• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadından kurtulmam lazım

Kadından kurtulman için arkadaşlar sana çözümler bulmuş
1- Açık açık söyle görüşmek istemediğini
senin yanıtın ben naif bir insanım insanları kıramam pat diye söyleyemem
2- Güvenliğe söyle almasın içeri
senin yanıtın güvenlik yok
3- Patronuna söyle tavır yapsın misafir istemiyorum diye
senin yanıtın patron şirin bir adam böyle şey söyleyemez, hem patron işe çok gelmiyor
4- Odada saklan görünme
senin odan camlı
bu liste uzar gider böyle nasıl bir çözüm bekliyorsun başka :44: Bence tek çözümü var şu naif insan olayından önce bir çıkacaksın. Şunu yapıyorsun. Bu kadına bunu onu istemediğimi söylersem kırılır üzülür. Çünkü ben naif bir insanım insanları kıramam. Hissettiğin şey çarpıtılmış bir düşünce bu düşünce aklından geçtiği anda hemen mantıklı savunmaya geç ve şunu bir yere yaz. Bu kadını tanımıyorum hataları ve sonuçları kendine aittir. Bunun sorumlusu ben değilim. Kadının beni bu şekilde taciz etmesinden hoşlanmıyorum benim özel bir hayatım var. Onu istemediğimi bilmesi onu incitecekse bu onun sorunu... Bu küçük bir tekniktir önce kendi içindeki hayır deme yeteneğini ortaya çıkar sonrada hayır de hiç bir şeye MECBUR değilsin unutma:34:

telefonu var bende mesaj atıcam birazdan,görüşmek istememe sebebim ne olsun ki,
'' ben senden hoşlanmadım ? , rahatsız oluyorum ?,elektrik alamadım ( evlencem sanki :))) ),yada işte apaçık görüşmek istemiyorum ? ''

ne yazıyım ?

Kadından kurtulman için arkadaşlar sana çözümler bulmuş
1- Açık açık söyle görüşmek istemediğini
senin yanıtın ben naif bir insanım insanları kıramam pat diye söyleyemem
2- Güvenliğe söyle almasın içeri
senin yanıtın güvenlik yok
3- Patronuna söyle tavır yapsın misafir istemiyorum diye
senin yanıtın patron şirin bir adam böyle şey söyleyemez, hem patron işe çok gelmiyor
4- Odada saklan görünme
senin odan camlı
bu liste uzar gider böyle nasıl bir çözüm bekliyorsun başka :44: Bence tek çözümü var şu naif insan olayından önce bir çıkacaksın. Şunu yapıyorsun. Bu kadına bunu onu istemediğimi söylersem kırılır üzülür. Çünkü ben naif bir insanım insanları kıramam. Hissettiğin şey çarpıtılmış bir düşünce bu düşünce aklından geçtiği anda hemen mantıklı savunmaya geç ve şunu bir yere yaz. Bu kadını tanımıyorum hataları ve sonuçları kendine aittir. Bunun sorumlusu ben değilim. Kadının beni bu şekilde taciz etmesinden hoşlanmıyorum benim özel bir hayatım var. Onu istemediğimi bilmesi onu incitecekse bu onun sorunu... Bu küçük bir tekniktir önce kendi içindeki hayır deme yeteneğini ortaya çıkar sonrada hayır de hiç bir şeye MECBUR değilsin unutma:34:

kesinlikle katılıyorum. bi yerden başlaman gerekiyor bu şekilde davranmaya çalışırsan çok zarar görürsün. o üzülmesin kırılmasın diye fedakarlık edemezsn daha fazla.

mesaj attım,aptalca bir sebep buldum hemde ,benim psikolojim bozuk ,şu anda psikolojik destek alıyorum ,bir müddet etrafımdaki insanları hayatımdan uzaklaştırmam gerekiyor,anla beni olurmu ,görüşmeyelim bir süre gibi saçma bişey yazdım :))

cevap yok :) inanmadı galiba ..

mesaj attım,aptalca bir sebep buldum hemde ,benim psikolojim bozuk ,şu anda psikolojik destek alıyorum ,bir müddet etrafımdaki insanları hayatımdan uzaklaştırmam gerekiyor,anla beni olurmu ,görüşmeyelim bir süre gibi saçma bişey yazdım :))

''sorun sende değil bende '' der gibi :52::52::52::52::52::52:

anlıyorum seni aslında,kırmamak için elinden gelenı yapıyorsun.
yapında yok çünkü.
tanıdıkta olsa, yabancıda .

ama gerçekten istemıyorsan görüşmeyi , bir şekilde halletmek zorundasın.

banada böyle biri dadanmıştı...en sonunda ben senin sevgilin miyim eda (ismi salladım) senin triplerini çekemem her an yanında olmam dedim

sonra vicdan azabı çektim baya o yüzden sizi anlıyorum :37:

baska bırsey bulamadın mı ya :)

''sorun sende değil bende '' der gibi :52::52::52::52::52::52:

anlıyorum seni aslında,kırmamak için elinden gelenı yapıyorsun.
yapında yok çünkü.
tanıdıkta olsa, yabancıda .[/FONT][/SIZE][/COLOR]

ama gerçekten istemıyorsan görüşmeyi , bir şekilde halletmek zorundasın.

valla oldu gibi heralde,ya görmedi ,yada çok üzüldü filan ne bileyim amaaannn ne kadar gereksiz insan var beni bulur ya,
bugünde şirketi biri aradı ,kızına burs arıyomuş,bizim patronun adını söylemişler ,kadın muhatap bulamayınca bana bağladılar,nerdeyse ağlayacaktım kadının derdine ,bende olsa ben vericem bursunu kızının yani o derece merhamet,aman dedim bulaşmıyım şimdi neme lazım

banada böyle biri dadanmıştı...en sonunda ben senin sevgilin miyim eda (ismi salladım) senin triplerini çekemem her an yanında olmam dedim

sonra vicdan azabı çektim baya o yüzden sizi anlıyorum :37:

yani ben vicdan azabı değilde hergün görecek beni yine camdan ,karşılaşmayacağım bir insan olsa bu kadar düşünmem ama hergün 1 kere mutlaka görüyorum..

ay yok ya bulamadım ,pat diye ben seninle görüşmek istemiyorum yazamadım işte ,yine bir acıma hissi ,yine bir ana yüreği duygusallığı çöktü üzerime :))

canım yanlıs anlamadın dımı bn dalga gecmek ıcın ole demedım ama bu bahane hıc aklıma gelmezdı yanı :60:

bana da komik geldi zaten ,inanır diye ümit ediyorum,bu seferde benimle paylaş tatlım sorunlarını ,çaren bende demesin :))

canım yanlıs anlamadın dımı bn dalga gecmek ıcın ole demedım ama bu bahane hıc aklıma gelmezdı yanı :60:

aşk olsun niye yalnış anlıyım,dedimya banada komik geldi sonra ,aman ne bileyim ya,ne diyceğimi şaşırdım hatuna artık attım bi yalan işte ..

Back
X