Bu komşu laftan anlamıyor

Vazgeçirene kadar gerekirse her gün eşiniz çıksın konuşsun bir süre sonra mecburiyetten vazgeçer diye umuyorum. Yoksa yasal yollara başvuracağız şeklinde konusun (göz korkutmak amaclı en azindan) Aynısını bende yaşıyorum sizin kadar olmasa da benim balkonuma sürekli haftanın 2 günü evin tüm halılarını çırpıyor çocukları şeker ambalajlarini ve kağıttan yaptıkları uçakları bile attı eşim kaç kere söyledi laf anlamıyorlar. Yöneticimiz de çok söyledi dinlemiyorlar tamam diyip geçiştiriyorlar. 1 ay evvel kadin naylon yıkamış ama ne naylon 6-7 metre vardı sanırım olduğu gibi benim balkonu kaplıyor. Ben camlarımı siliyorum bakıyorum ki üst komşum yine hali çırpmış. Apartmanımızda hali çırpma gunu diye bişey de yok. Geçenlerde de halısı benim balkonuma düşmüş oğlunu göndermiş arkasından da kosa kosa kendi geldi bende ben kaldıramıyorum kendin gel al abla dedim aldı neyse balkondan. Abla lütfen ben çamaşır filan aşıyorum hali çırpma dedim yok gülüm ben neden çırpayım o kadar saygısız değilim başkasının çamaşırına çırpacak kadar dedi. Ama çamaşırım olmasa camlarım camlarım olmasa balkonum muhakkak tozlanıyor. Bisey de diyemedim hala devam ediyor. Alt komşum polis son 1 kere daha uyarip eger uyarima yanit vermesse sikayette bulunacagim hakkinda malesef keske boyle bisey olmasaydi komsular arasinda ama baska carem kalmadi inanin
Evet insanı zorla yoldan çıkarıyorlar bi de utanmadan kendilerini haklı buluyor geçen cuma yazdım mesaj 1 hafta sonra aynısı yapti yani ben seni saymıyorum diyor kibarca uyardım insan olan anlar illa kavga dövüş mu etmek gerekiyor bana öyle mesaj gelse derim güzellikte yazmış uyarmis bi daha yapmiyim ama nerde

Merhaba arkadaşlar malum çoğumuzun derdi üst komşum beni resmen cildirtiyor hali silkeleme arabanın paspaslarini bile balkonda yıkayıp asiyor sular benim astigim carsaflara kaç kere uyardim söyledim kadın resmen cirkef anlamıyor uyarınca da bu sefer üstten patir kütür ses çıkarıyor gırgır yapıp açıp copunu aşağı atıyor balkonlari camlattim sadece bi balkon açık geçen cuma karşı binada komşu oturuyordum balkonu vileda yaptı sonra viledayi pat pat aşağı cirpti bende kameraya çektim sonra ona mesaj attım cuma mübarek olsun sen i balkonda böyle yaparken gördüm dedim boş anina geldi çarşaf çamaşır asiyorum sende asiyon yapma senide kırmak istemem dedim hayırlı günler dedim videoyu atmadim belki uyanır dedim bu hafta baktım aynı sini tekrar yaptı ne yapcam bilmiyorum tüp bebekle uzun bi aradan sonra hamile kaldım çok geriyor beni eşimde bi kaç kez uyardı yöneticiye söyledik yok cirkef onada onun gibi biri lazım ama biz nezaketle yaklaşıyoruz ama anlamıyor ikimiz de ev sahibiyiz ama doğumdan sonra satıp gitmeyi düşünüyorum yönetici de kankası o nada söyleyince tinlamiyor biz 30 lu yaşlarda onlar 50 li yaşlarda Allahım yardimcim olsun size yazmak istedim ne yapcam bilmiyorum edepsiz le ugrasmak zor bi defasında da arkadaşım geldi balkon da sigara iceyim dedi pat pat hali cirpti üstüne aradım cam balkon varya diyo dedim biz sen rahat cirp diye takmadik ama isim zor hamilelik stresi ve bu komşu beni yoruyor
Cok sinir bozucu.O gudubet iflah olmaz söyliyim en iyisi satin o daireyi kokten kurtulun.Tasinana kadar da az siz eziyet edin catsaflari baya asagiya kadar asiyorsa uclarna salca sürün kremcikolata surun hali guneslendiriyorsa cekin hailari düsürun bu anca bu dilden anlar o nekbet komsu bozuntusu sizn de az iciniz rahatlar belki.

