- Konu Sahibi Limonsarisi
-
konuyla alakasiz olacak ama hap ve igne icin gercekten de zararli diyorlar.. yumurtalari koreltiyor diye duydum.. tabi yine siz bilirsnz
Ne mezunusun dedi üniversite dedim çalışıyor musun dedi Hayır is arıyorum dedim çocuk yap işte böyle şeylerle uğraşma bile dedi
dogrudur.. ben sadece sknti yapabiliyor diye duydum ve hic kullanmadim.. erkegin tedbir almasi herzaman daha mantikli ve saglikli bi de..Hayir, öyle birsey yok. O halde yillardir hapi kullananlar nasil hamile kaliyorlar?
O zaman demek ki hiç hap kullanmayanlar sip diye hamile kalmalilar, o'da yok yani, birçok kadin hap içmemesne ragmen tedavi ile ancak hamile kaliyor.
Yani öyle birsey gerçekten yok, ne sen, ne konu sahibi bundan korkmamasi lazim :)
lütfen şiddete başvurarak değilÇok sabırlıymışsın tebrik ederim
Yerinde olsam bırak şikayeti saçından tuttuğum gibi sürümüştüm onu o kapının önünde
Ne demek korunma, çalışma hadsiz kadın, bir de toparlanmadan kapıyı açık bırakmak töbe yaa
Mutlaka şikayet edin mutlaka, kimin haddine düşmüş insanları böyle taciz etmek
dogrudur.. ben sadece sknti yapabiliyor diye duydum ve hic kullanmadim.. erkegin tedbir almasi herzaman daha mantikli ve saglikli bi de..
:)
Bende böyle düşünüyorum o yüzden korunmaktan vazgecmeyecegimHahaha, bende haptan bikmadim degil, umut ile erkeklere göre hapi bekliyorumama ne yazikki o zamana kadar hap en güzel sekilde koruyor diye düsünüyorum. Su an gerçekten bir bebek için hazir degilim. Yani kaza ile hamile kalsam yemin ile depresyona girerim, hani korunmam o derecede önemli. Bunu sadece esime birakamam.
Benim takibim ailemin olduğu sehirdeydi buraya daha yeni geldim ve ilk defa gittim daha önceki sağlık ocagindan takip cizelgem var ama kadın onun yerine bir tane deftere yazdı ve bendeki çizelge içinde sen doldur dedi tamam dedimtabi ebe hanım yanlış yapmış takibinde bi hastaysanız size zararlarını anlatıp tekrar isteğiniz üzerine iğneyi yapması gerekiyordu ısrarcı tavrı yanlışkapı olayını bilemiyorum benim bazen unuttuğum oluyor çünkü bi zman sonra otomatiğe bağlıyorsunuz o yüzden siz kapıyı kendisine söylediniz mi kapatın diye
Çok teşekkür ederim zaten içim rahatti iyice rahatladım :)Hayir, öyle birsey yok. O halde yillardir hapi kullananlar nasil hamile kaliyorlar?
O zaman demek ki hiç hap kullanmayanlar sip diye hamile kalmalilar, o'da yok yani, birçok kadin hap içmemesne ragmen tedavi ile ancak hamile kaliyor.
Yani öyle birsey gerçekten yok, ne sen, ne konu sahibi bundan korkmamasi lazim :)
hemşirelik kutsal meslektir :) ailesinin bile midesinin almadığı o kadar hasta var ki anlatamam her hemşire bir değil her meslek grubunda olduğu gibiHemşirelerden oldum olası nefret etmişimdir...
Eşime de anlattım çok sinirlendi artık peşini birakmayiz ve sanırım sağlık ocağıni da degistirecez
eki aile sağlığı merkezini arayıp yada bilgisayardan kayıtlarınıza bakabilirdi her hemşire bir olmuyor şikayet etmenizde fayda var hatasını anlaması açısından ama kapı olayına çok takılmayın unutmuş olabilir benimde başıma geliyor tabi siz kapatın dediğiniz halde kapatmadıysa orası ayrıBenim takibim ailemin olduğu sehirdeydi buraya daha yeni geldim ve ilk defa gittim daha önceki sağlık ocagindan takip cizelgem var ama kadın onun yerine bir tane deftere yazdı ve bendeki çizelge içinde sen doldur dedi tamam dedim
içimi rahatlattın ya valla saol bende gıdıcem tekrar bu hafta inş.Evet doktor önerdi aslında önce hap önerdi ama aynı saatte kullanmazsan ise yaramaz unutmaman lazım dedi bende unuturum dedim o zaman iğne vuralim yan etkileri çok benzer dedi. Hatta 2 ayrı doktora gittim 2 sene çocuk istemiyorum dedim 1 -1.5 sene kullan bırak yeterli dedi
Napiyosunuz kapıyı unuttunuz diye seslendim kapatmak yerine kapının önündeki adamlara içerde bayan var şu tarafta dikilin dedieki aile sağlığı merkezini arayıp yada bilgisayardan kayıtlarınıza bakabilirdi her hemşire bir olmuyor şikayet etmenizde fayda var hatasını anlaması açısından ama kapı olayına çok takılmayın unutmuş olabilir benimde başıma geliyor tabi siz kapatın dediğiniz halde kapatmadıysa orası ayrı
hımm yanlış tabi bayan var diyince bazıları daha çok bakıyor :)Napiyosunuz kapıyı unuttunuz diye seslendim kapatmak yerine kapının önündeki adamlara içerde bayan var şu tarafta dikilin dedi
Kendi cinsel hayatı ya yoktur ya da yılda 1 kere falandır, korunmasına da gerek kalmıyordur. Karşısındakini de kendisi gibi sanıyor yobaz muşmula. Böyle terbiyesizlere terbiyesizlik yapacaksın. Ulan korunur korunur, sana ne?! İşini yapsana sen. 'Tebrikler kızınız hamile' zımbırtısı bu pislikler yüzünden olmadı mı zaten? Oksijen israfı. Keşke bunun ailesi de korunaymış. Ayrıca iğne ve hap prezervatiften çok daha etkili bir korunma yöntemidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?