bu ne şimdi bakıcı

bende bu yürek varken hiç bir şey demeden yollarım bir plan yaptım gibi para çok geldi .annem evinde bakacak demeyi düşünüyorum
Olsun sen yine de anlat da bakalım ne diyecek. Bir de kadının tarzı çok çirkin. Devamlı yemin etmeler falan. Çocuk garip olan bu tavrı normal kabul edecek.

Paradan şikayet etme direkt tavrını konuşmalarını beğenmiyorum diyebilirsin.

buz gibi soğudum bende

ya iste diyebilsem asla öyle konuşamıyorum . ama deneyicem :)

Yani kadin belki de evden goturdu goturdu geri de ici rahat etmedi alsam haram olur mu dedi yok al desen goturmeye devam edecek. Bence burada herkes bu isin yarim ekmekle kalmayacagini az cok tahmin ediyor. Bugun kuruyemis paketinin birini goturur yarin meyvelerin yarisini posetler. Nerden biliyorum cok ornegini gordum cevremde...
Ayrica baya yurdum teyzesi yani uni mezunuyla ayni parayi almasi sacma. Sonucta cocuguna katacagi bi'sey yok. Aktivite mi yaptiracak, zamani cocugun yasina uygun verimli mi gecirecek anca pış pış. Kati gida yemiyosa once onu cozme odakli olun derim sonucta yemesi gerek yani demek ki o noktada bi'sorun var. Sonra da hem bi'seyler ogrenmesi hem de sosyal bi'cocuk olmasi icin kres diyorum.

Evine kamera koyan arkadaslara da yasal boyutu var mi bilmiyorum ama bi'sey soracagim. Diyelim cocugu doveceksiniz kameranin yerini biliyosunuz orada dover, azarlar misiniz? Yoksa kor nokta mi secersiniz? Kameranin yeri bakiciya niye soyleniyor ki. Ya da iki sahte kamera takin gorunur yere iki tane de gizli koyun bakalim n'apiyor...

Bence o sizin evden bazı şeyleri götürüyor ve böylelikle güya haram olmasın diye sizin izninizi almış oldu.mesela sadece ekmek arası değil bence

Yaptığı tabii ki çok yanlış ve itici haklısınız. Ama haram olmasın diye sormasında ne sorun var ki ? Gayet normal

Bende olsam aaalll derdim ama hakikaten sinir olacak kadar var
Ama çocuğun bakımından memnunsan diyecek bişey yok

Cok fazla 1.600 tl.O paraya yemek,temizlik de yapması lazım.Niye bu kadar cok para veriyosunuz anlamadımki.

Aç gözlü. Baktı bunlar da alışveriş çok bende yararlanayım dedi. Sanki siz sokaktan topluyorsunuz parayı. Hakkı olanı, ki daha fazlasını alıyorken aç gözlülüğün anlamı ne

Size kalan 850 ise cidden çok büyük yanlış yapıyorsunuz. Hem tavırlarını da beğenmiyorsunuz. Yazık değil mi verdiğiniz paraya. Eminim dahaa düşük fiyata çalışılacak aklı başında insan çoktur.

Yardımcım vardı evde.Ben de alışverişe gittim geldim.Yerleştirdim.Çöpü attım.Duşa gireceğim.O da işi bitmiş

çıkmak üzere.Neyse ben duşa girdim çıktım o gitmiş.Elimde birşey vardı çöpe atayım dedim.Bir de ne

göreyim koca ayran şişesi çöpte.Yarım ayran yoktu, alışverişten aldığımı hiç açılmadan dolaba koymuştum.

Dolapta ayran yok.E canı çekmiştir susamıştır görünce içmiştir de e be kardeşim 10 dk içinde 1 1.5 litre ayran

nasıl içilir?İnsanın midesi almaz.Bu ne götürsem kar anlayışı aynı sizin yardımcınızda olan gibi.

Diyeceğim şu ki o akşam ekmeği 3 gün sonra çamaşır deterjanı olur, o olur bu olur.Benim bir arkadaşım vardı.

Evde çalışan yardımcısına hiç birşey vermezdi, kızardım.Ama yaşadıkça gördükçe hakvermeye başladım.

İstisnaları elbette var ama çok az.

Reşadiye teyze yarım ekmek yarım ekmek biriktirmiş set almış gelinine :)
İyisini bulun teyze gitsin bence

kadın zaten ayrı bi alem. alabilir miyim dmeiyor da alsam haram mı diyor.

A
kadın zaten ayrı bi alem. alabilir miyim dmeiyor da alsam haram mı diyor.

Arkadaşımın evinden yardımcısı bir sürü şey (elbise, nevresim,tencer v.s) götürmüş.Ortaya çıktı.İnkar etti.

Kamera kayıtları var eve gelip kocanla konuşacağız, sonra da gidip polise şikayet edicez deyince aldıklarını geri

getirdi.O gün haklarını helal etmeye ikna edemedi İki gün sürekli mesaj telefon taciz etti çıktı gene geldi.

İlla hakkınızı helal edin.Yakalanınca hak yakalnmayınca helal.

1600 veriyor ya yemek ütü temizlik kısacası evin hanimlıliğını oynanması bekleniyor . Konu sahibesini tenzih ediyorum, lakin mesele bu .
Zamaninda ben de yaptım basta neleri yapip yapamayacağımızi konuştuk 5gun sonra şunu da ütüler misin ? bunu da siler misin? olayina döndü .
E bunları yaparken çocuga bir sey olsa ? düşse mesela .Hâşa düsemez düşmesi teklif dahi edilemez
Çocuk gelişimi okumuş birine bu 1600 ü teklif edemezsiniz bazı arkadaslar etkinlik falan demiş de yaşlı bir teyze ise bakici ne bilsin etkinlik nedir ....
Anlamıyor ben , kadinin belki canı çekti . Nedir bu infaz ?

Burada bazıları da bakıcıları sömürmek istiyor. Hem yemek hem temizlik hem de bebek olmaz. Olursa bunlardan biri iyi olmaz. Tüm bunları yapan için de 1600 az bile sayılır. Milletin çocuğunun sorumluluğunu alacağıma gider satış danışmanı olurum. Her işi yapacağıma bir iş yaparım.

Canı çeken o günlük ister. Bundan sonra her gün alsam haram olur mu diyormuş.

çok doğru dedin. sen hırsızlığı yap yap. sonra sahibinden helallik iste. nasıl kafa bu anlamadım. dinden beyinleri uyuşmuş.

bursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Gerçekten çocuk bakımı fiyatları bu kadar fazla mı Hem de eğitimi olmayan, yaşlı birisine baktırıyorsunuz. Çocuk gelişimi öğrencileri falan olsa... Hem gençlere destek olur. Kimseyi bulamadıysanız o ayrı tabi ama ne yemek yapıyormuş ne de yalnız bakıyormuş.
Ben olsam evimden yiyecek götürmesi beni aşırı rahatsız ederdi. Ben eve yardıma gelen kadına yiyecek ortada birşeyim varsa şundan alabilirsiniz diyorum. Yoksa evde onun da istediğini hazırlayıp yemesini istemem. Maddi durumumuz kötü falan değil ama sonuçta her şey hesaplı, şu gün bunu, bu gün şunu yiyeceğiz diye alınıyor. Bir geliyorsun eve pişireceğin, çıkarıp dolaba koyduğun et, tavuk vs. gitmiş mesela

Sizinki de resmen hırsızmış yani artık. Bir torba göz hakkı, şeker düşmesi mi olur. Gözüne güzel görünen başka neleri alıp gidecek kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…