• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir kadın çözemedim

temmuzz

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
6.673
4.041
448
Diğer
Az önce gelen bir telefonla sinirlerim zıpladı resmen. Eşimin işi gereği doğunun küçük bir ilinde yaşamaktayız. Yaklaşık 2 hafta önce hem eşimin ailesinin yaşadığı hemde benim ailemin yaşadığı yere yakın bir şehirden eşime teklif geldi. Bu şehir benim memleketime 2 saat uzaklıkta kayınvalidemlere ise 7-8 saat mesfede. Teklif ilk geldiğinde ikimizde çok sevindik hem ailelere yakınlaşıyoruz hemde imkanları olan bir şehir diye.
Eşim, ailesini aradı söyledi böyle böyle bir durum var biz şehir değiştireceğiz haberiniz olsun diye onlarda siz bilirsiniz dediler ama nerden bilirdim kayınvalidemin karnındaki kurtları.
Eltime demiş ki dün temmuzlar yakına taşınıyorlarmış ama ben gelmelerini hiç istemiyorum. Eltim şok olmuş daha ne istiyorsun yakına geliyorlar gidip gelmemiz kolaylaşır 20 saat yerine 7 saatlik yol bunun nesini istemiyorsun diye sorunca orası doğru tabi buraya yaklaşmaları iyide temmuzz kendi memleketine daha cok yaklaşıyor o yüzden istemiyorum demiş.

Şimdi arkadaşlar bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir. Sırf ben memeleketime yaklaşıyorum diye hanımefendi bizim oraya gelmemizi istemiyor. Yakınlıktan ziyade eşimin kariyeri daha önemli bunu eşimde dile getirdi ailesine dedi oraya gelirsem işimde daha iyi olacağım benim için çok iyi bir fırsat
biz zaten kararımızı verdik onların gitme demesiyle hareket etmeyeceğiz tabide bir insan bir anne oğlunun kariyerinden öte bu saçma düşünceleri nasıl besler kafasında
hem ben aileme yaklaşıyorsam ona ne bundan 2 saat kısa bir mesafe tamamda sanki hergün baba evinimi bekleyeceğim hem gitsem ne olur benim ailem oğlunumu yiyecek...

sizi parmagında oynatmak istıyor kaynanan annenın babanın yakınında olması sana guç verecegını düşünüyordur kıskançlık başka bişey değil yanı fesattt

genelleme yapmak istemem ama benm bu zamana kadar gördüğüm kaynana tipleri hep böyle.benmde kaynanam dahil.eşim hergün anasının yanındadır 1 saat oturur öle eve iner.1 gün çıkmasın suratından geçilmez.ama söz konusu benm aileme gitmek olunca 3 gün trip atıyo.sürekli gitsem gam yemem.ama istediği kadar trip atsın artık umursamıyorum.kendi kızları hep yanında olsun damatları hep gelsin kalsın ister.ama söz konusu biz olunca o düşünce kalmıyo.

Daha neler duyacağız yahu
Kayınvalide vakti zamanında Karayolları Genel Müdürü falandı herhalde.
Allah siz sabır versin,Kayınvalideye akıl versin..
Yalnız..! Laf taşıyan şahısa dikkat,size taşıyan herkese taşır..!

genelleme yapmak istemem ama benm bu zamana kadar gördüğüm kaynana tipleri hep böyle.benmde kaynanam dahil.eşim hergün anasının yanındadır 1 saat oturur öle eve iner.1 gün çıkmasın suratından geçilmez.ama söz konusu benm aileme gitmek olunca 3 gün trip atıyo.sürekli gitsem gam yemem.ama istediği kadar trip atsın artık umursamıyorum.kendi kızları hep yanında olsun damatları hep gelsin kalsın ister.ama söz konusu biz olunca o düşünce kalmıyo.

aynen öyle canım her bayramda suratlarını çekeriz kendi memleketime gidince
böyle düşünmesi çok canımı sıktı

Daha neler duyacağız yahu
Kayınvalide vakti zamanında Karayolları Genel Müdürü falandı herhalde.
Allah siz sabır versin,Kayınvalideye akıl versin..
Yalnız..! Laf taşıyan şahısa dikkat,size taşıyan herkese taşır..!