Merhaba arkadaşlar malum çoğumuzun derdi üst komşum beni resmen cildirtiyor hali silkeleme arabanın paspaslarini bile balkonda yıkayıp asiyor sular benim astigim carsaflara kaç kere uyardim söyledim kadın resmen cirkef anlamıyor uyarınca da bu sefer üstten patir kütür ses çıkarıyor gırgır yapıp açıp copunu aşağı atıyor balkonlari camlattim sadece bi balkon açık geçen cuma karşı binada komşu oturuyordum balkonu vileda yaptı sonra viledayi pat pat aşağı cirpti bende kameraya çektim sonra ona mesaj attım cuma mübarek olsun sen i balkonda böyle yaparken gördüm dedim boş anina geldi çarşaf çamaşır asiyorum sende asiyon yapma senide kırmak istemem dedim hayırlı günler dedim videoyu atmadim belki uyanır dedim bu hafta baktım aynı sini tekrar yaptı ne yapcam bilmiyorum tüp bebekle uzun bi aradan sonra hamile kaldım çok geriyor beni eşimde bi kaç kez uyardı yöneticiye söyledik yok cirkef onada onun gibi biri lazım ama biz nezaketle yaklaşıyoruz ama anlamıyor ikimiz de ev sahibiyiz ama doğumdan sonra satıp gitmeyi düşünüyorum yönetici de kankası o nada söyleyince tinlamiyor biz 30 lu yaşlarda onlar 50 li yaşlarda Allahım yardimcim olsun size yazmak istedim ne yapcam bilmiyorum edepsiz le ugrasmak zor bi defasında da arkadaşım geldi balkon da sigara iceyim dedi pat pat hali cirpti üstüne aradım cam balkon varya diyo dedim biz sen rahat cirp diye takmadik ama isim zor hamilelik stresi ve bu komşu beni yoruyor
Cok sinir bozucu.O gudubet iflah olmaz söyliyim en iyisi satin o daireyi kokten kurtulun.Tasinana kadar da az siz eziyet edin catsaflari baya asagiya kadar asiyorsa uclarna salca sürün kremcikolata surun hali guneslendiriyorsa cekin hailari düsürun bu anca bu dilden anlar o nekbet komsu bozuntusu sizn de az iciniz rahatlar belki.

Videoyu kendisine gönderin, bir kez daha birşey silkelerse şikayetçi olacağınızı söyleyin.

İnsanların hakkına bu kadar rahat tecavüz edenleri anlamıyorum. Benim de kaç gündür tv çalışmıyor ben de saf saf herhalde üst katta yine tadilat var sandım kapıcıya sordum yok dedi. Antenlerimiz apartmanca terasta, yukarıya çıktım meğer benim antene bağlamış tv'lerini benim iki kablouyu sökmüş aşağıya sallanıyor. Tepem attı evde iki tv de iptal bu nasıl bir düşüncesizlik anlamak mümkün değil. Al kendine anten taktır herkes gibi.

Ha insan gibi benden rica etseydi bi tv yi iptal eder ona takmasına müsade ederdim diğerini hemen hemen hiç kullanmıyorum ama sonuçta anteni ben kendim aldım ve kurdurdum.

Size sabır diliyorum olmadı şikayet edin bunlar sustukça demek ki hepten sapıtıyor.

En önemli kul haklarından biri. Allahtan bulsun
Katılıyorum bi zamanlar bende çok hali silkeliyordum sonra bigün bir programda bır alim kul hakkidir dedi dusundum doğru söylüyor ve artik silkelemiyorum ara sıra evde ters çevirip çırpıyorum olduğu yerde sonra supuruyorum.Konu sahibi sabır versin.Bide vali ağrıyor insanın yahu En Büyük KK.Bizimde komşumuz var 2 tane her hafta bütün evi silkeliyorlar bikmadan.

