• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadından kurtulmam lazım

Kadın dayak yemeden kimseden ayrılamıyor demek ki? Acaba sizde mi kavga etseniz. Şaka şaka bence karşınıza alıp açıkça konuşun görüşmek istemediğnizi söyleyin..Onun arkadaşlığının sizi yorduğunu ve bunalttığını söyleyin ve bitirin.

bu sabah biraz geç geldim ,baktım balkondan bana sesleniyo beklemiş mi atrık neyse ,diyoki bak merak ettim telefonunda yok ,arayamadımda ,bende işim vardı dedim ,ay geliyimde konuşalım ne işin varmış diyo hasbinallahhh ,önemli değil dedim belediyede işim vardı ruhsatla ilgili anlatacak bişey yok bunun için gelme dedim ,yok yook benim anlatacaklarım var diyo,dedim sonra görüşürüz bugün baya yoğunum,girdim içeri,bakakaldı arkamdan :)))

bugün konuşmayı düşünüyorum,bayramlaşmaya gelecektir tahminen ,kırmadan söyliycem ,az çok kafamda şunları düşündüm sizce nasıl bir fikir verin bana ;

'' canancım ,bi tesdüfle tanıştık iyi hoş,fakat bu kurum beni mühendisler odasına şikayet etmiş ,şahsi misafirleri geliyor saatlerce kalıyor diye ,eğer ihtar alırsam meslek hayatım son bulur,bunu istermisin? istemessin değilmi.o zaman burda görüşmeyelim bir daha olurmu ,dışarda görüşürüz ''

nasıl sizce ? dışarda da görüşmeyeceğime göre sorun çözülür heralde ..

bugün konuşmayı düşünüyorum,bayramlaşmaya gelecektir tahminen ,kırmadan söyliycem ,az çok kafamda şunları düşündüm sizce nasıl bir fikir verin bana ;

'' canancım ,bi tesdüfle tanıştık iyi hoş,fakat bu kurum beni mühendisler odasına şikayet etmiş ,şahsi misafirleri geliyor saatlerce kalıyor diye ,eğer ihtar alırsam meslek hayatım son bulur,bunu istermisin? istemessin değilmi.o zaman burda görüşmeyelim bir daha olurmu ,dışarda görüşürüz ''

nasıl sizce ? dışarda da görüşmeyeceğime göre sorun çözülür heralde ..

Bence cok iyi. Kirici da degil. Inanacagini tahmin ediyorum. Mutlaka soyleyin ama.

Sonucu yazin ama merak ederim ;)

allahım neydi günahım :))
konuştum aynen yazdıklarımı söyledim,anlayışla karşıladı,tamam dedi gelmem bir daha ,
gelmedi de ama telefonumu bulmuş,sekretere sordum son günlerde benim numaramı istemek için biri aradımı dedim ,hatırlamıyorum ama 1 firmaya verdim sadece firma adını da unuttum dedi,muhtemelen başka isim kullanarak aldı,
nerden buldun diyorum numaramı kadına,aaa şekerim arayan bulur bak nasıl buldum ama ayy korkulur benden diye bide dalgaya alıyo ..

netice ;şimdi de akşam çıkış saatlerimde arıyor,ay gel kahve içelim gitmeden diyo,yani yine düşmedi yakamdan ..kurtulamadım..

inanmıyorum ya
1-2 davet eder sonra sıkılır sizden sanırım
bu telefon iş görüşmeleri için kullanılıyor beni sürekli aramayın deseniz?

bence kötü bir kadın değil ama böyle yapışkan davranarak etrafında kimse bırakmamış bunun hiç arkadaşı filan olamaz bu gidişle. bana sinir geldi burda yaa hiç sabredemem hem de aynen sizin gibi yumuşak yüzlüyümdür içimden söylenir dışıma gösteremem

.Ben senin samimiyetine inanmadım bu açıkca belli; ha belkide bu kadın lezbiyendir ancak böyle bir olasılığın doğru çıkması durumunda öyle bir modelin varlığını anlamlandırabilirim kafamda

allahım neydi günahım :))
konuştum aynen yazdıklarımı söyledim,anlayışla karşıladı,tamam dedi gelmem bir daha ,
gelmedi de ama telefonumu bulmuş,sekretere sordum son günlerde benim numaramı istemek için biri aradımı dedim ,hatırlamıyorum ama 1 firmaya verdim sadece firma adını da unuttum dedi,muhtemelen başka isim kullanarak aldı,
nerden buldun diyorum numaramı kadına,aaa şekerim arayan bulur bak nasıl buldum ama ayy korkulur benden diye bide dalgaya alıyo ..

netice ;şimdi de akşam çıkış saatlerimde arıyor,ay gel kahve içelim gitmeden diyo,yani yine düşmedi yakamdan ..kurtulamadım..

