Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün konuşmayı düşünüyorum,bayramlaşmaya gelecektir tahminen ,kırmadan söyliycem ,az çok kafamda şunları düşündüm sizce nasıl bir fikir verin bana ;
'' canancım ,bi tesdüfle tanıştık iyi hoş,fakat bu kurum beni mühendisler odasına şikayet etmiş ,şahsi misafirleri geliyor saatlerce kalıyor diye ,eğer ihtar alırsam meslek hayatım son bulur,bunu istermisin? istemessin değilmi.o zaman burda görüşmeyelim bir daha olurmu ,dışarda görüşürüz ''
nasıl sizce ? dışarda da görüşmeyeceğime göre sorun çözülür heralde ..
Böyle cıvık cıvık ilişkilerden hiç hoşlanmam kardesim baktın soguk konusuyor ne diye sürekli gidersin ki anlamıyorum
allahım neydi günahım :))
konuştum aynen yazdıklarımı söyledim,anlayışla karşıladı,tamam dedi gelmem bir daha ,
gelmedi de ama telefonumu bulmuş,sekretere sordum son günlerde benim numaramı istemek için biri aradımı dedim ,hatırlamıyorum ama 1 firmaya verdim sadece firma adını da unuttum dedi,muhtemelen başka isim kullanarak aldı,
nerden buldun diyorum numaramı kadına,aaa şekerim arayan bulur bak nasıl buldum ama ayy korkulur benden diye bide dalgaya alıyo ..
netice ;şimdi de akşam çıkış saatlerimde arıyor,ay gel kahve içelim gitmeden diyo,yani yine düşmedi yakamdan ..kurtulamadım..
.Ben senin samimiyetine inanmadım bu açıkca belli; ha belkide bu kadın lezbiyendir ancak böyle bir olasılığın doğru çıkması durumunda öyle bir modelin varlığını anlamlandırabilirim kafamda
Sizin işiniz gereki elbette telefonlarınızı isteyeceklerdir fakat sekreter hanım her firma ismi söyleyene veriyormu numaranızı acaba telefonda açık açık söyleyin beni birdaha aramayın rahatsız etmeyin beni ben böyle yapışkan insanların iyiliklerinden şüphe ederim artık belkide bu insan kötü niyetli biri olabilir sizin ona yaptıgınız iyilikleri kullanabilir.
yılmazlı kavga deyince aklıma senden oturu geldi
yılmazı meseneden silecesin![]()
bu sabah biraz geç geldim ,baktım balkondan bana sesleniyo beklemiş mi atrık neyse ,diyoki bak merak ettim telefonunda yok ,arayamadımda ,bende işim vardı dedim ,ay geliyimde konuşalım ne işin varmış diyo hasbinallahhh ,önemli değil dedim belediyede işim vardı ruhsatla ilgili anlatacak bişey yok bunun için gelme dedim ,yok yook benim anlatacaklarım var diyo,dedim sonra görüşürüz bugün baya yoğunum,girdim içeri,bakakaldı arkamdan :)))
lezbiyen mi :)) ay ilahi ,hiç aklımın köşesinden geçmedi ,yahu arkadaşım kadının derdi, kimsesi yok belli ,konu komşu da yok,bana sardı ..bende kurtulmaya çalışıyorum..
yani ben hiç şüphe etmedim ,biraz böyle nasıl desem safça bişey,mesela ona deki benim amerikada mıamı de evim var, ama ben zevk olsun diye burda çalışıyorum inanır yani ..
3 ay sonra çalıştığım firma taşınıyor ama belli değil söylenti var sadece ama bilirkişiler kesin diyor,umarım öyledir,o zaman izimi kaybeder,numaramı da değiştiririm.açık açık ben seninle görüşmek istemiyorum diyemiyorum ya lanet olsun çok yumuşak yüzlüyüm..