Videoyu kendisine gönderin, bir kez daha birşey silkelerse şikayetçi olacağınızı söyleyin.
Videoda vileda yapıp aşağı vuruyor sopayı yani kiri aşağıya atıyor hali videoşu yok dedim gördüm boş anina denk geldi bi daha yapma çamaşır çarşaf asiyorum senide kırmak istemiyorum Hayırlı cumalar felan yazdım bi hafta sonra aynısı bi daha yaptı arsiz eşime dememiştim bu hafta ne oldu diyince dedim çok sinirlendi niye uzuyor sun sen hamilesin sıkma canını diyor ama kadın telefon açınca bile yüzüne kapatiyor telefonu daha öncesinde öyle yPmisti Allahindan bulsun kime ne ettimde başıma geldi desin dileğim bu

Şehir yaşamına alışamamış kültürsüz insanlarla dolu her yer.Silkeleme mi kaldı teknoloji sayesinde evler kendi kendini temizlicek nerdeyse hala pat pat halı silkeleyen insanlar gözümde zır cahil insanlar.Bizim de vardı böyle bi' üst komşu , annemle kavga etti bir gün hem suçlu hem güçlüydü.Yönetici de ondan taraf oldu annemi epey üzdüler , babam devreye girince hepsi tırstı ve kadın bir mendil bile silkeleyemez oldu.Babam açık açık dava edicez filan demiş ki yapıcaktı da yani gözlerini korkutmak için değil ciddi ciddi dava açıcaktı.Öyleleri böyle mahkemeden şundan bundan epey korkuyor.Allah yardımcınız olsun.

Benim üst komsumda çok manyak bir kadın annem yasinda orta yaşlı disarda gorsem deli derim ama komsuyuz okadar ses yapiyorki evde sanki dozer calisiyor dersin bebeğim var küçük ses olmasin diye çok dikkat et ediyorum o yukarda tangir tangir kocasinimi dövüyor sovuyormu masalarami vurmuyor neler olur neler çok koca sesli onlar ne konusursa ben asagida duyuyor um yuzunede diyorum bugun oyle zayıfladı böyle olmus sesin aşağı geliyor diyorum utansinda sessiz olsun diye yok. O mesela gunduz öğleye kadar yatar sabaaha kadarda gezer evin içinde e oyle de bizi uyutmuyor ses olmasin yapamaktan bizde sabah erken kalkiyoruz onu uyutmuyor um sırf uyuzluk olsun diye yikiyorum ortaligi tasinsakta kurtulsak dicem de gittigim yerde de seni bi manyak çıkar kesin

Benim üst komsumda çok manyak bir kadın annem yasinda orta yaşlı disarda gorsem deli derim ama komsuyuz okadar ses yapiyorki evde sanki dozer calisiyor dersin bebeğim var küçük ses olmasin diye çok dikkat et ediyorum o yukarda tangir tangir kocasinimi dövüyor sovuyormu masalarami vurmuyor neler olur neler çok koca sesli onlar ne konusursa ben asagida duyuyor um yuzunede diyorum bugun oyle zayıfladı böyle olmus sesin aşağı geliyor diyorum utansinda sessiz olsun diye yok. O mesela gunduz öğleye kadar yatar sabaaha kadarda gezer evin içinde e oyle de bizi uyutmuyor ses olmasin yapamaktan bizde sabah erken kalkiyoruz onu uyutmuyor um sırf uyuzluk olsun diye yikiyorum ortaligi tasinsakta kurtulsak dicem de gittigim yerde de seni bi manyak çıkar kesin
Aynen gitsem de kesin beni bulur böyle gorgusuzler tam Zit kisiligiz biz sessiz sedasız komşu hakkı bilen kul hakkı bilen ama karşıdaki ne kadar arsiz komşuluk hakkı bilmeyen ses de aynı gürültü de var ne yokki

Bende de var bu cinsten. Cins diyorum çünkü insan ırkı olarak kabul etmiyorum bunları. Çırparken denkgeldi geçenlerde. Dedim ne yapiyosunuz pencerem açık ev havalanıyor. Ay siz de hep şikayet ediyosunuz (önceden çocuğu gece yarılarına kadar koşup zipliyordu. Ben de çıkıp lütfen biraz dikkat edin cocuklar uyuyamıyor. Uykudan uyanıyor demiştim).
Bana diyor ki hiç idare etmiyorsun. Dedim niye sizin pisliginizi idare edeyim. Üstelik yasak sitede çırpmak. Yok anlamıyor bu cinsler. Yok kapali pencereni şöyle ordan çırpayım yok sofra bezim temiz yok paspas temiz. Saçmaladı durdu. Kul hakkından anlamıyor bunlar. Bencil ve ukalalar. Dokuz on ay sabrettim yeni söyledim artık ama nato mermer nato kafa işte. Hakkım zerresi helal olmasın.

Ama sizin ki daha da betermis. Musallat da olabilir psikopat çıkar felan. Videoyla şikayet olabiliyor zabıtaya. Silmeyin videoyu. Ceza kesiyor.

