- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Erkeklerde bu tarz durumlar olabiliyormus. Biz ilk 6 ay o kadar az birlikte oluyorduk ki yok denecek kadar az hele ilk 2 3 ay korunmuyordum bile siz dusunun ama sadece esimden dolayi degil bende cok isteksizdim yeni duzen bebek kolik ve alerjik aglamalar sizlamalar kosturmalar. Ama tabi yinede gozlemde bulunun siz bakalim bisey mi var yoksa babaliktan dolayi mi ?Merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
Bende çok istekli değilim normal olarak ama azıcık ilgiye bile aç. Kaldım resmen.. Sadece bebekle ilgili konularda muhabbet ediyoruz zaten yorgun bitkin oluyorum azıcık ilgi görmek hakkımız değil mi.. Görüvez inşallsh babalıktor sadeceErkeklerde bu tarz durumlar olabiliyormus. Biz ilk 6 ay o kadar az birlikte oluyorduk ki yok denecek kadar az hele ilk 2 3 ay korunmuyordum bile siz dusunun ama sadece esimden dolayi degil bende cok isteksizdim yeni duzen bebek kolik ve alerjik aglamalar sizlamalar kosturmalar. Ama tabi yinede gozlemde bulunun siz bakalim bisey mi var yoksa babaliktan dolayi mi ?
Sıfır.. Yani sarılma bile yok.. Bi erkek durabilir mi aylardır ya diyorum birisi var ya da bu adam normal değilİyi de diyelim gebelik riskli ve cinsel birliktelik yasak, karşılıklı tatmine ulaşmanın binbir türlü yolu var ki yani
sıfır mı fiziksel yakınlık anlamadım ben
Yoksa zaten cinsel birleşme olmayacak nasılsa diye mi uzak duruyor
Evet devam ediyor.. İnsan kendini kötü hissediyorAynı durum bende de var. Doğuma az kaldı. Normalde de istekli değildi. Şimdi hiç değil. Doğumdan sonra da değişeceğini sanmıyorum.
Hiç oralı olmuyor yani o muhabbete girmiyoruz artık o kadar alıştık ki olmamasınsSiz teklif ettiğinizde ne diyor peki
Teşekkür ederim. Evet olabilit ama bir sarılmak zor olmamalı bu kadar.. Bebeğe akşama kadar ben bakıyorum haliyle geriliyorum yoruluyorum ama onun umrunda dahi değil dırdır yapmaktan da yoruldumHassas bir dönemdesiniz ,vesvesenin insanı tükettiği ,zihnen ve bedenen yorgunsunuz bu da psikolojik olarak da insanın direnç seviyesinin düşmesine sebep oluyor. Hamilelikte bebek için sonrasında da lohusalık süreci olduğu için eşiniz cinsel olarak yaklaşmamıştır ancak bu fiziksel ve duygusal olarak da yaklaşmayacağı anlamına gelmiyor haklısınız ,ilgisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Erkekler baba olunca yeni duruma hemen adapte olamıyor en azından gözlemlediğim kadarıyla ve bocalıyorlar kadınlar gibi pek hazırlıklı değiller . Eşinize bu konudaki sıkıntınızı açık yüreklilikle ifade edin ve sizin de iyileştirilmesi gereken yönleriniz varsa ilişkiniz açısından gözardı etmeyin derim. Bebeğinizle mutlu günleriniz olsun
Tum annelerin ortak derdi malesefBende çok istekli değilim normal olarak ama azıcık ilgiye bile aç. Kaldım resmen.. Sadece bebekle ilgili konularda muhabbet ediyoruz zaten yorgun bitkin oluyorum azıcık ilgi görmek hakkımız değil mi.. Görüvez inşallsh babalıktor sadece
Soruyorum şakayla karışık gay olabilirsin ben yadırgamıyorum söyle fln diyorum :) kızıyor ama sonra yinr yok istek yok adamdaSiz teklif etseniz yada acik acik sorsaniz...
Normal mi yani.. Hepsi mi böylr bunlarınTum annelerin ortak derdi malesef
Ilgisizlik acisindan mi soruyosunuzNormal mi yani.. Hepsi mi böylr bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?