Bu nasıl eş..

O zaman çok birşey aramıyorum altında karnı burnunda evet insan çekiniyor ama lohusalık bitince gün sayan erkekler falan şoka giriyorum ya.. Bizimki nasıl erkek diyorum

Ben de 2 ay oldu doğum yapalı. Bi baktım sadece bebekten konuşuyoruz uyudu mu emdi mi altına bakalım yemek yedin mi sana çay yapayım vs vs bir süre uzun bir süre sarılma öpme vs dahi yok. Bir akşam upuzun bir whatsap mesajı yazdım esime.
Ben bu evde neyim senin cocugun muyum da bana yemek yedin mi vs vs diyorsun bu mu ilgilenmek dedim cunki eşim bana çay içtin mi suu içtin mi diyince ilgilenmis sayıyordu kendini. Bir eş olarak erkek olarak neden benimle ilgikenmoyrosun yazdım. En son ne zmn ssarildinoptun vs vs yazdım. Şimdi daha iyi.
Cinsellik yaşamadık daha çünkü kvalidedeyiz ortam müsait olmuyor.

Ayni sıkıntılar ekmeğin var mı diye soruyor alınca o gün çok önemli bir şey yapmış gibi davranıyor ya o ayrı öbürü ayrı. Gelip ilgilenmedikten sonra ne anlamı var ekmek almanın vs.. Bebek bezi alınca bile havalara giriyor

Sıfır.. Yani sarılma bile yok.. Bi erkek durabilir mi aylardır ya diyorum birisi var ya da bu adam normal değil

Durabilir. Neden duramasın? Biz 26 haftadır yapmıyoruz riskli gebelik sebebiyle. 32.haftamdayım. hani başka yollar da yok, komple kestik

Ama ilginin olmaması kötü. Sarılsa arada öpse

Neden öpmüyor ki? Bedava öpmek. Kilo da aldırmaz. Şeker, kolestrol yükseltmez. Öp gitsin işte karını odunluğun ne alemi var.

Bende dogurduktan sonra bundan korkuyorum. Yorumlari bekliyorum suan

Belki boylede yapmayınca alışmış olabilir
Sen yaklaş ona sen yap birşeyler ondan bekleme
Sonrada devamını getirirr
Kendi ister

Dır dır yapmanızı sorun ediyorsa ona göre sorun tabi. O zaman sizde yapmayın, kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdakine de o şekilde davranın belki sizden görüp yapar. Hemen pes etmeyin deneyin işten gelince hoş karşılayın sarılıp öpün hoş sözlükler kullanın. Birde böyle deneyin bakalım. İnşallah ise yarar

Hamileliğin son zamanları zaten ya olmuyor bu iş yada verimsiz oluyor. Biz son 2 ay kala falan kapatmıştık dükkanı.. ama doğumdan sonra 40’tan geriye şafak saydı eşim.

Valla bebek bezi alma olayiniza istemsiz kahkaha attım kusura bakmayın ben de ilk 16 hafta riskli gebelik olduğu icin bişey olmadı.. sonra bı denedik bende kasılma falan oldu 2 gün karnım ağrıdı eşim ciddi korktu bı daha asla yanaşmadı ama tabiki sadece cinsel yönden yakınlık olmadı diğer şeylerde sorun yoktu.. sonra doğum oldu 40 gün lohusalık falan sonrasında başladık birlikte olmaya ama tedirginlik her ikimiz de dikişler falan var diye açıkçası yine de haftada birkaç kez birlikte oluyorduk -kiiii mutluluğumuz bebeğimizin sağlık sorununun ortaya çıkması ve annemin bizde kalmaya başlamasıyla son buldu.. 1 ay falan daha yine hiç birliktelik olmadı. Sonrasında yine çok sık olmamakla birlikte biseyler devam etti. Bana da çok garip gelmişti o süreçlerde açıkçası ki biz gebelik öncesi hergun sevişen koklasan insanlardik. Birden bı boşluğa düşüyormuş gibi oldum ben de ama sonra düşündüm ki her ikimiz de bu yeni hayata alışmaya çalışıyoruz biseyleri eskisi gibi olması için biraz zamana ihtiyaç var.. 9 ay oldu ben doğum yapalı daha normale tam dönmüş değiliz.. kısacası bu işler biraz zor.. bir de ben şunu farkettim eşimde, bebeğimiz duyacak diye çekiniyor gibi.. bütün kapıları iyice kapatıyor en uzak odaya gitmek istiyor falan.. yanında beni öperken de küçük öpüyor böyle kuş kondurmus gibi hemen öpüp kaçıyor mesela tam anlamadım ayıp olacağını ahlakını bozacagimizi falan mi düşünüyor acaba