Uzun bi süre yoneticinin çocuğuna bakiclik yaptı çok kankalr
Site de mi oturuyorsun yöneticiden karar defterini iste eğer komşun hakkında işlem yapmazsa site yönetiminin görevini yerine getirmediğinden dolayı kurul toplantısı için imza toplıycam de gözü korkar

Benim komsumda balkonda yün cirpiyordu ustelik küçük bebegim olduğunu biliyordu onun yattigi odanin balkonunda cat cat cat her ses geldiginde kuzum ürküyordü... soyleyincede hiiii öylemiiii diyip devam ediyordu. Bi keresinde hic unutmam esim nobetten gelmis acmis ses sistemini rap muzik dinliyor ev inim inliyor te allahim 3 balkon var inatla battaniye kirli carsaf hepsini mutfak balkonundan silkeliyordu. Deliriyordum. Neyseki taşındımda kurtuldum yoksa kavga edecektik belliydi yani

Bende de bu cins sorunlu bir komşu var. Başta güzellikle söyledim olmadı sonra papaz oldum o da olmadı. Daha sonra herkese bunu çekiştirdim hani kulağına gitsin de gücüne gitsin utansın belki yapmaz diye. Yine devam etti yine ediyor sekiz senedir böyle. Bir de kiracı keşke taşınsa gitse. Benim kendi evim olmasa ben taşınıp gideceğim. Kesinlikle kul hakkına giriyor ve ben helal etmiyorum. Ancak şuna inanıyorum başkalarını rahatsız eden insanların da başına daha farklı şeyler geliyor. Evinden gürültü patırtı kavga dövüş hiç eksik olmuyor huzuru yok. Bir hafta içinde üç kez cam sildiğimi bilirim. Bebek bekliyormuşsun hiç kendini strese sokma. Çamaşırını cam balkon olan yerde kurutmalık ser orda kurut. Evini havalandırıyorsan kısa süre aç havalandır sonra hemen kapat. Artık muhattap olup durma kendi sağlığın için.

Bende de bu cins sorunlu bir komşu var. Başta güzellikle söyledim olmadı sonra papaz oldum o da olmadı. Daha sonra herkese bunu çekiştirdim hani kulağına gitsin de gücüne gitsin utansın belki yapmaz diye. Yine devam etti yine ediyor sekiz senedir böyle. Bir de kiracı keşke taşınsa gitse. Benim kendi evim olmasa ben taşınıp gideceğim. Kesinlikle kul hakkına giriyor ve ben helal etmiyorum. Ancak şuna inanıyorum başkalarını rahatsız eden insanların da başına daha farklı şeyler geliyor. Evinden gürültü patırtı kavga dövüş hiç eksik olmuyor huzuru yok. Bir hafta içinde üç kez cam sildiğimi bilirim. Bebek bekliyormuşsun hiç kendini strese sokma. Çamaşırını cam balkon olan yerde kurutmalık ser orda kurut. Evini havalandırıyorsan kısa süre aç havalandır sonra hemen kapat. Artık muhattap olup durma kendi sağlığın için.
Sağolun teşekkür ederim bizimkide aynı cinsten anlamiyor yada işine gelmiyor çamaşır lari cam balkonlu yere asiyorum 11 yıl sonra hamile olunca bi de bu beni geriyo hamile olduğumu bilmiyor zaten bilsede umursamaz o kesin Allah im bildiği gibi yapsın

Aman allahım nasıl biri bu kadın?

Ben kk da hep dert yanılan komşuları tutmuştum bu güne kadar, ama bu kadın insanın insanın sinir sistemi ile oynar.

Valla takma , kapat balkonu kullanma. Laftan anlamıyorsa sen gerilip strese girdiğinde kalırsın.

Benim üst komşu da böyle , tek balkon var üstelik benim ve açık. Sabah akşam ve hatta İnan gece bile bişeyler silkeleyip duruyor. Balkonum pislik içinde. Kapattım balkonu. Yok saydım. Allah’ın manyağıyla uğraşıp kendimi ne paralayacağım. Gece yarılarına kadar da pata küte sesi eksik olmuyor , yatarken kulağıma pamuk tıkıp yatıyorum :(

Ama ben kiracıyım. İnş ev sahibi olunca çıkıcam, bu yüzden uğraşmamak daha kolay geliyor. Sen de hamilelik süresince takmamaya çalış hiç değilse

Bebeginden önemli degil

Back
X