Bu nasıl eş..

51 kiloymussunuz,tospikte nedir.Cocuklar gokten mi dusuyormus,oyle mi saniyordu acaba esiniz..
Cocuklarim boyle dusuncesiz olsun istemem,eslerine dusunci davranirlar insallah.Kardesim esine bro diyordu arada,kızdım valla bir kosede.
Bebis kocaman olmus bile ama gorunce dayanamadim valla:)

Doğumdan sonra bazı erkekler eşlerini kutsal, dokunulmaz bir varlık olarak görürlermiş. Hatta bir sendrom muymuş neymiş bu durumdaHa o şekilde bir durum yoksa şüphelenmekte haklısınız.
Yandık. Benim eşim son 2 aydır bana bu misyonu yükledi. Karısı değilim de, çocuğunu taşıyan kutsal bir varlık gibi davranıyor. Bende kendimi teselli ediyordum doğumdan sonra geçer diye.

Eşlerinize dr. İlişki için bir sakınca olmadığını tam tersine doğuma yardımcı olduğunu çok kolay açılma sağladığını falan söyleyin
Kendilerini egolarını bi şişirin
Sonrası gelir
Benim eşimde böyleydi hep böyle söyledim

Bebeğim 4 ayı geçti ablası, ben de 53 kilo oldum, şimdi de tombalak diyor göbeğim falan yok 1,67 zaten boyum. söylemesi mi eğlenceli geliyor inan bilmiyorum kızını da öyle seviyor, çocuk 2200 doğdu onu bile tombik kızım diye sevmeye başladığından beri ciddiye alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…