Bu ne demek ?

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tam bir yavuz hırsız hikayesi, sabırlı birisiniz belli, gevşek gevşek çapkınlığını açıklarken dinleyebilmişsiniz sakince 😏 olacak olan belli aslında, kafan var mi ki toplayacaksın diyerek ayrıldığınızı söylemeniz. Sonra devam etsin eşleşme işlerine sizden uzakta.

Güya yakaladığım yalanı için "ben yanlış anlamışım ondan sana da öyle dedim" gibi bir açıklama getirmişti.

İlk whatsappında gördüğüm linklerde ben gördüğümde nerdeyse 2 ay geçmişti ve ilişkimizin ilk 3 yada 4. haftasındaydı ve kızarıp bozarıp "valla hatırlamıyorum neden yaptığımı bilmiyorum inan hatırlamıyorum özür dilerim" gibi cümlelerle affettirmeye çalışmıştı. O an gerçekten bu konunun üzerine düşmediğime şuan daha fazla pişman oldum.

Burada bunu bir milyon kere söyledik, bir adam arayışta ise başta da sonda da o arayış devam ediyor. Burada hatta bir sürü başlık oldu benzer şekilde evlenen, ayrılan vs bir sürü oldu. Bu adamlar bir de başta yalan söyleyip ilerleyen zamanlarda nasılsa kabul etti diyerek utanmazlıkta ayyuka çıkarıyorlar. Rezil edin ve bşr daha görüşmeyin. Sonra bir başlık daha açarsınız evlendim böyle oldu diye.

Konuşalım demişsiniz, verecek cevabı yok çünkü. Girmiş bakmış işte bunun nasıl mantıklı bir açıklaması olur ki? Cevabı olmadığı için de kaçan taraf olacak şimdi herhalde. İşte siz üzüleceksiniz, aynen şuan ki gibi neden böyle yapıyor diye düşüneceksiniz ve sonunda sorgusuz sualsiz barışacaksınız. Bunu amaçladığını düşündüm.

whatsapp kişiler de kendi adınız da var, atabiliyorsunuz.
inanın tekrar uğraştım şimdi, numaram rehberimde kayıtlı ama kişilerimde kendimi bulamıyorum...dedim bunca zaman boş yere mi kaydetmek istediğim şeyi 2. kişilere ilettim ben :D ...neyse, konuyu meşgul etmeyeyim, bakacağım tekrar bu olaya. Teşekkürler

Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için
Hatanız bu bence. Neden ve neyi öğrenmek istediniz? Her şey açık değil mi? Adam bile sizi kandırmaya çalışmamış üstelik, siz neden kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz? Hayır sevgililer bile kendine bunu yapıyorsa biz evlilere hiç şaşırmayalım burada.

Çok benzerini yaşamıştım yıllar önce.
Adam benle evlilik hazırlığındaydı, annesiyle tanıstım falan ablasıyla vs..
Sonra o profillerde gezdiğini gördüm.
Ben sormadım, terkettim. O beni aradı biri mi var diye merak etmiş...Ama o profillere girdiğinde zaten benle evlenmekten vazgecmiş onu anladım

Kendimize mesaj atabildiğimizi hiç bilmiyordum.öğrendiğim iyi oldu.lazım olur diye hep kardeşime anneme falan link atıyorum.konuya gelince bence yakalamışsınız artık şüphe işin içine girmiş.adamda mantıklı bir açıklama yapmaya,saklamaya bile uğraşmamış.neyse bu yönünü beğendim en azından ağlayıp yakarıp kendini affettirip yine gizliden aynen devam etme yoluna gitmemiş.bu durumda size iki seçenek kalıyor ya bu aranmalarını görmezden gelip devam edeceksiniz yada adama yol vereceksiniz.bu saatten sonra affetseniz adam işi iyice arsızlığa vuracak bunu da göze alın.kişinin lafından çok yaptığı davranışlar,size karşı tutumu önemli.yoksa dolandırıcılarda boş vaatlerle insanları kandırıyorlar.

Adam sizle tanıştığından itibaren anladığım kadarı ile flört sitelerinde geziyor, siz ortada evlilik lafı var diye birde pişkince üste çıkan adamı alttan alıyorsunuz. Daha sevgiliyken aranan adam evlenince metres tutar , daimi sevgili yapar haberin olsun, evlenince erkeklere bir iyilik gelmiyor, mal aynı mal yani. Birde şu genç kızların adamın ağzında evlilik lafı olunca yediği her haltı mazur görmelerine sinir oluyorum. Aldatmaya yeltenen o, tribi yiyen siz; aldatmaya yeltenen adama haddini bildiremeyen yine sizsiniz. Size tek birşey söyleyeceğim aynı şeyi siz yapsaydınız o ne yapardı, size nasıl sıfatlar yakıştırırdı hiç düşündünüz mü?

Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.
İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bimiyorum.
bence siz bir adım atmayın da ne olursa olsun..

İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.
Yol yakınken kurtul.

Back
X