Bu ne demek ?

Anneyle tanıstirinca, evlilik lafı edince arkadaşlık sitelerinde gezmesi mübah mi oluyor? Evlenme düşüncesinde olması tek başına birşey de ifade etmiyor.

Bir arkadaşım 3 aylık evliyken aldatıldı, eşi başından beri kendini ele veren şeyler yaptı aslında ama bir yandan da evlenmek için can atar bir hali vardı. Görmezden geldi o zamanlar ne oldu, şimdi boşanıyor. Bazı erkekler evleneyim bir düzeni olsun, diğer yandan keyfimden olmayayım düşüncesinde oluyor.

Siz birde kalkmış sevgilinizle görüşmek için adım atıyorsunuz, ne için?

Adamın yolu yol değil anlamanız için ne olması gerekiyor?

Siz neyin aciklamasini bekliyorsunuz ki hersey ortada bide adamin umrunda olsaydiniz en azindan yalan soyler bisey yapar size ulasmaya calisirdi ama oyle bir derdi de yok yani bosverin size deger veren guvenilir insanlarla birlikte olun

Konuşmak isteyerek hata etmişsiniz. İlişkinizin ilk başlarından beri durmamış hep bi arayış hep bir şeyler karıştırma. Evlenince düzelmez nasılsa ses etmiyor der devam eder. Bırakın o sussun. Konuşmak istediği vakit siz çoktan vazgeçmiş olun.

Bu iliskide cinsel birlikteginiz var mi sadece flort mu durumunuz ,

Çok alakasız ama aldatmaya meyilli çoğu erkek 'hatırlamıyorum' yalanını söylüyor ben bunu fark ettim. Yapıyor ediyor hatırlamıyorum :D yok yaa. Boşver bacım bu adamı. Sal ipini gitsin, uçkurunu tatmin etsin. Seni evlenilecek kız olarak görüyor ama eğlenmekten de geri durmuyor. Tehlikeli. Sen kendini kurtar.

seni daha fazla oyalayamayacağını fark edince sana suç atıp ayrılma peşinde işte.en başta aranmasını ve yalanını yakaladığında bırakıcaktın o konuda geç kalmışsın.kuyruğu sıkıştıran hemen göz boyamak için "aileye giriyo" zaten.sal ipini gitsin.
Ay senin mesajını okumadan, aynı şeyi yazmışım çok hoşuma gitti bu rastlantı :KK36:

Zannedersem dedigi gibi gerçekten ‘eşleşmiş’... garip bu erkek milleti, çok garip.. nasıl hem sucun büyügünü işleyip , hem tereyag gibi oluyolar anlayamıyorum..

Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.
İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.
Sen ceptesin ben bi dolanip geleyim diyor neyini anlamadin ki?....Sen bilirsin ama adam aç

Kesinlikle haklısınız hepiniz her biriniz.
Benim algılayamadığım bu nasıl bir vicdan? İnsanın aklı almıyor hala şaşkınım belkide ilk defa böyle birşey yaşadığım için algılamam bu kadar zor oluyor ve şaşkınlığım bitmiyor

yani tamam anlıyorum insan illaki hata yapabilir ama özür diler ne bileyim düzeltmek için çaba gösterir. Düzeltebilir yada düzeltemez o ayrı ama sanki haklıymış gibi kafasını toplamak istemesi pişkinliğinde ötesinde

Kesinlikle haklısınız hepiniz her biriniz.
Benim algılayamadığım bu nasıl bir vicdan? İnsanın aklı almıyor hala şaşkınım belkide ilk defa böyle birşey yaşadığım için algılamam bu kadar zor oluyor ve şaşkınlığım bitmiyor

Herkes senin gibi degil ki canim.
O vicdanen kendisini suclu dahi hissetmez, umru olmaz. Sende ayril ..gitsin ne hali varsa görsün.

5 ayda ciddi düşünüyorum diyen erkekten uzak durun zaten. 5 ayda ne paylaştınız da adam evlenmek istiyor. Adam o sitelerde bacılarıyla sohbet edip dertlerini falan dinlemiyorsa,ilişkinizin başından beri aldatılıyorsunuz demektir.

Ne bileyim yaa açıkçası sizin gibi rahat insanı benim de aldatsım gelir keşke özür dileseydiniz işine karıştığınız için kaçırmayın bence evlenecek sonuçta.
Bir bayan bayana bunu yapıyosa erkekleri çok görmemek lazım sanki.. laf soktunuz rahatladınız mı ?

Sizin balik bastan kokmus..
O msjlari gordukten sonra, siz ona bu cumleleri kurmaliydiniz ve iliskiyi bitirmeliydiniz.
Birde uste cikiyor pasa beyimiz.

Back
X