Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahı çok haklısıniz mahkeme açmak rezil etmek lazım ama insanlık merhamet olunca bizde sıkıntı bide gidip uyarınca bile bilerek gürültü yapıyor evi nerdeyse başıma yikcak kadar ses çıkartıyor bakalım ne olcak sonumuz Hayrola eşimdi sinirli onuda çok bunaltmak istemiyorum kavga dövüş çıkacak diye hamilelik var işin içinde is inada bindirirler diyede korkuyorum raporluyum çok dikkatli ol diyor Dr bide bunlar la uğraşıyorum
İnsanların hakkına bu kadar rahat tecavüz edenleri anlamıyorum. Benim de kaç gündür tv çalışmıyor ben de saf saf herhalde üst katta yine tadilat var sandım kapıcıya sordum yok dedi. Antenlerimiz apartmanca terasta, yukarıya çıktım meğer benim antene bağlamış tv'lerini benim iki kablouyu sökmüş aşağıya sallanıyor. Tepem attı evde iki tv de iptal bu nasıl bir düşüncesizlik anlamak mümkün değil. Al kendine anten taktır herkes gibi.
Ha insan gibi benden rica etseydi bi tv yi iptal eder ona takmasına müsade ederdim diğerini hemen hemen hiç kullanmıyorum ama sonuçta anteni ben kendim aldım ve kurdurdum.
Size sabır diliyorum olmadı şikayet edin bunlar sustukça demek ki hepten sapıtıyor.
Zaten bebeklerim ikiz gebeyim aklıma geldikçe diyorumki bu kisiliksiz yüzünden niye uzuyorum kendimi geçen gün iki gün kasiklarim ağrıdı sinirlenince Rabbim den hayırlısı inşallahBebeginden önemli degil
yok sigara içmiyorum ben acaba yanlış mı okudunuz Allah korusunHamilesin ve sigara mı içiyorsunukyo ?
Son çare biz de satıp en üst kat alacağız galiba ya da kiraya. 4 sene birini çektim hiç laf anlatamadım. Gündüz yapmadı gece yaptı. Balkonda misafirimin üstüne halıyı çırpmaya kalktı. Adamın kafasına gelecekti yolluk eğer çekmeseydi. O gitti oh dedim rahatladim. Altı yedi ay birisi oturdu Allah razı olsun hicbirseyini görmedim. Sonra ev satıldı dokuz on aydır da bu mahlukati çekiyorum. Ya sabır diyoruz artık.Biz bu türleri ve eşimin sinirini iyi bildiğimiz için en üst kat aldık. Çok şükür hiçbir derdimiz yok. Alt katlardan merdivenden geçerken gordugumuz manzaralar karşısında ( çöplerin merdivene dağılması, koridorlarda turşu kurulması, evde istenmeyen eşyaların koridora yigilmasi) her seferinde Ya Rabbi çok şükür diyoruz. İyi yalıtımlı bir binada en üst katı tavsiye ederim. Millet yola gelmez hatta kanlı bıçaklı olursunuz.
Benimde alttaki kadin beni cok bunaltiyordu yok camasir asma yok pas paslari serme bir oldu iki oldu uc oldu dort oldu hep sabrediyorum ama kac kere birini yolladim.. cenesi durmazmi kadinin tabi gene birgun bana bir laf atti brnim cildirdigim an allah ne verdiyse yukaridan ne kaldiysa attim basindan asagi sonra sinirimi alamadim gittim kapisina bas bas bagriyorum. Esimi aramislar tabi .. ben delirdim o ara esim kucagina aldi beni kapiyi kitledi okadar cok sabretmistim ki... sonra karakola sikayet etmis bende ettim. Sonra hiccc sesi cikmadi yaptiklarima..
Simdi tasindik oradan ..
Duydumki torunu 1 yasinda bile degil gozu cok net gormuyormus
Genede uzuldum
Ama benim hakkimi yedi. Allaha sigindim bende
Size fikrinizi soran oldumu ben konu sahibine yazdim. Sen yasananlari biliyornusunda yorum yapabiliyosun.Sizin ahiniz torundan cikmamistir o kadar mubarek degil kimse.
Bide alt komsudan dinlemek lazim sizi..
Zira sinirlenip basindan asagi eline geceni atan kisi evinde de cok sakin sabirli degildir.
Ayrica evimde sakin olup olmadigim tarzinda bisiymi yazdim ki sen evdede sakin degilsindir yaziyosun sanane arkadasimSize fikrinizi soran oldumu ben konu sahibine yazdim. Sen yasananlari biliyornusunda yorum yapabiliyosun.
Valla şu anda ne yaptılar bilmiyorum, inşallah bir başkasına yapmamışlardır. Bizim apartmana bu daire en son taşınan daire. Tadilatları bitmez hep kafalarına göre yanlış iş yaptırmaktan. Bir de üstüne bu olunca iyice gıcık oldumAaa manyağa bak. Ne yaptın? Soktuysen bu sefer de başkasına takmislardir
Benim üst katım 2 kere yaptı bunu, çıktım bi daha yaparsan tuvalet çöpüme kadar kapının önüne koyarım, sen evinin tozunu pisliğini Benim evime sokuyorsun bende çöpümü senin kapına bırakırım dedim, bir daha da denk gelmedim..Gidersem onun yüzünden gitcem güzel bi sitedeyim silkeleme yapmak tamamen yasak hastaneye postaneye pastaneye denize yakın merkezi yerde diğer komşular hep iyiler ama benim Üstümdeki dengesiz onun yüzünden sadece ev fiyatlari epeyce arttı ha diyincede ev alınmıyor ama artık takmiyim diyorum ama görünce uyarınca aynısı bi daha bi daha yapınca bana da tak ediyor
Seninki lafta anlayandanmis desene bizimki psikopatBenim üst katım 2 kere yaptı bunu, çıktım bi daha yaparsan tuvalet çöpüme kadar kapının önüne koyarım, sen evinin tozunu pisliğini Benim evime sokuyorsun bende çöpümü senin kapına bırakırım dedim, bir daha da denk gelmedim..