- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
millet yatınca tekrar attı balkona. Kafayı yiyeceğim gerçekten beni hastaneye filan kapatın bu hayatın yükünü artık çekemiyorum vicdanım paramparça
Allah Allah..
Son durum nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millet yatınca tekrar attı balkona. Kafayı yiyeceğim gerçekten beni hastaneye filan kapatın bu hayatın yükünü artık çekemiyorum vicdanım paramparça
Vicdansızlar lütfen bu işin peşini bırakmayınarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Osman kaplana engelli bir kediye yuuva desteği için yazmıştım geri dönmüştü bir kaç saat için de acil acil diye yazın farketsinOsman kaplan var ona söyledim ama ulaşmadı sanırım mesajım görmedi cevap da vermedi. Artık sosyal medyaya yayacağım. Sizlerden de destek isteyeceğim![]()
Desteklerim gelsinilan açtıysanız bana link atın her yerde yayacağım elinizi çabuk tutun lütfen
Balkon kapalı camlımı yoksa açık balkonmuhayır konuşmadım çünkü evimde düzenli kalmıyordum. Daha önceki konularda da yazmıştım kızım 2.5 yaşında ve influenza ya yakalandı. 1 aya yaklaşık onunla ilgilendim. Düzenli olarak bir haftadır evimdeyim. Bu bir hafta içerisinde de yöneticiyi bir kere gönderdim sorması İçin balkonda mı bakılıyor diye evet balkonda bakıyoruz cevabı gelince delil video resim toplamak için beklemek zorunda kaldım. Şu an elimde hepsi mevcut o yüzden hamle yaptım.
Elinizden geleni yapin lutfen canim acidi resmenarkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Bunlar çok ahlaksız pes diyorum. Ben olsan hemen şikayette bulunurum.arkadaşlar şimdi yönetici ile gittik kapısını çaldık neden balkonda baktıklarını vs güzel bir dille sordum aldığım cevaplar “ sanane,saçmalama, kedi kızışma döneminde evde baş edemiyoruz” kısırlaştırın dedim yaşı küçük dediler ama kedi 15 yıllık hayvan tecrübeme göre 2 yaşında. Zaten yavruyken aldık bakıyoruz vs dediler nasıl şu an hala yavru oluyor alalı 1 seneyi geçmiş. Ayrıca kedi balkondan çok kez düşmüş kemikleri kırılmış yönetici söyledi bana şimdi. Kadının kızı geldi kapıda konuşurken sen kimsin o.... kah.... anne şu gerizekalılarla ne muhatap oluyorsun, s..git dedi ve kapının menteşelerini kırar şekilde kapattı.
Ay yavrum benim.. çaresizlikten nere çıkmış
Lütfen son durum hakkında bilgi veriniz.. kedinin durumuna çok üzüldüm..elimizden gelen bişey varsa bizde yapalım..arkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.
Lütfen son durum hakkında bilgi veriniz.. kedinin durumuna çok üzüldüm..elimizden gelen bişey varsa bizde yapalım..![]()
MaalesefBilgi var mı ?
Bende haber bekliyorum ama konu sahibi en son carsamba gunu girmişBilgi var mı ?
yazık günah o kediyearkadaşlar en üst katta oturuyorum ama balkona bile çıkamaz oldum. Girişin üstü yani 2. Katta bir kadın kızıyla beraber yaşıyor. Evlerinde kedileri var. Ama kedi bu Ankara ayazında yağmurda karda hep balkonda. Yuvası da yok. Boş betonda yaşıyor. Ağlaması artık balkona bile çıkartmıyor bizi. Dün gece saat 1 nasıl ağlıyor yağmur deli yağıyor rüzgar deseniz öyle. Kedi yalvarıyor. Eşim aşağı indi evet kedi yine balkonda saat 2 ye kadar atlamasını sağlamaya çalıştı olmadı yavru korkuyor. Geldi eve video ve resimlerini çekmiş. Polisi aradık. Gelmedi. Büyükşehir ile iletişime geçtik işkence söz konusu sözlü uyarın olmazsa müdahale edelim dediler. Birazdan yönetici ile inip konuşacağım. Bu şekilde vicdanımızla oynamaya hakkı yok. Tam 2 hafta oldu belki alır diye bekledik her gün aynı. Şu an bile ağlıyor. Sizce nasıl bir konuşma yapabilirim? Çünkü müdahale ederlerse kediyi alacaklar. Tarım ve ormana da şikayet edeceğim bu arada devam ederlerse.