- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
evet bende şoktayım inanın o olaydan sonra moralim çok bozuldu ve hiç uyuyamadım .Allahım ben idrak edemiyorum bu saçma insanları ya? Böyle biri çocuğuma bakmasın.
yapmak isteyen kör noktalarda yapıyo zaten. Bu iş vicdan işi. İnsanda vicdan, Allah korkusu yoksa ne kamera fayda eder ne başka şey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyelim. Şu dönemde büyük cesaret gerçekten ama ne yapacaksınız tabi..benimde kızıma bakıcı bakıyor
ilk bakıcı zamanında çok uyuyordu başka dengesizikleri oldu bakıcının
değiştirdik şimdi yeni gelenle de kamera konusunda anlaştık
Allah a emanet artık
beni tanısanaydınız o isterken ben kızardım kalbim çarptı aklım duruyor tek kelime çıkmıyor benden . bu huyumdan nefret ediyorum . o kadarki al derken sesim içime kaçtı .halimden anlardı istese haram olduğunu .Nolur düşündüm de haram olur diyin..
evet bende şoktayım inanın o olaydan sonra moralim çok bozuldu ve hiç uyuyamadım .
Bana bu rakamlar cok geldi.demek ki yerine göre de fark ediyor.antalyanın turistik ilcesinde yasiyorum 5 tam gün bakan bakıcı en fazla 700.ayni ilcede arkadasimin cocuguna 6 gün yarım günlük bakan 500 aliyor. Ankarada cankayada oturan karı koca doktor kuzenim(gelirleri baya iyi) bakıcıya 900 maaş veriyor+sigorta yatiriyor. Sigorta ne kadar yatiriyor bilmiyorum ama 250 civarı demislerdi.Ya herkes çok demiş 1600, ben de bursadayım ben de 1650 veriyorum. Sadece bursa mı böyle acaba yaa. Herkes çok diyince moralim bozuldu :)
Sigorta 250 civarı oluyor, bir de kadın tek bakmıyor. Annem de var, ben de genelde evdeyim. Siz böyle anlattıkça benim içime oturduBana bu rakamlar cok geldi.demek ki yerine göre de fark ediyor.antalyanın turistik ilcesinde yasiyorum 5 tam gün bakan bakıcı en fazla 700.ayni ilcede arkadasimin cocuguna 6 gün yarım günlük bakan 500 aliyor. Ankarada cankayada oturan karı koca doktor kuzenim(gelirleri baya iyi) bakıcıya 900 maaş veriyor+sigorta yatiriyor. Sigorta ne kadar yatiriyor bilmiyorum ama 250 civarı demislerdi.
beşevlerdeyimKız Bursa'nın neresindesin? Bende yeni iş buldum. Çalışma saatleri fazla ama iş iştir. Keşke önceden yazsaydın ben bakardım
bende bu yürek varken hiç bir şey demeden yollarım bir plan yaptım gibi para çok geldi .annem evinde bakacak demeyi düşünüyorumYollayınca bize de haber ver nasıl olduğunu...
evet bursa da çok pahalı 2000tl isteyen bile varYa herkes çok demiş 1600, ben de bursadayım ben de 1650 veriyorum. Sadece bursa mı böyle acaba yaa. Herkes çok diyince moralim bozuldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?