merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?
kendini hamile kaslmasın diyemi korumuş. kullanmış. anlamadım bir şey
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. Iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. Akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. Sizin fikriniz nedir? Yalan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?