yok eltim çok iyidir zaten kuzenim olur

tipiik kaynana işte..benimkide biz nişanlıyken benim ailemin memleketine gitmemizi istemezdi korkuyordu ailem eşimi çeker kendi yanına orda yaşarlar diye..hatta oğluna çaktırmadan engellemeye çalıştı ama engellleyemedi..noldu biz ki tarafa da uzaktayız ama kaynanaya 2 saat benim aileme 15 saat uzaktayım..geçenlerde kayananamın şehrine iş fırsatı çıktı ama taşınmadık üzüldü baya

birbirine bağlı anne oğulda değiller hani oğlum elimden gidiyor diye düşünmekte haklı derim o zaman

Üzücü bir durum canım...
Neden valide sultanlar böyle olur anlamam
inadına git oraya yakın ol ailene
hatta mümkünse her hafta annenler git
kudursunlar

canım allah yardımcın olsun...
kayınvalıdeler neden bunu bır problem olarak gorurler ıanan hıc anlamıyorum..
aynısı benım basıma geldı.. ama ıs fırsatı bana gelmişti..
tbı bızımkı sehır dısı degıl ama olsun aynı sey..
k.valıdemde ban bunları soylemıstı.. ıste gıttın annene yakın oldun benı oglumdan uzak tuttun falan dıye..
benı burda bılen bılır canım..
nasıl kactım kadından bır allah bır ben bılırım..
allaha cok sukur sımdı cok mutluyum en azından huzurluyum yaw...

bence sende kımseyı dınleme canım onemlı olan sızın dusuncenız..
malesef boyle dusuncesız ınsanlar var..
ogullarını hala cocuk gıbı goren, buyutemeyen, kısılıgı gelısmemiş, kendını bılmeyen ınsanlar oldugu surece boyle seyler duymaya dvam edıcez..
umarım bız ıyı ınsaflı evlatlar yetıstırırızde barı bızım ılerde gelın adaylarımız kurtulur barı :9:

valla hanımlar bu kaynanalardan herşeyyyy beklerinirrr benim kaynanamın yaptıklarını anlatsam varya ağzınız açık kalır :1::1::1::1::1: bence arkadaşım eşine iyi davran ve annesinin onu senden uzaklaştırmasına sakın izin verme

Çok büyütmeyin. Yaşayan sizsiniz elbette ki çok sinirlendiniz ama etkilenmeyin. Sonuçta istediğiniz olacak. O öyle dedi diye taşınmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Ve gerçekten kayınvalidelerin çoğu böyle maalesef. Eltinizin yerinde olsam değil kuzenim, kardeşim bile olsa onun canını sıkmamak için söylemezdim bunu. Söylemenin bir faydası yok çünkü sizin hzurunuzu bozmaktan başka. Dedikodudan nefret ederim

eltinin kaynananın söylediklerini sana söylemesi kaynananla aranız bozulsun diye söylemiştir,aslında söylememesi gerekir bu hem dedikodu,hemde kaynanasının gözüne girmek için söyledi,bu demektir ki eltinizde sizi kıskanıyor...

eltinin kaynananın söylediklerini sana söylemesi kaynananla aranız bozulsun diye söylemiştir,aslında söylememesi gerekir bu hem dedikodu,hemde kaynanasının gözüne girmek için söyledi,bu demektir ki eltinizde sizi kıskanıyor...

eltimin kaynanamın gözüne girme gibi bir eğilimi yok
hiçbir gelinin onun gözüne girme çabası yok
onun gözüne girsek ne olur girmesek ne olur ne kazanır ne kaybedeiz?
kıskanma gibi bir durum şimdiye kadar olmadı şimdiden sonrada olmaz
ilk haberi aldığında en çok sevinenlerden biride eltimdir
hem bu şehir değiştirme konusunda hangi eltimin beni kıskandığınıda öğrenmiş oldum
büyük eltim gayet iyi beli etti kıskançlığını
diğeri zaten kuzenim ablam gibidir
o bana iyilik olsun diye söyledi böyle böle bir düşüncesi var oğlunu caydırabilir gözün kulağın açık olsun dedi
o da kaynanam böyle söyleyince lafını vermiş zaten ailesi tabi yakına da gelince haftasonu gider 2 gün kalır döner şimdi uzak olduğu için gidp gelemiyor deyince suratı şekilden şekile girmiş
o istemesede biz kararımız verdik zaten
sizlerle paylaşmak istedim yorum yapan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Back
X