- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Internette girme firsatim olmadi kar yuzunden merdivenler kaygandi merdivenden dustum kolum kirildi vida takildi alciya alindi 1 hafta hastanede yattim faturami odeyemedim hattim kisiltlandi 2 3 gundur bi kendime geldim agrim azaldi ayaga kalktim oturmaya gittim bunlar oldu siteye girmisken o konumada aciklama yaptim ve mune dan rica edip konumuda kapattirdim inanip inanmamak size kalmis kac gun o zamanlar sitede aktif de olmamistim neden yalan soyliyimki ne kârım olabilir canım ..
Sen yazdiklarimi eksik okumussun izne geldi 15 gun kaldi bazi gunleri arkadaslariyla vakit gecirmekten benim yanima gec saatlerde geldi gitmeden son gunu aksam 10 da geldi gec bi saatte yani ben o saatte kadar onlarin evinde bekledim.benim anlamadığım nokta da burası oldu. sen önceki konunda demiştin ki, ''sevgilim izne geldi, benimle ilgilenmiyor, arkadaşlarıyla içiyor, ben onun evinde onun annesi gille birlikte gelmesini bekliyorum'' demiştin.
şimdi de diyorsun ki, ''en son izne geldi, o geldiği günden beri annesi gille görüşemedim''
e o izne geldiğinde, onun annesi gille oturup onun gelmesini bekliyorsan, nasıl o izne geldiğinden beri annesi gille görüşememiş oluyorsun?
16 yasindaki kizi oz kardesimden farksiz tutmadim onun hakkimdan " x kisi cok tehlikeli neler neler ister yaptirir size vs vs " demis olmasi zoruma gitti ve ona sormakta bunu en dogal hakkim diye dusunmekteyimKvde bana miletin hakkımda dediğini yetiştirir ben de senin gibi koştur koştur yetiştirsem ortada aile kalmaz heralde bu kafayla evlenme sen bence daha 16 yaşındaki kızın lafının ardına düşüyorsun hayır sanki küfretmiş bide ne lüzumsuz büyümüş olay kredini bence böyle saçma sapan olaylara kullanma
Ben kendim gelin guvey olmuyorum surda su konuya aciklik getirelim artik lutfen herkes bu imalarda ben kafama gore gitmiyorum eger kadin cagirirsa bazen reddediyorum hani su isim cikti soyle boyle diye nadir eskiden sık sık giderdim sevgilim buradayken uzun zamandir cok cok aza indirdim bunuArada resmiyet yokken niye bu kadar laçka olunur hiç anlamam.
Ne alaka askerdeki sevgilinin evine gidip annesiyle oturmak
Kadın bariz yalan söylüyor. Kuzen masum. Sınır koymayı bilmiyorsunuz siz bence. Bu tavrınız ilerde başınıza çok iş açar. Siz önce o eve gitmeyi bir bırakın. Emin olun sevgilinizin ailesinin gözünde size eksi puan kazandırır bunlar.
Arkadaslar cok abartiyosunuz kadinla evlerimizin arasinda 2 ara var cok yakin ve beni durmadan kendisi cagriyo kizim hadi gel oturmaya diye annemlerle konusuyo oturmaya cagriyolar birbirlerini ben gitmeyi azalttimSiz daha arada hiç bir resmiyet yokken kayinvalide adayinizin evine kamp kurarsanız buraya daha cooook konu acarsiniz benden soylemesi.
Kendisi cagirdi ben cagirilmadigim yere gitmem. Ben calisiyorum 3 4 aydır isi biraktim calistigim zamanlar hic gitmiyodum sevgilim askere gideli beni kendisi durmadan cagriyo ben durmadan sebepler buluyorum gitmemek icin oyle bi konusuyosunuzki ben kadinin kapisinda yatip kalkiyorum sanki saka gibisiniz gercekten.Sevgiliniz askerdeyken sizin kaynana adayinizin evinde ne isiniz var? Okumuyorsunuz,calismiyorsunuz,butun isiniz kocakarilarla oturmak mi? Bu samimiyet neden? Evlenince de sikayet edersiniz durmadan evime geliyorlar diye. Yetmezmis gibi dugun salonu muhabbetinde oltaya gelerek car car cevap vermissiniz ve 16 yasindaki bir cocugun yok yere azarlanmasina sebep olmussunuz. Evet bence de tehlikelisiniz
Neyini dikkata almamisim da pardon ? Ne bilipte konusuyosunuz ? Telefonumu orada da demistim kapattim sabah uyandigimda kendisi evimdeydi annemle oturmuslar konusuyolardi konuyu saptirip bilip bilmeden yorum yapacaksaniz eksik olsunÖnceki konudan da belli ki buradaki yorumları dikkate almiyorsunuz
insanlar boşuna yorum yapıp yorulmasinlar
ayrıca konu hakkinda da düşüncem bu daha başlangıç kv kötü
Ben nasil ikinci oluyorum kizin yasi 16 dedim diye mi ufacik kiz masum olmus oldu simdi yasini demesem belkide cogunuz kiz icin neler yazacakti ki tehlikeli lafi ne demek mafya babasimiyim ben ? Sormanin neresi kotu ?Kızdan emin değilim ama tehlike sıralamasında kayınvalide birinci, siz ikinci, sevgiliniz üçüncü.
Hele o kaynana korkunç.
Askerden beri farkli sehirden bu sehre nasil karistirabilir ? Eksik okuyorsunuz sosyal medyada sifrelerimizi biliyoruz.ben sevgilini normal bulmadım. bu senin problemin, senin çözmen gerekıyor. niye olaya dahil oldu ki. ayrıca sevgilinin senin telefonunu karıştırıp mesajlarını okuması da ilginç. bilemiyorum çocukça geldi
Ayy evet birde sen geldin ekip tam olduçocuklar toplanmış hep beraber
Ne laf dalisi allah askina arkadaslar sordum sadece bi soru sordum oda demedim dedi ben konuyu kapattim zaten sevgilim mesajlari gorunce kuzeninin bana tehlikeli demis oldugunu o delirdi16 yaşında küçücük ergenle laf dalasına girdiniz yani? Harika.
Evet oyle tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun öyleyse.
Insallah Allah o gunleri gostermeyi nasip eder tesekkurlerHelal bu adamla evlen . Her türlü arkanda olur
Dusunmeden hareketlerim olmus olabilir ben kimseyi aglatip zor duruma sokmak istemedim o an kadinda bana derken kendi dusuncesi olabilecegi aklima gelmedi kuzeni cok severdim hayalkirikligindaydim ona mesaj attim sordum boyle boyle dogrumu diye sevgilim atladi olaya olaylar bu hale geldi benim kavga amacim olsa daha farkli olurdu gelismelerBence biraz büyü..Hiç olgunluk görmedim.
Diyelim ki; kuzen demedi.Kayınvalide seninle ilgili düşüncelerini bu şekilde aktardı.Yüzüne direk söyleyemediği için.
Bunu bu şekilde neden düşünmüyorsun? Hanımefendiğini bozmadan , güzelce cevap verirdin.
O bunu dedi,bu bunu dedi diye ortalığı da birbirine kattın..Onu geç,kayınvaliden de haklı çıktı onun gözünde.
Şu an sen tehlikeli birisin artık.
Azıcık ya azıcık şu kayınvalidelerle mesefali olun..Her yeme gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?