bu ne şimdi bakıcı

Kısmen katılıyorum. Bazen hem eve gelen yardimcilara hem bakicilara çok insafsizca davraniliyor.

Ama burada konu sahibi iyi bir para teklif etmiş ve iş istemiyormuş , bu yüzden bakıcı biraz daha fazla güven aşiladiktan sonra belki böyle bir teklifte bulunmaliydi.

Gereksiz olmuş isteği. Bir iki değil , her akşam tuhaf kaçmış. Diğer yandan düşününce , en azından izin istemiş diye düşünebiliyor insan. Bilemiyorum , karışık bir mevzu.
Güvenilir insan bulmak çok çok zor.

İki çocuk için 1600 normal
Önceki konularını okudum bir ekmeği takma derim istemiyorsan hayır derdin annenle olmamış kv bakamamış çok kadın gelmiş gitmiş işi bıraksan iş bulabilecekmisin bizim şubenin çaycısı da şubeye alınanları topluyordu gözleri aç oluyor ama iyi bakıcı bulmakta zor
Benim bir arkadaşım kocasından kıskanıyordu e haklı neleri var dedikodu bile yapsa ara açar bence çocuklar kreş çağına gelene kadar sık dışını
Gelen gideni aratabilir
not: kamu spotu SSK sı da yoksa eğer mutlaka yaptır zaten çok önemli yaptırmalısın yoksa seni şikayet eder çok ceza ödersin SSK sonu yap mutlaka bizim apartmanda acımışlar kapıcı dairesini ücretsiz birine vermişler kapıcı değil SSK mı yapmadılar diye şikayet etmiş 80.000 ödendi

şuan şartlarım buna el vermiyor . çalışmak zorundayım . kreşi araştırmaya başladım . en doğrusu bu . şuan sadece pişmanım . çocuk evde kalsın . uykusu düzeni bozulmasın dedim .
Inanin duzenide uykusuda evdekinden daha iyi olur yasi kac acaba ? Uc yasindan kucukss babannesi bakamiyor mu? Ev islerini ywmegi yapacak yardimci alin sadece iki gunde bir gelebilir uc yadina kadar aile bireyleriyle kalmasi guven duygusunu tamamlamasini saglar tabi sartlar bina el veriyosa uc yasindan buyukse en iyisi kres . Bu isin egitimini almis kisiler sevgi ve sevkayle ona herseyin en guzelini ogretirler insallah

Ya herkes çok demiş 1600, ben de bursadayım ben de 1650 veriyorum. Sadece bursa mı böyle acaba yaa. Herkes çok diyince moralim bozuldu :)

Sigorta 250 civarı oluyor, bir de kadın tek bakmıyor. Annem de var, ben de genelde evdeyim. Siz böyle anlattıkça benim içime oturdu hayır yani kadının bir özelliği de yok, bildiğiniz yurdum teyzesi

Hangi semtte oturuyosunuz valla mrak ettim.cok kazaniyosaniz tabi evlat icin hersey degerde size daha azi kaliyosa yazik oluyo . Sizin cocugunuz kac yasinda kres dusunmuyo musunuz

Ne tirtiklasam kardır,zihniyeti.iyi niyeti hak etmiyor.paylaşmayı severim,çıkarcilarla degil

Hangi semtte oturuyosunuz valla mrak ettim.cok kazaniyosaniz tabi evlat icin hersey degerde size daha azi kaliyosa yazik oluyo . Sizin cocugunuz kac yasinda kres dusunmuyo musunuz
Yok canım daha az kazanmıyorum, zaten evden çalışıyorum ne zamandır. Kızım bir buçuk yaşında annemle bakıyorduk beraber. Ama şimdi martta bir prensesim daha olacak allahın izniyle, annemle benim ikisine yetişmemiz imkansız ( ben bir yandan çalıştığım için) o yüzden de bakıcı tuttuk mecburen. Ben de beşevelerde oturuyorum konu sahibi gibi.

Bakıcı ya verilen paradan sonra geriye 850 tl kalıyormuş çalışmaya değmez açıkçası.
Biraz az harcayip çocuğuma bakardim ben.
Ya da işiniz uygunsa yarım gün çalışmayı teklif edin o kadarcık zaman kv bakabilir zaten yardımcı oluyormuş.
Yani yarı maaş kazanırsınız ama daha karli bence böyle.
Bir de kreş düşünürseniz de ayrı bebek katı veya odası olanları tercih edin derim.

