zaman olmaz firmada onunla öyle konuşamam ,yani 3 yıldır bu şirketteyim işten soğudum 2 ayda..buraya gelmese çıkışta sıkıştırıyor ..

Patrondan sonra en yetkili kimse ona söyleseniz...

İşten çıkışta sıkıştırsın,
bahane bulur gidersin diyecegim ama
bahane bulma
madem istemiyorsun rahatsız oluyorsun direkt söyle.
Seni zor durumda bıraktıgını anlat,,
oranın iş yeri oldugunu hatırlat...

İnsanlar biraz da sınırını bilmeli yani...

Son düzenleme:
kadın işyerinize gelmeden önce tembihleyin birilerine o geldiğinde bi iş için sizin gerekli olduğunuzu falan söyleyip çağırsınlar.
ya da siz ayy şuan gitmem gerek işim var falan deseniz.
her defasında aynı şey olunca anlar bida gelmez heralde.
ya da olmadı açık açık söyleyin canım aman arkadaşınız değil ahbabınız değil.. kırılırsa da kırılsın.
bela olmuş resmen. kimseye güvenmemek gerek valla.

Nasıl olsa senin için önemli olmayan, yıllarını vermediğin bir insan..
Açık açık söyle..

Size ogün yardımcı oldum ama artık görüşmek istemiyorum. Lütfen bir daha işyerime gelmeyin ve benide çağırmayın.
Ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum de gitsin..

Ayyyy ne yapışkan insanlar var yaaa..
Yüz verirsin ayı'ya gelir s......r halıya derler ya, ondan işte...

ben mizacım gereği naif bir insanım,öyle bir daha gelme diyemem ,zaten burda böyle uzun uzun oturamassını bile günlerce düşündükten sonra söyledim,kendime bile şaşırdım,ohh be dedim söyleyebildim ,3 gün gelmedi yine geldi ,odam camlı ,koridordan geçerken mecbur görüyor,içeri girince bi sekreter var ama onun yanından görünüyorum lap diye dalıyor..birde arkadaşıyım ben filan diyodu sekretere ilk günlerde ..

ben mizacım gereği naif bir insanım,öyle bir daha gelme diyemem ,zaten burda böyle uzun uzun oturamassını bile günlerce düşündükten sonra söyledim,kendime bile şaşırdım,ohh be dedim söyleyebildim ,3 gün gelmedi yine geldi ,odam camlı ,koridordan geçerken mecbur görüyor,içeri girince bi sekreter var ama onun yanından görünüyorum lap diye dalıyor..birde arkadaşıyım ben filan diyodu sekretere ilk günlerde ..
e ozaman kusura bakma daha çok uzun bi süre kurtulamayacaksın bu kadından :50:

Hiç tanımadğın bi insanla bu kadar görüşmen doğru değil kimseye güven yok hırlı mı hırsız mı bakalım doğruyu mu söylüyor kavga oldu diyosun da karşı tarafı dinlemedin doğru söylediğini de bilemezsin ben olsam direk söylerdim ne münasebet siz onu kırcammı diye düşünürken belaya da bulaşabilirsiniz bence kendinizi düşünün ben korkarım öyle insandan bu kadar gelmesi zaten tuhaf ayrıca dayak yediğini söylüyorsunuz hiç iyi değil yüzüne açık açık söylerdim

bu kadından benim burnuma hiç iyi kokular gelmedi :26:
sizinle ahbaplık kurup maddi açıdan sizden ilerde faydalanmak isteyebilir. benim etrafımda böyle adam çok, ağzım çok yandı :ssz:
bir arkadaşınızdan rica edin, işyerinde patronmuş gibi yapıp kadının yanında azarlasın.
iş çıkışları sıkıştırırsa da işim var diye sıyrılın :71:

"Patronum senin sürekli iş yerime gelmene kızdı. Bu durum tekrarlarsa işten atılacağımı söyledi. Tekrar gelmeni istemiyorum. Kusura bakma ama işimden olmak istemiyorum." diyebilirsin.

kadın yalancı, yüzsüz
niye çekiyosunuz?

açık açık konuşun

ben naifim ne ya hu?
herkese anlayacağı dilden konuşmayı biliyor olmanız lazım

vallahi her türlü öneriye açığım ,muhasebedeki asistan çocuğa müdür numarası yaptırdım,o varken odama geldi ,eylül hanım,işinize bakın dedi :)) kadın ay ben kaçtım hadi byee dedi ,ertesi gün yine geldi ..

Back
X