Bu kayın tarafları hep mi böyle ??

Valla ben her türlü saygısızlığı yaptım evden bile kovdum. Eşim beni savunmaktan biran bile vazgeçmedi. Hiçkimseye de laf söyletmez. Bu tamamen beni nasıl adım adım çıldırttıklarını bildiği için. Iyi bile dayandın sen çıldırana kadar ben müdahale etmeliydim diyip Özür diledi. Bazen taktik falan yok bam bam bam demekte işe yarayabilir. Nasıl ki herkesin problemi başka çözümlere başka başka olur. En başından kimi nereye koyması gerektiğini bilmeyen adamlar seçmemeli bence.

Kurtulamazsin inan bende ayni durumdayim konularima baksana kafayi yersin.nisanliligimin ilk aylarinda bendede boyle basladi.daha neler goreceksin neler yapacaklar bu ne ki bekle ve gor ama asla kendini ezdirme.bak biz ayrilma asamasina geldik ailesi yuzunden.bugun yarin ya bitecek ya devam edecek.malesef erkek aileleri boyle ogullarini altin yumurtlayav tavuk gibi goruyolar.

Evlendikten sonra evin mali işlerini eline alacaksın, kocanın parası sende duracak sadece boyle çözebilirsin.

Kati bir dille aynı evde yaşamayı reddetmişsin zaten ama hala soru işaretleri varsa nişanı uzun tut derim

Nişanlım öyledir. İçinde kötülük olmadan herşeyi anlatır bana. Gelecekte buna benzer tartışmalar olmasından korkuyorum. Aynen mesafeli ama saygılı bir biçimde görüşmekte fayda var

Yani biz gelinsek diğeri de oğulları. Huzursuz olan sadece gelin değil ki böyle yapıyorlar. İnşallah sizin durumunuz da biran önce düzelir. :/

Soru işaretleri ileriye dönük var. Evlendikten sonra da böyle devam eder diye.
Evet mali işleri elime almam gerekecek sanırım.

Rahat vermeyeckeler tabi beklentiler asla bitmeyecek annesi gelin diyecek hafta sonları ,tatilde,bayramda, evlenince insan rahata ermiyor aaksine yeni dertlerle boğuşuyor

Şuana kadar ailesiyle karşılıklı bir polemiğimiz olmadığı için kimi savunacağını kestiremiyorum . İnşallah olmaz da olursa artık nabza göre şerbet. Sabırlı bir insanım ama sabrım taştığında gözüm görmüyor hiç bir şey.

Yok canim uzak olmadikca duzelmez.ama eyvallahin olmayacak anca boyle oluyomus.

Kesinlikle. Senin konularını da takip ediyordum zaten . Onları okudukça kendime olmuş gibi sinir oluyordum. Uzak olamayız aynı şehirde yaşayacağız maalesef. Ama ben mesafeli yaklaşınca çok içli dışlı olunmaz inşallah :)

Bende 5 yıl sustum, görmezden geldim birçok şeyi. Kabak çiçeği gibi bir açıldım ki sorma. Ama bnmkiler cesaret edip böyle bir teklif sunsalardı bana en başından açılırdım. Çok saçma bu çağda böyle şeyleri burada okudukça hala nasıl oluyor diye şaşırıyorum

Hadi böyle bir şey teklif edeceklerdi, 'boşuna masraf' demeselerdi bari. O zaman boşuna masraf olmasın diye tüm sülale bir arada yaşasın.

Bisey daha soylim siz degilde burnu borctan kurtulmayan abi onlarla yasasin ozaman hem borclari rahatlikla oderler Nisanliniza yuklenmek zorunda kalmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…