- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
O zaman çok birşey aramıyorum altında karnı burnunda evet insan çekiniyor ama lohusalık bitince gün sayan erkekler falan şoka giriyorum ya.. Bizimki nasıl erkek diyorum8 aylık hamileyim, Hamilelikten önceki kiloma daha yeni geldim 51 kiloyum sadece karnım var. 2 gün önce mini dar dekolteli elbise giyindim, seksiyim diye düşünürken, eşim geldi karnımı “benim tospik karım” diye sevdi öptü gittiBelki karnımız var diye bebeğe zarar gelir diye düşünüyorlardır. Çekici olmadığımı düşünmek istemiyorum haftada bir oluyor bir şeyler yine de kendimi kötü hissediyorum eskisi gibi olmadığı için eksilmiş bir şeyler gibi oluyor. Hamilelik psikolojisi kötü. Siz doğurmuşsunuz gerçi bilmiyorum en iyisi konuşmak, belki sizi yormak istemiyordur zaten yorgunsunuz diye
EvetIlgisizlik acisindan mi soruyosunuz
Ayni sıkıntılar ekmeğin var mı diye soruyor alınca o gün çok önemli bir şey yapmış gibi davranıyor ya o ayrı öbürü ayrı. Gelip ilgilenmedikten sonra ne anlamı var ekmek almanın vs.. Bebek bezi alınca bile havalara giriyorBen de 2 ay oldu doğum yapalı. Bi baktım sadece bebekten konuşuyoruz uyudu mu emdi mi altına bakalım yemek yedin mi sana çay yapayım vs vs bir süre uzun bir süre sarılma öpme vs dahi yok. Bir akşam upuzun bir whatsap mesajı yazdım esime.
Ben bu evde neyim senin cocugun muyum da bana yemek yedin mi vs vs diyorsun bu mu ilgilenmek dedim cunki eşim bana çay içtin mi suu içtin mi diyince ilgilenmis sayıyordu kendini. Bir eş olarak erkek olarak neden benimle ilgikenmoyrosun yazdım. En son ne zmn ssarildinoptun vs vs yazdım. Şimdi daha iyi.
Cinsellik yaşamadık daha çünkü kvalidedeyiz ortam müsait olmuyor.
Malesef kucuk bi azinlik disinda evet
Sıfır.. Yani sarılma bile yok.. Bi erkek durabilir mi aylardır ya diyorum birisi var ya da bu adam normal değil
Bende dogurduktan sonra bundan korkuyorum. Yorumlari bekliyorum suanMerhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
Belki boylede yapmayınca alışmış olabilirMerhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
Valla bebek bezi alma olayiniza istemsiz kahkaha attım kusura bakmayınAyni sıkıntılar ekmeğin var mı diye soruyor alınca o gün çok önemli bir şey yapmış gibi davranıyor ya o ayrı öbürü ayrı. Gelip ilgilenmedikten sonra ne anlamı var ekmek almanın vs.. Bebek bezi alınca bile havalara giriyor
Acaba sorunu mu var gerçekten? Ben de riskli gebeydim. 9 ay hiç olmamıştı. Benimki normalde de öyle sevgi dolu bir adam değildir. Alışığım yaniHiç oralı olmuyor yani o muhabbete girmiyoruz artık o kadar alıştık ki olmamasıns
Tam tersi. Hem gebelikte yaklasmayacak doğum sonrasında da iyilesmen için gün saymayacak birliktelik için. Şüphelenmeye haklısın. Ben köşe kapmaca oynadım adamla resmen doğumdan 60 gün sonrasına kadar. Adam elini omzuna atsa psikolojik olarak daha iyilesmedim diyordum o dereceMerhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
Yok yok korkma herkes aynı degil bizde oyle olmadı hamileykende sonrasinda da.Bende dogurduktan sonra bundan korkuyorum. Yorumlari bekliyorum suan
Bireyin psikolojik olarak yeni kimliğine/duruma alışması- yeni kimliğini kabullenmesi (savaş, çocuk, evlilik, ölüm vs gibi) 6 ay ve 1 yıl içinde sağlıklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Tabularından dolayı su an size sadece ‘anne’ imajı yüklemiş bu yüzden dokunamama hissine ulaşmış ya da kişisel olarak kimliğini henüz kabullenememiş olabilir. Hatta istese bile fiziksel olarak ilişkiye giremeyecek düzeyde bu durumdan etkilenmiş de olabilir. Bebek fiziken ve ruhen en çok kadını etkiliyor evet ama baba rolüne alışmak hayattaki eş-baba dengesini sağlayamama erkeği de etkileyebiliyor. Mevcut dengeyi sağlaması 1 yılı aştığı durumlarda mutlaka psikolojik desteğe başvurmalı. Şu an için yapabileceklerinizi zaten yorumlarda söylemişler.Merhaba arkadaşlar gecenin bu saatinde kafama taktığım husus eşim.. Doğum yapalı 2 ay oldu neredeyse.. Hamilelikte uzak durdu zaten full şimdi de durum devam ediyor. Afedersiniz insan eşini özlemez mi? Hiçbir sevgi emaresi hissetmiyorum bu yüzden dırdır yapıyorum. Dırdır yaptığım için soğuk olduğunu söylüyor ama inanmıyorum.. Ya birine ilgi duyuyor artık.. Ya da bilmiyorum ben mi hassas düşünüyorum.
Aynen eşim de diyor. Gözümde çok kutsalsınDoğum yaoan biziz psikolojisi değişen erkek. Bizim vücudumuz değişiyor hormonlar etkiliyor bebek bakmak emzirmek hep bizde etkilenen erkek oluyor onlara ne oluyorsa.
Bir yerde okumuştum erkek doğum yaoan karısını anne olarak görüyor o yüzden cinsel yakınlık olmuyor diye. Bi araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?