Merhaba arkadaşlar malum çoğumuzun derdi üst komşum beni resmen cildirtiyor hali silkeleme arabanın paspaslarini bile balkonda yıkayıp asiyor sular benim astigim carsaflara kaç kere uyardim söyledim kadın resmen cirkef anlamıyor uyarınca da bu sefer üstten patir kütür ses çıkarıyor gırgır yapıp açıp copunu aşağı atıyor balkonlari camlattim sadece bi balkon açık geçen cuma karşı binada komşu oturuyordum balkonu vileda yaptı sonra viledayi pat pat aşağı cirpti bende kameraya çektim sonra ona mesaj attım cuma mübarek olsun sen i balkonda böyle yaparken gördüm dedim boş anina geldi çarşaf çamaşır asiyorum sende asiyon yapma senide kırmak istemem dedim hayırlı günler dedim videoyu atmadim belki uyanır dedim bu hafta baktım aynı sini tekrar yaptı ne yapcam bilmiyorum tüp bebekle uzun bi aradan sonra hamile kaldım çok geriyor beni eşimde bi kaç kez uyardı yöneticiye söyledik yok cirkef onada onun gibi biri lazım ama biz nezaketle yaklaşıyoruz ama anlamıyor ikimiz de ev sahibiyiz ama doğumdan sonra satıp gitmeyi düşünüyorum yönetici de kankası o nada söyleyince tinlamiyor biz 30 lu yaşlarda onlar 50 li yaşlarda Allahım yardimcim olsun size yazmak istedim ne yapcam bilmiyorum edepsiz le ugrasmak zor bi defasında da arkadaşım geldi balkon da sigara iceyim dedi pat pat hali cirpti üstüne aradım cam balkon varya diyo dedim biz sen rahat cirp diye takmadik ama isim zor hamilelik stresi ve bu komşu beni yoruyor