- Konu Sahibi kevserrrrr
-
Olsun sen yine de anlat da bakalım ne diyecek. Bir de kadının tarzı çok çirkin. Devamlı yemin etmeler falan. Çocuk garip olan bu tavrı normal kabul edecek.bende bu yürek varken hiç bir şey demeden yollarım bir plan yaptım gibi para çok geldi .annem evinde bakacak demeyi düşünüyorum
buz gibi soğudum bende1600 cok fazla degilmi bir tanıdık cocuga 1500 e bakıyor artı yol artı sigorta parası alıyor kadın bide evde sadece yardımcı ona bile sikayet ediyor demekki bazılarına verdikce istiyor bu durumda cok ilginc nerden arttırsam kar gozuylemi bakıyor nedir bende sogurdum boyle birinden
ya iste diyebilsem asla öyle konuşamıyorum . ama deneyicem :)Olsun sen yine de anlat da bakalım ne diyecek. Bir de kadının tarzı çok çirkin. Devamlı yemin etmeler falan. Çocuk garip olan bu tavrı normal kabul edecek.
Paradan şikayet etme direkt tavrını konuşmalarını beğenmiyorum diyebilirsin.
kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
kadın zaten ayrı bi alem. alabilir miyim dmeiyor da alsam haram mı diyor.
kadın zaten ayrı bi alem. alabilir miyim dmeiyor da alsam haram mı diyor.
1600 veriyor ya yemek ütü temizlik kısacası evin hanimlıliğını oynanması bekleniyor . Konu sahibesini tenzih ediyorum, lakin mesele bu .Çocuk bakmak kolay değil ki , bir canın sorumluluğu veriliyor. Iyi bakan birini bulmak çok zor.
Neden herkes maaşa fazla demiş anlayamıyorum.
Işte biz sabahtan akşama kadar çalışıyoruz şu kadar alıyoruz diyenler olmuş , ee kadında çalışıyor. Bütün sosyal hayatını bir tarafa bırakıp , eve kapanıp çocuk bakıyor.
1600 etmez mi yani evlatlarımıza bakması anlayamadım.
1600 veriyor ya yemek ütü temizlik kısacası evin hanimlıliğını oynanması bekleniyor . Konu sahibesini tenzih ediyorum, lakin mesele bu .
Zamaninda ben de yaptım basta neleri yapip yapamayacağımızi konuştuk 5gun sonra şunu da ütüler misin ? bunu da siler misin? olayina döndü .
E bunları yaparken çocuga bir sey olsa ? düşse mesela .Hâşa düsemez düşmesi teklif dahi edilemez
Çocuk gelişimi okumuş birine bu 1600 ü teklif edemezsiniz bazı arkadaslar etkinlik falan demiş de yaşlı bir teyze ise bakici ne bilsin etkinlik nedir ....
Anlamıyor ben , kadinin belki canı çekti . Nedir bu infaz ?
A
Arkadaşımın evinden yardımcısı bir sürü şey (elbise, nevresim,tencer v.s) götürmüş.Ortaya çıktı.İnkar etti.
Kamera kayıtları var eve gelip kocanla konuşacağız, sonra da gidip polise şikayet edicez deyince aldıklarını geri
getirdi.O gün haklarını helal etmeye ikna edemediİki gün sürekli mesaj telefon taciz etti çıktı gene geldi.
İlla hakkınızı helal edin.Yakalanınca hak yakalnmayınca helal.
Gerçekten çocuk bakımı fiyatları bu kadar fazla mıbursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Sizinki de resmen hırsızmış yani artık. Bir torba göz hakkı, şeker düşmesi mi olur. Gözüne güzel görünen başka neleri alıp gidecek kim bilir...bizim de temizliğe gelen kadın yapıyor benzer birşeyi
her geldiğinde akşam giderken meyve alıp gidiyor evine daha doğrusu gidiyormuş çünkü bize söylemiyor
geçen şöyle farkettim ki annem bize bir torba dolusu bahçeden elma vermişti
kadın gelip gittikten sonra ne göreyim elmalar yok
o zaman farkettim anneme sordum sen mi verdin diye yok dedi
kendisine sorunca şekeri düşüyormuş o yüzden evden çıkarken alıyormuş yanına
tamam al ama haber ver buzdolabını al götür haber vermeden alınca Allah affetsin ama acaba başka şeyler de alır mı diye çekinmeye başladım açıkcası
bi de şekeri düşen insan bir tane alır iki tane alır koca torba olunca insan rahatsız oluyor dediğim gibi miktarında değilim işin dürüstlüğündeyim
o yüzden hak verdim rahatsızlığınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?