• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadından kurtulmam lazım

vallahi her türlü öneriye açığım ,muhasebedeki asistan çocuğa müdür numarası yaptırdım,o varken odama geldi ,eylül hanım,işinize bakın dedi :)) kadın ay ben kaçtım hadi byee dedi ,ertesi gün yine geldi ..

ozaman o muhasebeci arkadaşınız bu kez bağırıp çağırsın. sizde artık gelmeyin bakın sorun oluyor dersiniz. ayy nefret ediyorum böyle sırnaşık insanlardan.

not : böyle giderse bıktırıp işinizden edecek gibi sizi..

Son düzenleme:
kesinlikle uzak durmalısın:20::20::20: neyin nesi belli olmayan bir kadın. başını belaya sokar böyleleri. dertsiz başına deert alırsın cnm.
açık açık söyle kesinlikle. kusura bakma burası işyeri. bu şekilde gelip oturduğunda patron görürse hiç hoş karşılamaz de.geldiğinde yüz de verme ayrıca.konuşma bile. bilgisayarla ilgilen bişeyler yap.
bizde de böyle çaycı bir abla vardı. önceleri seviyordum gelip oturuyordu falan.ama sürekli sürekli dert. sonraları kadından çok huylandım.hal ve hareketleri hiççç 45 inde bir kadın gibi değildi. nasıl derler hafif bir kadındı. iş maddiyata kadar gitti. yok borç isteyip vermemeler yok bugün yemeği sen ödeyebilirmisin demeler.( o yemek kartını ev alışverişinde kullanıyordu) neyse bir iki yaptım baktım bu kadın beni apaçık kullanıyor.param varsa bile yok dedim. ( allah affetsin:))))yemek parası da vermedim.odaya geldiğinde de hiiiiççç konuşmadım. o konuşsa bile kusura bakma yoğunum ben dedim. öyle öyle kurtuldum:21::21:

Son düzenleme:
ay o akıllıda ben yapamam gülerim diyo :) zorla yaptırdım zaten .
o bu değilde benim açık açık söylemem lazım ,ayol komşu günü mü bu işyeri yani ,kendi düşünmesi lazım,
birde ben bu şirkete bağlı değilim gıda mühendisiyim ,yani şirket bünyesinde çalışmıyorum haftanın 4 günü burdayım,e doğal olarak öyle müdür patron filan yok yani bende ,buranın sahibi var sadece patron olarak onuda nadir görüyorum..muhabbetim yok ..

Herhangi bir yol bulmana gerek yok yaa. Sonuçta anan değil akraban değil. GÖrüşmek istemiyorum de açık açık. Yok edemem diyemem dersen hayatta hep üzülen olursun. Bir kere gaza gel söyle. Belki pişmanlığı bir kaç saat sürer ama sonrasında rahat edersin.

açıkça buraya gelmenizi istemiyorum ben sadece o gün size yardım ettim diye lütfen beni pişman etmeyin işyeri burası
diye açıkça söyleyin ne kaybedeceksiniz ki :34:

sesi geliyodu yine biraz önce ben muhasebedeydim, sekretere söyledim sabahtan ,sarışın kadın gelirse bugün eylül hanım toplantıya girecek müsait değil de demiştim ,gelmiş odama dalmış direk aaa eylül yokmu demiş o da toplantıya girecek demiş ,bekliyim bari demiş ,kız kalktı geldi yanıma ,ben bir müddet çıkmadım,neyse akşam uğrarım demiş gitmiş ,ay deli olcam yaa

Herhangi bir yol bulmana gerek yok yaa. Sonuçta anan değil akraban değil. GÖrüşmek istemiyorum de açık açık. Yok edemem diyemem dersen hayatta hep üzülen olursun. Bir kere gaza gel söyle. Belki pişmanlığı bir kaç saat sürer ama sonrasında rahat edersin.

ee bu seferde eylül ün saçına yapışırsa ?:47:

oradan birini bulun " buraya gelme burası işyeri dışarda görüşürün "desin.sende o sürede çok yorgunum kusura bakma evime gidip dinlenicem de.böyle böyle salla.

yumuşak yüzlü olunca kene gibi yapışırlar.

birde benden telefon numaramı istiyo habire ,bende yok bu şirket hattı ,arayan numaralar çıkıyo sonra araştırılıyo gibi bi yalan attım ,pek inandırıcı değil ama bu seferde ee kocan nasıl arıyo seni filan diyo :))salak değil ya anlamıştır vermek istemediğimi ,benimle samimi bir dostluk kurmak istiyo farkındayım,kimi kimsesi yok burda galiba bana sardı ..

iki ucu kakalı değnek

açık açık konuşsan daha çok cezbedebilir , laf dokundursan anlamamazlıktan gelir.

işten çıktı dedirtebilir misin yada beni uyardılar burası işyeri eğer birileri gelirse işyerine seni işten çıkarırız dediler senin yüzünden işimden olucam desen ????

