- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Polisi dün gece aradık. Müdahale etmediler gelmediler. Akşam eşim karakola uğratıp durumu anlatmış ama maalesef ses çıkmamış gelen giden de olmadı. Ben indim konuşmaya başıma gelenler malum yukarıda detaylı yazdım. Benim şu an can güvenliğim bile yok inanın kadının ve kızının suratını görseniz 10 sene içerde yatmış gözü kararmış gibi bağırıyordu Ve benim buraya yazarken uyandığım hakaretleri etti. Tekrar aşağı inip müdahale edecek durumda değilim çünkü ben yalnızım. Bana destek olup “ evet haklısın gerçekten bu kedi nedir böyle sürekli ağlıyor” diyen olmadı. Yönetici bile gece 4 de sesi duyduğu halde ben konuşurken evet bende gece 4 de duydum kadın haklı demedi. Burada kimin sesi yüksek çıkarsa o haklı oluyor. İğrenç bir mahalledeyim. Burada kanun hukuk adalet bakanlık belediye mercilerini bilen tanıyan yok. Bahsedince de kale alan yok. Çünkü yaşamamışlar. Ama öğreteceğim. Ben bu mesele ile bu insanların hepsine ders vereceğim.Balkona atılan kedi evde ne kadar iyi bakılır inin aşağıya konuşun nedir yani bakmıyorsanız verin polisi arıyacanızı belirtin