Bu ne demek ?

Bence bu durumun iliskinin kac aylik olduguyla bi alakasi yok. Bu oglan yeterince lakayt hem de piskin. Neyse ki kisa zamanda anlamissiniz bence bu guzel bi şans. Kendinizi de uzmeyin hayatinizi paylasmayi dusundugunuz kisinin yanlis kisi oldugunu daha yolun basindayken anlamissiniz. Kardesim olsaydınız adiniza sevinirdim iliskinin basinda bu durumu farkettiginiz icin. Emin olun hak ettiginiz kisi karsiniza cikacaktir

inanın tekrar uğraştım şimdi, numaram rehberimde kayıtlı ama kişilerimde kendimi bulamıyorum...dedim bunca zaman boş yere mi kaydetmek istediğim şeyi 2. kişilere ilettim ben :KK70: ...neyse, konuyu meşgul etmeyeyim, bakacağım tekrar bu olaya. Teşekkürler
Ben eşimle grup açıp sonra onu gruptan atarak kendimle baş başa kaldım :D önemli şeyleri böyle atıyorum kendime

İlk gördüğünüzde niye yüzüne vurmadınız? Ya ikinci de? Hata sizde görmezden gelmişşiniz.Hem 5 ay çok kısa süre bas tekmeyi gitsin aranıyor çünkü.

Adam pıskın. Saygısız.
Yanınızda degılken eli iste gozu oynasta.
Acıklama dahi yapmiyor. Sızı sucluyor. Eslestım bırıyle diyecek kadar önemsemiyor ılıskınızı, sızı, gururunuzu. Göstermek dahi istiyor tıynetsiz de. Sızı de kesinlikle sevmiyor.

Tıksınılesı bir tip özetle.

Ve siz onurlu şekilde montunuzu alıp cikiyor sunuz, super durus davranıs...
Bunun ustune olması gereken, o tıynetsizın sızı arayıp konusmak istemesi ve yalvarması...
Ama siz napmıssınız onurlu durusunuzu size asla deger vermeyen bu gereksiz ıcın cıgneyıp ayagına gıtmıssınız. Red cevabı almıssınız.

Yalayabılecegınız kadar tükürün. Sonrasında suclunun ayagına gidecekseniz, montu alıp cıkmayın mesela o evden.

Neyse, umarım affetmezsınız.

Kusura bakmayın ama kaç kez bu olaya denk gelmissiniz neden en başta tavrinizi koymadiniz. Sizi annesiyle tanıştıran ve annenizle tanışmak isteyen bir adam eğer hala arayış içindeyse bu evlendikten sonra da böyle olacaktir. Yol yakınken bence bir daha düşünün.

her ailesi ile tansma ciddiyet olmuyor malesef. tamamen eski sevgilim gibi. tamamen uzak kac. senin gibi anlayisli olup alttan aldim. en son anasi kimle yattin oglma geldin dedi. bu tiplerin ne anasina ne kendine guven olur

Aradan bir yil gececek bir kus bir barisik sonra bu adama inanip evleneceksin.. aradan bir iki yil daha gececek tabi eger o kadar sansliysan, gelip burada konu acacaksin yine... Adam bana kotu davraniyor umursamiyor bagiriyor baska sitelere giriyor yalan soyluyor bir de uste cikip tartisip cekip gidiyor ne yapacagim diye..

Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.
İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.

Hala ne olacak bilmiyorum diyosunuz. Yarin bir gun evlenirsiniz kocam beni aldatiyor sanirim diye konu acarsiniz. Daha ne yapmasi lazim anlamaniz icin? Ayrica kirmizi yazi cook goz yormus

Resmen aranıyor. Bide pişkin pişkin cevap vermiş, aynı konunun farklı bir türünü yakalayıp affedip köpek gibi pişman olan ve 4 yilini kaybetmiş biri olarak yazıyorum. Yapmayın daha da fazla zaman harcamayin bu adamla

Güya yakaladığım yalanı için "ben yanlış anlamışım ondan sana da öyle dedim" gibi bir açıklama getirmişti.

İlk whatsappında gördüğüm linklerde ben gördüğümde nerdeyse 2 ay geçmişti ve ilişkimizin ilk 3 yada 4. haftasındaydı ve kızarıp bozarıp "valla hatırlamıyorum neden yaptığımı bilmiyorum inan hatırlamıyorum özür dilerim" gibi cümlelerle affettirmeye çalışmıştı. O an gerçekten bu konunun üzerine düşmediğime şuan daha fazla pişman oldum.
Henüz sevgilsiniz ozeli olabilir karıştırmak bu yüzden yanlış. Yani ailesi ile ilgili birşey olabilirdi orda. Ama sizin gördüğünüz şeyi ozeli olarak tanımlıyor ise değiştirmek için sürekli boşa bir çabanız olur. Durum değerlendirmesi yapıyor veya sizin drencinizi kırmaya çalışıyordur. Ozleyecek ve affedeceksiniz mazeretlerini mazur göreceksiniz bu yüzden. Keşke sakın diyen insanları dinleyebilse aşıklar. Sanalda canlı konuşma sohbet aldatmadir. Aldatıldınız siz.