1600 liraya daha profesyonel biriyle calisirdim.
Hem kaynanam yaninda duracak hem evin baska isleriyle ilgilenmicek cok ödüyorsunuz. Cocugunuza katkisi ne peki?

bursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Bursadaysanı ben geleyim
Direkt işi bırakırım valla
Evde mis gbi bakArım cocuga
Kendi işimin strenden bıktım
Az olsun kafAm rahat olsun:)

Şaka biyana 1600 tl cok para sadece cocuk baktırmak için
Bu ücreti nasıl belirlediniz

Daha cok kucukmus allah sag salim kavustursun ne mutlu size rabbim acilarini gostermesin.ucret cok iyi demekki besevlerde ben mudanyadayim.

Zamanı olmadığı için yapmak istemiß diyeceğim ama öyle değil. Bana biraz kazandıklarınızın hesabını yapan cinslerden gibi geldi. Dürüst davranması güzel ama...bir de sormada hırsızlık yapanları var.

evet bende şoktayım inanın o olaydan sonra moralim çok bozuldu ve hiç uyuyamadım .
Burada konu acın
Yeni bakıcı için
Belki faydası olanlar olur
Ben de bursadayım sağa sola sorayım olunlu birsey olursa haber veririm

Siz neden al diyorsunuz.
Size sorduğu zaman karşı gelmeliydiniz.

mezara mı göturecekler acaba evınde 3 4 tane calışan varmış.hergun ekmek arası bışı alsa parasından 200 anca gıder.bukadar acgozlu olunmaz,bukadarına tenezzul edılmemelı 1. ayda yuzsuzlugu ele almış.1600 banada fazla geldı ayrıca.

Çok saçma dediğiniz tutup oğluna her akşam ekmek arası mı yedirecek anlamadım ki ben amacı ne kadarlık şey ayrıca yani. Ayrıca size sormuş burada yazdıklarınızı ona deseydiniz

O degil de 35 yasindaki adam hic mi demeyecek anne bu nedir niye her aksam ekmek arasi biseyler getiriyorsun cocuk muyum ben diye...
gercekten cok ilginc o ekmek arasini goturmese nolacak acaba ac mi kalacak.. ya da evde yemek yapmiyim bu ekmek arasiyla gecistirsin diye mi dusunuyor, ki kocasi var mi onu da bilemiyorum ya.. belki de yemek hazir olana kadar eve ac gelen ogluna bir muddet sus payi olarak vermeyi dusunuyor..
kafamda deli sorularrr..
Vallahi bilemedim izin de istemis, ama bi yandan da şuncacik seye tenezzul etmiss..
bikac gun gecsin bakici ekmek arasini hazirlayinca laf arasinda soruverin ac mi geliyor falan diye sakayla karisik..

K kevserrrrr merhaba,
Bende annem çalıştığı için 2,5 yaşıma kadar anneanne hala arasında büyüdüm, 2,5 yaşından sonra kreşte.
En güzel geçirdiğim zamanlar kreşte geçirdiğim zamanlardı. Bence çocuğun büyümesi, kişiliğinin oluşması, sosyalleşmesi için en uygun yer kreş.
Yakın zamanda Bebek düşünüyorum (eşimi ikna edebilirim umarım, yoğun bir bebek baskısı var şu an evde). Allah nasip ederse 8-9 aylığa kadar evde kendim bakıp sonrasında kreşe vereceğim. Annem bin naz eder, zaten hala çalışıyor, keyfini bozup memleketten gelmez, kv bakamaz yaşlı, hem de açıkçası ben kimseye minnet duymak istemiyorum. Kreş candır.
Hem düşünsene bir yarım ekmeğe tenezzül eden yarın neler yapar.
2 senedir evime gelen temizlikçi ablayla yollarımı ayırdım yakın zamanda, bende senin gibi çekinme işini yaparken ne istersen ye iç kullan diyordum ve kadını evde bırakıp işe gidiyordum.
İşleri yarım bırakmaya ya da yapmamaya başlayıp bir de üstüne üstlük evi sömürmeye başlayınca, bay bay dedim...
ama ona bir şey söyleyemedim elbet...
Sıkma kendimi, uykularını kaçırdığına değmez. Belkide bunda da bir hayır vardır. Bence bir kreş bak, ben kreşte büyüdüm, iyi ki de öyle olmuş

Ben iki çocuğa 1.200ebakıyorum ya. Siz çok çok fazlasını yapmışsınız. Bazen insanları gerçekten anlamıyorum niye bu ac gözlüklük

Walla bakıcılar tekel cilik oynuyorlar , hani evlat evlat teslim ediliyor ya güvenilir bulunmuşlar ya !! E fırsat bu fırsat dibine kadar sömürüyorlar , Canının her istediğini yemesi de saçma extra isteklerde bulunması da saçma , işi ev ortamında diye işte olduğunu unutması da saçma !!! Bizler de çalışıyoruz ama ne canımızın istediğini evimize götürüyoruz , iş yerinden extra extat taleplerde bulunmuyoruz bulunamayız, maaş ımla isteidğimi yapabilirim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…