- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
aşk olsun niye yalnış anlıyım,dedimya banada komik geldi sonra ,aman ne bileyim ya,ne diyceğimi şaşırdım hatuna artık attım bi yalan işte ..
devam ederse sana ınandırıcı bı yalan buluruz canını sıkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk olsun niye yalnış anlıyım,dedimya banada komik geldi sonra ,aman ne bileyim ya,ne diyceğimi şaşırdım hatuna artık attım bi yalan işte ..
kadın sımdıde psıkolojısı bozuk daha cok destek olmalıyım dıye dusunmesın aman allahım![]()
olacağına bak ,valla yapar mı yapar ,benim ülkeyi terketmem lazım :))))))))))) yada sorunlarım bir anda yok oldu ,psikolojim düzeldi mi desem :))
ıkı ucu b..lu degnek dıyolar ya bu kadın da oyle galıba![]()
diyorum ki diyetteyim yemiyorum ,ayyyy arnavut böreği yaptım ölümü gör ye ,bi tadına bak ,kadınlar gününe çevirdi şirketi :))biraz yüz versem darbuka tef getirecek :))
rahatsız oluyorsan neden söylemiyorsun ki.
çok rahatsız oluyorum bu durumdan lütfen artık gelmeyin.
b kadar basit bir cümle.
söyleyiver gitsin.
sesinin tonunu ayarla tabi. rica eder gibi olmasın.
hhahahahevlere senlık desene sen bana gonder onu
![]()
yemin ederim ev hanımı olsam ,yani ortamım iş ortamı olmasa burası ,birde sohbeti çekilir bir kadın olsa başımın tacı yaparım ,pekte bir hamarat :)))
belkıde senden baska arkadası yoktur zavallının ... acıdım ama senıde dusunmek lazım...
yok zaten belli ,annesi memleketteymiş ,kardeşleri varmış ama arayıp sormazlarmış,yeni taşındım buraya diyo kimsem yok diyo ..acıyorum da ama benimde bir sabrım var ..