Bu kız tehlikeli ?

16 yasındaki cocugun dedıgını ne dıye kaale aldınız anlamadım demiş dememiş bilemiycem hiç mesaj atmaya gerek yoktu bence..
Kizi cok seviyodum şok oldum o yuzden sordum sevgilimin olaya mudahale olup karismasini tahmin etmedim ilk defa oldu

Ben kadina mesafeliyim cok sicak davranmiyorum sogukta davranmiyorum ortasi , sevgilimi yarin yumusaticamda kendisini de taniyorum bana o lafin neyini yanlis anliyabiliriz gibi cumleler kuracak hayirlisi olsun ne diyeyim ki artik bi uyuyorum bi uyaniyorum uykum kacti gece gece

Kaynanan çok zeki. Kızın ağzıyla seni tartmış güya o söyledi diye. Ha söyleyebilir ama söylemiş olsa sana söylemezdi.
Aynen yegenini ele verdi ama bana soylerken ben seni kendime yakin goruyorum o yuzden soyluyorum demisti oysaki

Yoo insanlar size bir sürü tavsiyede bulundu o konuda ama siz sevgilinizi uğurlamaya gidip gitmeyeceğinizi bile söylemediniz. Birkaç gün etiketleyip cevap bekleyenler olmuştu hatta.
Internette girme firsatim olmadi kar yuzunden merdivenler kaygandi merdivenden dustum kolum kirildi vida takildi alciya alindi 1 hafta hastanede yattim faturami odeyemedim hattim kisiltlandi 2 3 gundur bi kendime geldim agrim azaldi ayaga kalktim oturmaya gittim bunlar oldu siteye girmisken o konumada aciklama yaptim ve mune dan rica edip konumuda kapattirdim inanip inanmamak size kalmis kac gun o zamanlar sitede aktif de olmamistim neden yalan soyliyimki ne kârım olabilir canım ..

Kizi cok seviyodum şok oldum o yuzden sordum sevgilimin olaya mudahale olup karismasini tahmin etmedim ilk defa oldu
Siz kaç yaşındasınız ? Ne bilim bigün denk gelince ne tehlıkemi gördün kız falan diye sakayla karısık sorsanız daha ıyı olurdu..
Böyle alınmış ta hesap sormuş gibi olmuş..
Kızda zaten küçük bu kadar tepkiye yazık yani

20 yasindayim kiz farkli sehirde yasiyo birkac gunlugune buraya gelmisti,alındım öz kardeşimden farksız degildi benim icin ben kıza dedi veya demedk Allah bilir de hiç ters bir şey demedim konuşmadım sevgilim olaya müdahele oldu iş büyüdü ben ona sen karışmada demiştim

Sevgilin ergenlikten çıkamamış herhalde böyle küçük şeylere bu kadar atarlanıyor

sevgilim askerde,en son izne gelmisti o geldigi gunden beri annesigille hic gorusememistim

benim anlamadığım nokta da burası oldu. sen önceki konunda demiştin ki, ''sevgilim izne geldi, benimle ilgilenmiyor, arkadaşlarıyla içiyor, ben onun evinde onun annesi gille birlikte gelmesini bekliyorum'' demiştin.

şimdi de diyorsun ki, ''en son izne geldi, o geldiği günden beri annesi gille görüşemedim''

e o izne geldiğinde, onun annesi gille oturup onun gelmesini bekliyorsan, nasıl o izne geldiğinden beri annesi gille görüşememiş oluyorsun?

Kvde bana miletin hakkımda dediğini yetiştirir ben de senin gibi koştur koştur yetiştirsem ortada aile kalmaz heralde bu kafayla evlenme sen bence daha 16 yaşındaki kızın lafının ardına düşüyorsun hayır sanki küfretmiş bide ne lüzumsuz büyümüş olay kredini bence böyle saçma sapan olaylara kullanma

Arada resmiyet yokken niye bu kadar laçka olunur hiç anlamam.
Ne alaka askerdeki sevgilinin evine gidip annesiyle oturmak
Kadın bariz yalan söylüyor. Kuzen masum. Sınır koymayı bilmiyorsunuz siz bence. Bu tavrınız ilerde başınıza çok iş açar. Siz önce o eve gitmeyi bir bırakın. Emin olun sevgilinizin ailesinin gözünde size eksi puan kazandırır bunlar.

Sevgiliniz askerdeyken sizin kaynana adayinizin evinde ne isiniz var? Okumuyorsunuz,calismiyorsunuz,butun isiniz kocakarilarla oturmak mi? Bu samimiyet neden? Evlenince de sikayet edersiniz durmadan evime geliyorlar diye. Yetmezmis gibi dugun salonu muhabbetinde oltaya gelerek car car cevap vermissiniz ve 16 yasindaki bir cocugun yok yere azarlanmasina sebep olmussunuz. Evet bence de tehlikelisiniz

Önceki konudan da belli ki buradaki yorumları dikkate almiyorsunuz
insanlar boşuna yorum yapıp yorulmasinlar
ayrıca konu hakkinda da düşüncem bu daha başlangıç kv kötü

Kızdan emin değilim ama tehlike sıralamasında kayınvalide birinci, siz ikinci, sevgiliniz üçüncü.

Hele o kaynana korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…