ne demek oldugunu soyleyeyım
sız dık durus sergılememıssınız kafamı dınlemelıyım dıyen taraf sız olmalıyken o olmus
ınsanın kendıne yaptıgını kımse kımseye yapamıyor gercekten

Ve dün son mesajı geldi..
"Bunu yüz yüze konuşmak isterdim ancak bu akşam işim çıktı. Son zamanlarda yaptıklarımı, neden yaptığımı düşündüm. Çözümlediğim kadarı ile ben evlenmek istemiyorum. Bütün bu yaptıklarım bunun sonucu. Senin yanında iken ve seni düşünürken çok mutluyum ancak senin önünü tıkamak istemiyorum. Motor için el sıkıştım, yarın bir sıkıntı olmazsa alımı yapıp yola çıkacam fuara uğradıktan sonra. Pazartesinden sonra da hastalık izni kullanacam. Bir süre eve yada işe gitmek istemiyorum, her şey daraltıyor beni, nefes alamaz oldum. Güzel anılardan dolayı teşekkür ederim. Mutlu olman ve iyi bir yaşam geçirmen dileklerimle. Bu şekilde bittiği için özür dilerim. "

Ve sonrasında da ben şok olarak aradım "dalga mı geçiyorsun şaka mı yapıyorsun ya, sana inandığıma da inanamıyorum sana güvendiğime de inanamıyorum. ailemi bile araya sen kattın ve ne kadar zor durumda bıraktın beni. şunları yüzüme bile söyleyemiyorsun bi mesajla oldu bitti yani. ben sana hayatında mutluluklar dileyemeyeceğim umarım yaşattığını yaşarsın" diyerek kapattım telefonu yüzüne. Ardından sanki çok haklıymış gibi her yerden silip engellemiş beni. Ne zannediyo acaba ne yapacağımı düşünüyordu.

Annesi ile de arada telefonla görüşüyorduk onu aradım, yazdığı mesajı aynen annesine yolladım. kadın şok oldu ne diyeceğini şaşırdı ben bir kaç gündür konuşmadım vs dedi.

Ben bir daha hiç birşey tabiiki yapmayacağım ama bu zamanı nasıl geçiricem nasıl unutucam bilmiyorum.

Merhabalar, 5 aydır çok güzel giden bir ilişkim var. Ancak şuan bir problemimiz var ve ne yapmam gerekiyor yada bu durum bizi nereye götürüyor anlam veremiyorum.
İlişkimizin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayında bir gün tamamen aramızdaki espri üzerine telefonu bendeyken aa dur bakayım neler yazmışsın diyerek whatsappına bakmıştım ama gerçekten asla karıştırayım bakalım bir ne var niyetim kesinlikle olmadı o an tamamen doğaçlama ve yanyanayken olan birşeydi. Ve o sırada kendi kendisine attığı mesajı gördüm, arkadaşlık sitesinde bir kaç profili kendisine link olarak atmıştı.
1 ay kadar sonra annesiyle tanıştırdı beni .
Ardından şubat başında haliyle geçmişteki gördüğüm şeyden ötürü bilgisayarında whatsappı açıkken bu defa gerçekten karıştırmış oldum yanlış yaptığımı düşünüyorum sonuçta her ne olursa olsun benim hatalı davranışımdı. Yalnız onda da yine bana söylediği ufakta olsa bi yalanı gördüm.
Son olarakta cuma günü gayet güzel bir gün geçirdik çok eğlendik mutluluğu gözünden okunuyordu hatta bana annemle tanışmak istediğini yarın müsaitse tanışmak istiyorum dedi.
Yalnız tanışma cumartesi günü olamadı ben bu hafta pazara karar vermiştim. Cumartesi günü yine bilgisayarında cuma gece yine flört sitesi 3-5 dk bile olsa girip profil incelediğini görünce artık kan beynime sıçradı. Hem bu kadar sevdiğini evlenmek istediğini annemle tanışmak istediğini benimleyken mutlu olduğunu ama ben yokken enerjisinin düştüğünü söyleyen adam bunları nasıl ve neden yapıyor anlam veremedim. O evde yokken ben dışarı çıkıp geri geldiğim için anahtarım masanın üzerindeydi. Kendisine söylediğimde ise bana tepkisi 3dür karıştırıyosun napiim bilgisayarımın telefonumun şifresini mi değiştireyim ortada bırakamayacak mıyım yani demeye başladı. Her defasında beni suçluyorsun ama sen neden bir açıklama getiremiyorsun yaptıklarına dediğimde ise evet merak ettim girdim üye oldum eşleştim bide göstereyim mi dedi. Hayır dedim ve sustuk. Bir kaç dakika sonrasında da anahtarı almadan ben çıkıyorum deyip montumu giyip çıktım. Bir daha konuşmadık ve ben dün sakinleyince konuşmak istedim öğrenmek için ama bana dediği şu oldu “bir süre kafamı toparlamak istiyorum, bu sürede de konuşmak istemiyorum.” Dedi.

Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sanırım. Ne olacak artık inanın bilmiyorum.

Verilmiş sadakanız var ki ailenize tanıtmadan asıl halini görmüşsünüz. Ben olsam bi daha asla görüşmem. Bunun açıklama yapılacak bi yanı da yok zaten herşey apaçık ortada. İlerde de değişeceğini sanmıyorum.

Back
X