Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.
İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.
Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.