Bu nasıl eş..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.

Biz de 3 aydır yapmıyoruz riskli olduğundan, benim eşim de hemen hemen aynı. Hatta risk olmasa bile psikolojik olarak etkilendiği için yapamazmış bebek karnımda diye.. hey allahım ya sabır diyorum geçiyorum

Ilk doğumunda biz de 3 ay yapmadık esimden kaynakli. sonra ben adim attim. Ikinci doğumda hamileyken de lohusalik bitince de daha rahatti

Erkeklerde bu tarz durumlar olabiliyormus. Biz ilk 6 ay o kadar az birlikte oluyorduk ki yok denecek kadar az hele ilk 2 3 ay korunmuyordum bile siz dusunun ama sadece esimden dolayi degil bende cok isteksizdim yeni duzen bebek kolik ve alerjik aglamalar sizlamalar kosturmalar. Ama tabi yinede gozlemde bulunun siz bakalim bisey mi var yoksa babaliktan dolayi mi ?

Bende çok istekli değilim normal olarak ama azıcık ilgiye bile aç. Kaldım resmen.. Sadece bebekle ilgili konularda muhabbet ediyoruz zaten yorgun bitkin oluyorum azıcık ilgi görmek hakkımız değil mi.. Görüvez inşallsh babalıktor sadece

Sıfır.. Yani sarılma bile yok.. Bi erkek durabilir mi aylardır ya diyorum birisi var ya da bu adam normal değil

Hassas bir dönemdesiniz ,vesvesenin insanı tükettiği ,zihnen ve bedenen yorgunsunuz bu da psikolojik olarak da insanın direnç seviyesinin düşmesine sebep oluyor. Hamilelikte bebek için sonrasında da lohusalık süreci olduğu için eşiniz cinsel olarak yaklaşmamıştır ancak bu fiziksel ve duygusal olarak da yaklaşmayacağı anlamına gelmiyor haklısınız ,ilgisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Erkekler baba olunca yeni duruma hemen adapte olamıyor en azından gözlemlediğim kadarıyla ve bocalıyorlar kadınlar gibi pek hazırlıklı değiller . Eşinize bu konudaki sıkıntınızı açık yüreklilikle ifade edin ve sizin de iyileştirilmesi gereken yönleriniz varsa ilişkiniz açısından gözardı etmeyin derim. Bebeğinizle mutlu günleriniz olsun

Teşekkür ederim. Evet olabilit ama bir sarılmak zor olmamalı bu kadar.. Bebeğe akşama kadar ben bakıyorum haliyle geriliyorum yoruluyorum ama onun umrunda dahi değil dırdır yapmaktan da yoruldum

8 aylık hamileyim, Hamilelikten önceki kiloma daha yeni geldim 51 kiloyum sadece karnım var. 2 gün önce mini dar dekolteli elbise giyindim, seksiyim diye düşünürken, eşim geldi karnımı “benim tospik karım” diye sevdi öptü gitti Belki karnımız var diye bebeğe zarar gelir diye düşünüyorlardır. Çekici olmadığımı düşünmek istemiyorum haftada bir oluyor bir şeyler yine de kendimi kötü hissediyorum eskisi gibi olmadığı için eksilmiş bir şeyler gibi oluyor. Hamilelik psikolojisi kötü. Siz doğurmuşsunuz gerçi bilmiyorum en iyisi konuşmak, belki sizi yormak istemiyordur zaten yorgunsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…