- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Kizi cok seviyodum şok oldum o yuzden sordum sevgilimin olaya mudahale olup karismasini tahmin etmedim ilk defa oldu16 yasındaki cocugun dedıgını ne dıye kaale aldınız anlamadım demiş dememiş bilemiycem hiç mesaj atmaya gerek yoktu bence..
Ben kadina mesafeliyim cok sicak davranmiyorum sogukta davranmiyorum ortasi , sevgilimi yarin yumusaticamda kendisini de taniyorum bana o lafin neyini yanlis anliyabiliriz gibi cumleler kuracak hayirlisi olsun ne diyeyim ki artik bi uyuyorum bi uyaniyorum uykum kacti gece geceSevgilinize kuzeninin öyle laflar taşıdığına inanmadığınızı söylersiniz ya da "Ben yanlış anlamışım" falan dersiniz, isteseniz ikna edebileceğinizi düşünüyorum. Kayınvalideniz de öyle bir şey derse "Ağzımdan kaçtı istemsiz sonra toparladım aramızda sorun yok." der geçersiniz ama bana kalırsa kayınvalideye pek güvenmeyin, gazlarsa falan gazına gelmeyin.
Aynen yegenini ele verdi ama bana soylerken ben seni kendime yakin goruyorum o yuzden soyluyorum demisti oysakiKaynanan çok zeki. Kızın ağzıyla seni tartmış güya o söyledi diye. Ha söyleyebilir ama söylemiş olsa sana söylemezdi.
Internette girme firsatim olmadi kar yuzunden merdivenler kaygandi merdivenden dustum kolum kirildi vida takildi alciya alindi 1 hafta hastanede yattim faturami odeyemedim hattim kisiltlandi 2 3 gundur bi kendime geldim agrim azaldi ayaga kalktim oturmaya gittim bunlar oldu siteye girmisken o konumada aciklama yaptim ve mune dan rica edip konumuda kapattirdim inanip inanmamak size kalmis kac gun o zamanlar sitede aktif de olmamistim neden yalan soyliyimki ne kârım olabilir canım ..Yoo insanlar size bir sürü tavsiyede bulundu o konuda ama siz sevgilinizi uğurlamaya gidip gitmeyeceğinizi bile söylemediniz. Birkaç gün etiketleyip cevap bekleyenler olmuştu hatta.
Siz kaç yaşındasınız ? Ne bilim bigün denk gelince ne tehlıkemi gördün kız falan diye sakayla karısık sorsanız daha ıyı olurdu..Kizi cok seviyodum şok oldum o yuzden sordum sevgilimin olaya mudahale olup karismasini tahmin etmedim ilk defa oldu
20 yasindayim kiz farkli sehirde yasiyo birkac gunlugune buraya gelmisti,alındım öz kardeşimden farksız degildi benim icin ben kıza dedi veya demedk Allah bilir de hiç ters bir şey demedim konuşmadım sevgilim olaya müdahele oldu iş büyüdü ben ona sen karışmada demiştimSiz kaç yaşındasınız ? Ne bilim bigün denk gelince ne tehlıkemi gördün kız falan diye sakayla karısık sorsanız daha ıyı olurdu..
Böyle alınmış ta hesap sormuş gibi olmuş..
Kızda zaten küçük bu kadar tepkiye yazık yani
Sevgilin ergenlikten çıkamamış herhalde böyle küçük şeylere bu kadar atarlanıyor20 yasindayim kiz farkli sehirde yasiyo birkac gunlugune buraya gelmisti,alındım öz kardeşimden farksız degildi benim icin ben kıza dedi veya demedk Allah bilir de hiç ters bir şey demedim konuşmadım sevgilim olaya müdahele oldu iş büyüdü ben ona sen karışmada demiştim
Yapısı karakterinde var bu siniri yoksa cocuksu biri degildirSevgilin ergenlikten çıkamamış herhalde böyle küçük şeylere bu kadar atarlanıyor
Kendını frenlese ıyı olur böyle herseye sınırlenen bırı zor ınsan benceYapısı karakterinde var bu siniri yoksa cocuksu biri degildir
Haliyle evet zor oluyor insan sevince gene katlanıyo uykularim kaciyo daha evlenmeddn kotu gelin moduna giricem diyeKendını frenlese ıyı olur böyle herseye sınırlenen bırı zor ınsan bence
Yok ya rahat ol sevgılınle ıyıysenız gerısı fasa fisoHaliyle evet zor oluyor insan sevince gene katlanıyo uykularim kaciyo daha evlenmeddn kotu gelin moduna giricem diye
sevgilim askerde,en son izne gelmisti o geldigi gunden beri annesigille hic gorusememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?