Bu nasıl hemşire!!

bazı hemşireler eli öpülesice can hıraş çalışıyorlar. bazıları da işte böyle günde 1 tane iğne vurarak vaktini geçiriyor onda da insanı pişman ediyorlar

konuyla alakasiz olacak ama hap ve igne icin gercekten de zararli diyorlar.. yumurtalari koreltiyor diye duydum.. tabi yine siz bilirsnz

Hayir, öyle birsey yok. O halde yillardir hapi kullananlar nasil hamile kaliyorlar?
O zaman demek ki hiç hap kullanmayanlar sip diye hamile kalmalilar, o'da yok yani, birçok kadin hap içmemesne ragmen tedavi ile ancak hamile kaliyor.

Yani öyle birsey gerçekten yok, ne sen, ne konu sahibi bundan korkmamasi lazim :)

tabi ebe hanım yanlış yapmış takibinde bi hastaysanız size zararlarını anlatıp tekrar isteğiniz üzerine iğneyi yapması gerekiyordu ısrarcı tavrı yanlış kapı olayını bilemiyorum benim bazen unuttuğum oluyor çünkü bi zman sonra otomatiğe bağlıyorsunuz o yüzden siz kapıyı kendisine söylediniz mi kapatın diye

Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dedi

Çok sabırlıymışsın tebrik ederim
Yerinde olsam bırak şikayeti saçından tuttuğum gibi sürümüştüm onu o kapının önünde
Ne demek korunma, çalışma hadsiz kadın, bir de toparlanmadan kapıyı açık bırakmak töbe yaa
Mutlaka şikayet edin mutlaka, kimin haddine düşmüş insanları böyle taciz etmek

dogrudur.. ben sadece sknti yapabiliyor diye duydum ve hic kullanmadim.. erkegin tedbir almasi herzaman daha mantikli ve saglikli bi de..
:)

lütfen şiddete başvurarak değil dilekçe yoluyla yada gayet sakin ve iğneleyici bi cevap yeterli olur :) aksi takdirde sizin ondan farkınız kalmaz

dogrudur.. ben sadece sknti yapabiliyor diye duydum ve hic kullanmadim.. erkegin tedbir almasi herzaman daha mantikli ve saglikli bi de..
:)

Hahaha, bende haptan bikmadim degil, umut ile erkeklere göre hapi bekliyorum ama ne yazikki o zamana kadar hap en güzel sekilde koruyor diye düsünüyorum. Su an gerçekten bir bebek için hazir degilim. Yani kaza ile hamile kalsam yemin ile depresyona girerim, hani korunmam o derecede önemli. Bunu sadece esime birakamam.

Bende böyle düşünüyorum o yüzden korunmaktan vazgecmeyecegim

Benim takibim ailemin olduğu sehirdeydi buraya daha yeni geldim ve ilk defa gittim daha önceki sağlık ocagindan takip cizelgem var ama kadın onun yerine bir tane deftere yazdı ve bendeki çizelge içinde sen doldur dedi tamam dedim

Çok teşekkür ederim zaten içim rahatti iyice rahatladım :)

eki aile sağlığı merkezini arayıp yada bilgisayardan kayıtlarınıza bakabilirdi her hemşire bir olmuyor şikayet etmenizde fayda var hatasını anlaması açısından ama kapı olayına çok takılmayın unutmuş olabilir benimde başıma geliyor tabi siz kapatın dediğiniz halde kapatmadıysa orası ayrı

içimi rahatlattın ya valla saol bende gıdıcem tekrar bu hafta inş.

Kendi cinsel hayatı ya yoktur ya da yılda 1 kere falandır, korunmasına da gerek kalmıyordur. Karşısındakini de kendisi gibi sanıyor yobaz muşmula. Böyle terbiyesizlere terbiyesizlik yapacaksın. Ulan korunur korunur, sana ne?! İşini yapsana sen. 'Tebrikler kızınız hamile' zımbırtısı bu pislikler yüzünden olmadı mı zaten? Oksijen israfı. Keşke bunun ailesi de korunaymış. Ayrıca iğne ve hap prezervatiften çok daha etkili bir korunma yöntemidir...

Napiyosunuz kapıyı unuttunuz diye seslendim kapatmak yerine kapının önündeki adamlara içerde bayan var şu tarafta dikilin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…