Zaten bende latife yaptımhiç bir erkek kendi kendini tatmin ederken etraf batmasın diye öyle bir şey kullanacak kadar temiz ve titiz değildir ancak başka biriyle birlikteyken takılan şeyin ambalajının da bilgisayar çantasına tıkılması yani o an için düşününce bu da biraz zor duruyor çünkü erkek işe bakar ambalaj nereye gitmiş onun için önemli değildir felan filan.
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. Iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. Akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. Sizin fikriniz nedir? Yalan olabilir mi?
hiç bir erkek kendi kendini tatmin ederken etraf batmasın diye öyle bir şey kullanacak kadar temiz ve titiz değildir ancak başka biriyle birlikteyken takılan şeyin ambalajının da bilgisayar çantasına tıkılması yani o an için düşününce bu da biraz zor duruyor çünkü erkek işe bakar ambalaj nereye gitmiş onun için önemli değildir felan filan.
Fake bir konu bence :)
merhaba bayanlar ben burda yeniyim,5 aylık evliyim ve mutluyuz ancak eşim benim bilgisyaraımı sattı ve kendininkini çantasıyla birlikte bana verdi. iş yerinde çantaya bakarken kullamılmış bir prezervatif ambalajı buldum çantanın içinde. akşam sorduğumda kendi kendine kullandığını söyledi. sizin fikriniz nedir? yalan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?