Hiç oralı olmuyor yani o muhabbete girmiyoruz artık o kadar alıştık ki olmamasıns
Acaba sorunu mu var gerçekten? Ben de riskli gebeydim. 9 ay hiç olmamıştı. Benimki normalde de öyle sevgi dolu bir adam değildir. Alışığım yani . Acaba fizyolojik olarak bir sıkıntısı olmuş olabilir mi? Gebelikten önce nasıldı ilgisi sevgisi?

Yani hiç sarılmıyorsa bile çok ilginç.. Sizi sevdiğinden şüphe ederim bu durumda.. İyimser olamıyorum ne yazık ki..

Genelde kim başlatıyor birlikte olmayı o da önemli benim eşim istekli sarilip öper ama doğru düzgün baslatmaz hep benden bekler.Sebebini sorduğumda i senin hazır olmanı yani hastalık yorgunluk gibi durumunun olup olmadığını bilmediğinden benden bekliyormuş.Bosverin dırdır yapmayı siz başlatın.Bu lohusalık döneminde de bazen erkekler etkileniyor korkabiliyor dikiş vs olur canınız acır diye.Benim fikrim bu tabi en güzeli açık açık konuşmak

Tam tersi. Hem gebelikte yaklasmayacak doğum sonrasında da iyilesmen için gün saymayacak birliktelik için. Şüphelenmeye haklısın. Ben köşe kapmaca oynadım adamla resmen doğumdan 60 gün sonrasına kadar. Adam elini omzuna atsa psikolojik olarak daha iyilesmedim diyordum o derece yaklasmasa sizin gibi altında kesin birşey arardım normal degil

Doğum yaoan biziz psikolojisi değişen erkek. Bizim vücudumuz değişiyor hormonlar etkiliyor bebek bakmak emzirmek hep bizde etkilenen erkek oluyor onlara ne oluyorsa.
Bir yerde okumuştum erkek doğum yaoan karısını anne olarak görüyor o yüzden cinsel yakınlık olmuyor diye. Bi araştırın isterseniz

Şakayla karışık falan değil karşılıklı oturup bam bam ne hissediyosan söyleyeceksin, ne sormak istiyosan da soracaksın. Adam kendini biraz kötü hissetsin bir yerde bi eksik olduğu dank etsin kafasına.

Bireyin psikolojik olarak yeni kimliğine/duruma alışması- yeni kimliğini kabullenmesi (savaş, çocuk, evlilik, ölüm vs gibi) 6 ay ve 1 yıl içinde sağlıklı bir şekilde gerçekleşmektedir. Tabularından dolayı su an size sadece ‘anne’ imajı yüklemiş bu yüzden dokunamama hissine ulaşmış ya da kişisel olarak kimliğini henüz kabullenememiş olabilir. Hatta istese bile fiziksel olarak ilişkiye giremeyecek düzeyde bu durumdan etkilenmiş de olabilir. Bebek fiziken ve ruhen en çok kadını etkiliyor evet ama baba rolüne alışmak hayattaki eş-baba dengesini sağlayamama erkeği de etkileyebiliyor. Mevcut dengeyi sağlaması 1 yılı aştığı durumlarda mutlaka psikolojik desteğe başvurmalı. Şu an için yapabileceklerinizi zaten yorumlarda söylemişler.

Aynen eşim de diyor. Gözümde çok kutsalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…