- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Hemşirelerden oldum olası nefret etmişimdir...
Bence saglik bakanligina sikayet et o hadsiziHemşirelik kutsal bir meslek bence ama bugun gördüğüm kadın gibisini hiç görmedim. 1 aylık evliyim ve korunmak için aylık iğne vurunuyorum bugün sağlık ocağına gittim ilk kez gidiyorum bu sağlık ocağına. Hemsireye aylık iğne vurundugumu belirttim beni azarlamaya başladı neden vurunuyosun hormonlarina zarar veriyorsun kim başlattı seni bu iğne ye falan bi ton şey söyledi sonra ikna oldu yaptı iğne yi ve hemen odadan çıkıp kapıyı açık bıraktı ne paravan var ne başka bişey kapının önünde adamlar var nasıl toparlanacagimi bilemedim nasıl bir mantık bu ya
Uzun oldu Özür dilerim çok sinirlendim
arkadasım gebe kalındıgında aile hekimine bildirmek zorundasın onlar keyiflerinden milleti aramıyolar cocugun asıları gebe takibi için yok yere suclamayın benceAnnemlerin ordaki sağlık ocaginda da bir hemsire var. Evi aramış yengeme demis ki sen hamile misin? Yengem de evet demis ve hemsire de basmis fircayi: "niye benim haberimm yooookkkk" diye
Tovbe ya.. artık nedense her seye karisir oldular..
evet haklısınız cekemeyen insanlar cok hemsireleriHemşirelerden oldum olası nefret etmişimdir...
Çekilmeyecek birşey yok hanımefendi benden alt rütbede olan birilerini neden çekemim ki komik olmaz mıevet haklısınız cekemeyen insanlar cok hemsireleri
Hemsireler sizden alt rutbede degiller.. Oyle bir sey yok.. Universitede boylemi ogretiyorlar size.. Mezun olup ise basladiginizda oslerin.boyle yurumedigini anlayacaksiniz..Çekilmeyecek birşey yok hanımefendi benden alt rütbede olan birilerini neden çekemim ki komik olmaz mı
Hemsireler sizden alt rutbede degiller.. Oyle bir sey yok.. Universitede boylemi ogretiyorlar size.. Mezun olup ise basladiginizda oslerin.boyle yurumedigini anlayacaksiniz..
Konuya ve yorumlara goz attimda. Yani gercekten.hemsirelerin isi ne.kadar.zor.. On yargili hastalar.. Daha mezun.olmamis tip ogrencileri nasil bir.nefrettir bu aklim almiyor... O mezun olamamis.gelecegin.doktorlari hemsireler ebeler olmadan calissinda goreyim..
Hemsirelerden.hoslanmayan ve onlari kucumseyen tip ogrencileri. Gun.gelicek o hemsireler sizin arkanizi topluycak.. Hastalarinizin hayatini kurtaricak... Goreceksiniz... Saglik hizmetini bekleyen saygi deger hanimlar gun gelicek size.en.zor zamaninda.destek olacak.. İnanin buna...
saglikta rutbe yokturdur arkadasim sende memursun calisan hizmetlide.rutbe askeriyede olur.tip okumaniz bizden yukseksiniz anlamina gelmez.ayrica doktorlara saygim sonsuzdur devletin her makaminda calisan memurada.ama hemsireleri sevmem deyince sanki hemsire kompleksiniz var gibi geldi varda.iyi gunler lutfen benide kompleksinize dahil etmeyinÇekilmeyecek birşey yok hanımefendi benden alt rütbede olan birilerini neden çekemim ki komik olmaz mı
Ha varsayalım ki tıp okumuyorum bana bir hastanız gözüyle bakıp ''çekememezlik'' kelimesini kullanmanız yanlış..
Sağlık çalışanı olarak beni memnun etmek hizmet etmek zorundasınız zaten mesleğiniz bunu gerektiriyor...
Hemşireler hastalarına bakın benim ne güzel mesleğim var sizden üstünüm beni çekemiyorsunuz gözüyle baktıkça kimsede hemşireleri sevmez saygıda duymaz.
Valla asistan doktor var uzman doktor var doçent doktor var profesör doktor var... ve bu böyle sıralanır gider..
Yeni mezun olmuş bir doktor mesela profesördan alttadır doğal olarak dimi..
Doğru dediniz ama hemşireler bu kategoride bile değil pardon hata benim.
Hemsirelik doktorluk ebelik herbiri farkli.bir.meslek grubudur. Hemsire doktor saglik.memuru herbiri ekibin farkli.meslekten uyeleridir. Koordine sekilde calisirlar. Benim ustum ya da altim ancak bir hemsiredir. Doktor degildir. Hastanedede asm lerdede herkes kendi isini yapmaktadir. Biz.hemsirelerdede yard. Doc. Doc. Prof olur. Cok net.olarak doktorlar hemsirelerin islerine gorev tanimlaina.uygun.olarak yarimci olurlar. Onlarin yazdigi.tedaviyi takibi uygularlar. Ama buradada.hemsire kendi gorev tanimini yapmaktadir.Valla asistan doktor var uzman doktor var doçent doktor var profesör doktor var... ve bu böyle sıralanır gider..
Yeni mezun olmuş bir doktor mesela profesördan alttadır doğal olarak dimi..
Doğru dediniz ama hemşireler bu kategoride bile değil pardon hata benim.
saglikta rutbe yokturdur arkadasim sende memursun calisan hizmetlide.rutbe askeriyede olur.tip okumaniz bizden yukseksiniz anlamina gelmez.ayrica doktorlara saygim sonsuzdur devletin her makaminda calisan memurada.ama hemsireleri sevmem deyince sanki hemsire kompleksiniz var gibi geldi varda.iyi gunler lutfen benide kompleksinize dahil etmeyin
evet guzeliz genciz kiskaniliyoruz buarada sizde hizmet etmek zorundasiniz bize dediginiz gibi goreviniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?