- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
hemen şimdi bakıyorum . çok teşekkürler .Bana çocuk yetiştirecek yetkinlikte değilmiş gibi geldi
1600 tl ye daha bilinçli yetiştirecek kişisel gelişim anlamında etkisi olacak daha profosyonel birini bulabilirsiniz bence
Teyzesensin di sanırım bir site var
Ablam oradan bulmuştu çok memnunlar
Kreşe gidiyor gibi eğitim alıyor evde
Bi bak istersen
bu bana biraz suçlu psikolojisi gbi geldidindar olduğum düşünecek bir cümlem bir ibadetim yok . ama o hep Allah hak hukuk çarpsın marpsın diye konuşur. öyle deme derim . en basiti çocuk tok mu dedim . vallahi tok yedi niye yalan konuşayım diye susmadan açıklama yapar kendi kendine .
nedense yazarken daha iyi anlıyorum hımmmmmmmmm
Ohaa yani 10 saat günde ayda 260 saat 1600 maaş gerçekten çok hemde yanında biri daha varsa ben aydındayım burda yarım gün 400 500 liraya millet bayıla bayıla bakıyo çocuklara yol verin gitsin kazık kadar adam kendi maaşından karnını doyuramicak anası çalıştığı yerden ekmek arası getircek şimdi bunu isteyen yakında üstünde ne görse ister bide haram olurmu demiş haram da zikkimda olur deseydinbursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
çok doğru sağolKonu sahibi cimri olsa kısan biri olsa 100lira yol parasini vermez.burada hadise yarim ekmegi esirgemek degil aç gözlülük iyi niyeti suistimal etmek... sizin gibi düşüne düşüne bazı insanları hazıra alıştırdık.
önceliklediyorum ve ekliyorum yakında haram mı olur diye diye evi de taşır
affedersiniz haram mı olur televizyonu götürebilir miyim haram mı olur oğlan evde izlesin dedim di de
dindar olduğum düşünecek bir cümlem bir ibadetim yok . ama o hep Allah hak hukuk çarpsın marpsın diye konuşur. öyle deme derim . en basiti çocuk tok mu dedim . vallahi tok yedi niye yalan konuşayım diye susmadan açıklama yapar kendi kendine .
nedense yazarken daha iyi anlıyorum hımmmmmmmmm
önceliklediyorum ve ekliyorum yakında haram mı olur diye diye evi de taşır
affedersiniz haram mı olur televizyonu götürebilir miyim haram mı olur oğlan evde izlesin dedim di de
yeme sorunu var katı yiyemiyor. o yüzden düşünmedim
Neeeee küçücük çocuğa uyku damlası şikayet etmedilermi insan kimseye guvenemicekmi hem evin icinde dışarda değil hem para ver hemde çocuğa bakacağına uyku ilacı versin hey Allahım sen bilirsinolsun canım. bizim kreste 1 yaşında bebeler bile var. Anneler sütünü bile getiriyolar oraya. Hatta sabah anneleri kreşe getirdiğince öğretmenlerine bi atlamaları var o bilmişlerinmutlu olmasa çocuk atılır mı annesinden öyle.. Hiç bir zaman içime sinmiyo bakıcılar benim canım yaa.. Ben etrafta gördüklerimden duyduklarımdan sonra aşamadım bu güvensiz halimi. Kreş için küçük demişlerdi bana da, bakıcı tut dediler. O dönem arkadaşımın çocuğuna bi bakıcı geliyodu. Nasıl imrenmiştim kadın ne kadar özenli bakıyo ben de bulsam böyle birini diye. Meğer işler öyle değilmiş. Çocuk uyumayınca yanında getirdiği bi damlayı mamasına katıp sonra da elinde telefon keyif çatıyomuş. Daha da kimseye güvenmem dedim..
Bilmediğim icin soruyorum ; nasıl bir adilik ??"Alsam haram olur mu?" diyerek hedefe yurumek adi ve çakalca bir yöntem. Bir kere bu çok fena. Bunları 2012den beri bakıcı çalıştıran biri olarak söylüyorum. Doğru insan değil, eğitimle düzelmez.
Ben de bursadayım, Gönder çocuğunu bana benimkiyle beraber bakarım bi sürebursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Yani adam gibi istemiyor da dinden vuruyor, ne bileyim çetrefilli yollar izliyor.Bilmediğim icin soruyorum ; nasıl bir adilik ??
açık adres alıyım :)Ben de bursadayım, Gönder çocuğunu bana benimkiyle beraber bakarım bi sürebu bakıcı işi de ne zor yauf.. Bakıcıyı değiştirmekte fayda var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?