Son düzenleme:
yapsammı acaba ;desemmi ki senin yüzünden işten çıkartıcaklar,işin kötüsü buraya bağlı olmadığımı söylemiştim daha önceden..inanmayabilir,ay yüzsüz ya yazarken bile sinir oldum.

ben ta burdan pek bi huylandım bu kadından, evi de iş yerinin hemen karşısıymış birden terslersen bu sefer de ters tepebilir mazallah böyle insanların ne yapıcakları belli olmaz. yarın öbürgün tam orda dayak yiyen sen de olabilirsin. sıkıştırır bi yerde hakaret eder sataşır bi bakmışsın kavgaya dönüşmüş iş. öncelikle ofisteki tüm arkadaşlarını bu durumdan haberdar et bence, sen istediğin için geldiğini düşünmesinler. onlarla da aran açılabilir bu kadın yüzünden hem akşam iş çıkışı da bir iki arkadaşınla çıkmanı kolaylaştırır çevreni kalabalık görürse belki çaya falan davet edemez. kesin çözüm olarak da bu patronun rolü yapan kişi, direk ona karşı "dışarı çıkın burası iş yeri." falan dese acaba madem imadan anlamamış ya da ofis içersinde genel anlamda bir tavır da takınsanız diğer insanlarda gelmesinden rahatsızlık duyduklarını bi şekilde belli etseler.

benim bir korkum yok ondan ,hani biriyle beraber çıkmak gibi filan bir durum yok ,zaten kavgayı çıkaran diğer kadındı ,dayağı yiyen bu,pasif bi kadın belli ,bişey filan yapamazda ,ben seviyesizliğinden hoşlanmıyorum,işi gücü yok bütün gün sokakta,marketten ekmek alır ,sanki komşuya uğramış gibi sana bi bakmaya geldim der,sarma sarar ,börek yapar getirir,yemem mutfağa bırakırım gelen yesin diye ,yani tavrından bıktım,sevdiğim bir arkadaşım olsun gelsin gitsin isterimde ama bu iyice abarttı yani..

direk söyliyeceksin yapıcak bişey yok
işyerine gelmeni istemiyorum mümkünse bundan sonra daha az görüşelim deyin

Geldiğinde hiç tınlamayın bence yüzüne bile bakmayın devamlı işinizin yoğun olduğundan bahsedin belki utanır ya da siz ona dertlerinizi anlatın bir başlayın ona fırsat vermeden konuşunda konuşun eminim ki sıkılır. Evine çağırdığında da deyince tanımıyorum etmiyorum sizi şurada kaç günlük tanışıklığımız var ki geleyim hoşlanmıyorum bu tür şeylerden vs deyin belki anlar istemediğinizi. Zaten küsse de belli ki umurunuz da olmayacak kötü davranın başka şansınız yok öyleleri yapıştı mı bırakmaz ay evlerden ırak.

Bence direkt yüzüne söyleyin eski bir komşumuz vardı kadını hiç sevmemiştim anneme sürekli derdim şu kadını eve alma kadın 7/24 bizdeydi maddi açıdan resmen bize dadanmıştı kadın birgün bu kadını evden kovdum kadın kocasına söylemiş böyle böyle oldu kocasıda çok iyi yaptı demiş eline sağlık bunların maddi durumları çok iyiydi bizim üstümüzden geçinmeye çalışıyordu bence bu kadına güvenme seni kullanmak isteyen biriside olabilir bu işler hiç belli olmaz bakmıssın kadın organ mafyası bu tur kavgalarda karşı tarafında dinlemen gerek belki kadın yalan söylüyordur çocugu büyük duruyor diyorsun bu işler hiç belli olmaz belkide gerçekten karşı tarafın kocasına musallat oldu dikkatli ol derim arkadaşım seninle arkadaş olmak isteyip güvenini kazanmak isteyip başını belaya sokabilir.

Back
X