Bu kız tehlikeli ?

Asıl tehlıkelı olan kayınvalıden
Kayınvalıdenın yapması gereken orda kızı konusturmayıp sanada boyle boyle dedı deyıp fişteklememelıydı

Kımsenın gazına gelmeyın
Cok yanlıs yapmıssınız kuzene yazarak
Kayınvalıdenıze bana boyle seylerı yansıtmayın lutfen herkes kendıne yakısanı yapar deyıp konuyu kapatsan hem kayınvalıdenı susturmus hem kuzenle alakayı konuyu uzatmısmamıs hemde nısanlınla sızın sınırlerınızın gerılmesının önune gecmıs olurdunuz

Dedıkodu yapıp bunu sıze yetıstırıp ara bozan kayınvaludenıze mesafe koyup sadece yanınızda nısanlınız varken zıyaretıne gıdın

Dediyse dedi bunu uzatmaya ne gerek vardı ki mesaj atıp vay bana bunu demişsin demeye çocuk daha yani 16 yaşında bu kadar büyütmeye gerek yoktu derse desin o dedi diye tehlikeli mi olacaksın.

Ayrıca sevgilin şifreni bilse bile mesajlarını nasıl açıp okuyor ne hakla? sen kendi kız arkadaşlarınla da özel muhabbetler yapabilirsin o zaman onları da okuyordur ve hiç hoş değil bence hele sevgilinizin bu işe müdahil olması kıza bağırması falan ayrıca aranızda daha resmiyet söz nişan yok daha ne salonu ne düğünü yahu.

Çok geçmiş olsun öyleyse.

ben sevgilini normal bulmadım. bu senin problemin, senin çözmen gerekıyor. niye olaya dahil oldu ki. ayrıca sevgilinin senin telefonunu karıştırıp mesajlarını okuması da ilginç. bilemiyorum çocukça geldi

Sen yazdiklarimi eksik okumussun izne geldi 15 gun kaldi bazi gunleri arkadaslariyla vakit gecirmekten benim yanima gec saatlerde geldi gitmeden son gunu aksam 10 da geldi gec bi saatte yani ben o saatte kadar onlarin evinde bekledim.
1 subat olmasi lazim o gun gitti o gittiginden beri ben ailesigilin yanina hic gitmedim. Bi tek dun gittim simdi anlamissindir umarim.

16 yasindaki kizi oz kardesimden farksiz tutmadim onun hakkimdan " x kisi cok tehlikeli neler neler ister yaptirir size vs vs " demis olmasi zoruma gitti ve ona sormakta bunu en dogal hakkim diye dusunmekteyim

Ben kendim gelin guvey olmuyorum surda su konuya aciklik getirelim artik lutfen herkes bu imalarda ben kafama gore gitmiyorum eger kadin cagirirsa bazen reddediyorum hani su isim cikti soyle boyle diye nadir eskiden sık sık giderdim sevgilim buradayken uzun zamandir cok cok aza indirdim bunu

Siz daha arada hiç bir resmiyet yokken kayinvalide adayinizin evine kamp kurarsanız buraya daha cooook konu acarsiniz benden soylemesi.
Arkadaslar cok abartiyosunuz kadinla evlerimizin arasinda 2 ara var cok yakin ve beni durmadan kendisi cagriyo kizim hadi gel oturmaya diye annemlerle konusuyo oturmaya cagriyolar birbirlerini ben gitmeyi azalttim

Kendisi cagirdi ben cagirilmadigim yere gitmem. Ben calisiyorum 3 4 aydır isi biraktim calistigim zamanlar hic gitmiyodum sevgilim askere gideli beni kendisi durmadan cagriyo ben durmadan sebepler buluyorum gitmemek icin oyle bi konusuyosunuzki ben kadinin kapisinda yatip kalkiyorum sanki saka gibisiniz gercekten.

Önceki konudan da belli ki buradaki yorumları dikkate almiyorsunuz
insanlar boşuna yorum yapıp yorulmasinlar
ayrıca konu hakkinda da düşüncem bu daha başlangıç kv kötü
Neyini dikkata almamisim da pardon ? Ne bilipte konusuyosunuz ? Telefonumu orada da demistim kapattim sabah uyandigimda kendisi evimdeydi annemle oturmuslar konusuyolardi konuyu saptirip bilip bilmeden yorum yapacaksaniz eksik olsun

Kızdan emin değilim ama tehlike sıralamasında kayınvalide birinci, siz ikinci, sevgiliniz üçüncü.

Hele o kaynana korkunç.
Ben nasil ikinci oluyorum kizin yasi 16 dedim diye mi ufacik kiz masum olmus oldu simdi yasini demesem belkide cogunuz kiz icin neler yazacakti ki tehlikeli lafi ne demek mafya babasimiyim ben ? Sormanin neresi kotu ?

ben sevgilini normal bulmadım. bu senin problemin, senin çözmen gerekıyor. niye olaya dahil oldu ki. ayrıca sevgilinin senin telefonunu karıştırıp mesajlarını okuması da ilginç. bilemiyorum çocukça geldi
Askerden beri farkli sehirden bu sehre nasil karistirabilir ? Eksik okuyorsunuz sosyal medyada sifrelerimizi biliyoruz.

16 yaşında küçücük ergenle laf dalasına girdiniz yani? Harika.
Ne laf dalisi allah askina arkadaslar sordum sadece bi soru sordum oda demedim dedi ben konuyu kapattim zaten sevgilim mesajlari gorunce kuzeninin bana tehlikeli demis oldugunu o delirdi

Hepiniz 16 yasinda gibi davranmissiniz.

Hadi 16 yasindaki kiz ergen. Bu lafi size getiren kayinvalide kizin uzerine gidip aglatan siz esip gurleyip olayi buyuten nisanliniz hepiniz de mi ergensiniz ya hu?

Dusunmeden hareketlerim olmus olabilir ben kimseyi aglatip zor duruma sokmak istemedim o an kadinda bana derken kendi dusuncesi olabilecegi aklima gelmedi kuzeni cok severdim hayalkirikligindaydim ona mesaj attim sordum boyle boyle dogrumu diye sevgilim atladi olaya olaylar bu hale geldi benim kavga amacim olsa daha farkli olurdu gelismeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…