Sizin işiniz gereki elbette telefonlarınızı isteyeceklerdir fakat sekreter hanım her firma ismi söyleyene veriyormu numaranızı acaba telefonda açık açık söyleyin beni birdaha aramayın rahatsız etmeyin beni ben böyle yapışkan insanların iyiliklerinden şüphe ederim artık belkide bu insan kötü niyetli biri olabilir sizin ona yaptıgınız iyilikleri kullanabilir.

.Ben senin samimiyetine inanmadım bu açıkca belli; ha belkide bu kadın lezbiyendir ancak böyle bir olasılığın doğru çıkması durumunda öyle bir modelin varlığını anlamlandırabilirim kafamda

lezbiyen mi :)) ay ilahi ,hiç aklımın köşesinden geçmedi ,yahu arkadaşım kadının derdi, kimsesi yok belli ,konu komşu da yok,bana sardı ..bende kurtulmaya çalışıyorum..

Sizin işiniz gereki elbette telefonlarınızı isteyeceklerdir fakat sekreter hanım her firma ismi söyleyene veriyormu numaranızı acaba telefonda açık açık söyleyin beni birdaha aramayın rahatsız etmeyin beni ben böyle yapışkan insanların iyiliklerinden şüphe ederim artık belkide bu insan kötü niyetli biri olabilir sizin ona yaptıgınız iyilikleri kullanabilir.

yani ben hiç şüphe etmedim ,biraz böyle nasıl desem safça bişey,mesela ona deki benim amerikada mıamı de evim var, ama ben zevk olsun diye burda çalışıyorum inanır yani ..

onu döven kadında belki ondan bu huyları yüzünden bıkmıstı... belki o kadınıda böyle dadandı olabilir yani kimbilir..... bence açık konuş, orasının bi işyeri oldugunu patronunnun bundan rahatsız oldugunu, onun yüzünden işini kaybetmek istemedigini söyle...

bana da dadanmıstı böyle biri... bende sen gibi alttan ala ala altta kaldım valla...kaynanası benim evimde onla kavge etti... gezmeninde bi adabı olur diye.... bende bi süre görüşmeyelim diye msj attım...ne mi oldu suclu ben oldum.. zaten gelmek istemiyomuşta.. bizle işi olmazmısta.. bilmem ne bilmem ne... buda bana ders oldu... bi daha böyle biriyle karsılasırsam böyle alttan almam.... sen alttan alma canım.. hem canın sıkılır hem suçlu duruma düşersin....

bu sabah biraz geç geldim ,baktım balkondan bana sesleniyo beklemiş mi atrık neyse ,diyoki bak merak ettim telefonunda yok ,arayamadımda ,bende işim vardı dedim ,ay geliyimde konuşalım ne işin varmış diyo hasbinallahhh ,önemli değil dedim belediyede işim vardı ruhsatla ilgili anlatacak bişey yok bunun için gelme dedim ,yok yook benim anlatacaklarım var diyo,dedim sonra görüşürüz bugün baya yoğunum,girdim içeri,bakakaldı arkamdan :)))

pek arkadaş edınmeyı sevmem de.
iş konusunda kurallarım var falan de.

aslında seslendiği zaman onu duymamazlıktan falan gelsen, bir müddet sonra anlar zaten neyin ne olduğunu.

çağırdığı zaman gitme, ne zaman kadınla karşılaşsan işim var deyip aceleye vur işi.

yüzüne söyleyemiyorsan eğer, onu görmezlikten falan gel.

aklıma gelenleri söyledım.

Son düzenleme:
Net olmazsanız kurtulusunuz yk gibi,Söyleyemıyorsanız mesaj cekin..İmalardan anlayacak bırıne benzemıyor..

lezbiyen mi :)) ay ilahi ,hiç aklımın köşesinden geçmedi ,yahu arkadaşım kadının derdi, kimsesi yok belli ,konu komşu da yok,bana sardı ..bende kurtulmaya çalışıyorum..

yani ben hiç şüphe etmedim ,biraz böyle nasıl desem safça bişey,mesela ona deki benim amerikada mıamı de evim var, ama ben zevk olsun diye burda çalışıyorum inanır yani ..

Saf ayagına yatan biride olabilir bende çok gördüm çevremdem saf gibi davranıp ama kurnazlıkta bir numara olanları

3 ay sonra çalıştığım firma taşınıyor ama belli değil söylenti var sadece ama bilirkişiler kesin diyor,umarım öyledir,o zaman izimi kaybeder,numaramı da değiştiririm.açık açık ben seninle görüşmek istemiyorum diyemiyorum ya lanet olsun çok yumuşak yüzlüyüm..

3 ay sonra çalıştığım firma taşınıyor ama belli değil söylenti var sadece ama bilirkişiler kesin diyor,umarım öyledir,o zaman izimi kaybeder,numaramı da değiştiririm.açık açık ben seninle görüşmek istemiyorum diyemiyorum ya lanet olsun çok yumuşak yüzlüyüm..

Senin tel numaranı bulan kişi saf degildir bence o bayan sizin peşinizi bırakmaz gibime geliyor yine ne yapar eder bulur izinizi ama siz açık açık konuşursanız sorun olmaz bence.

Back
X