• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi?

Dokuz99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
88
-119
286
Bursa
Merhabalar,

Siteyi çok uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum, ilk defa konu açıyorum. Çünkü kimseye anlatamadığım şeyler konusunda belki fikir alabilirim sizlerden..
Eşimle 3 yıllık evliyiz, son 1 yıldır da aramız ya çok iyi ya da çok kötü. En son dün kavga ettik, olay şöyleydi;
Bir arkadaşım aradı, yarın için tüm arkadaşlarımızın toplanacağı bi buluşmadan bahsetti, bende eşimin doğum günü bir gün önce olduğu için o zaman toplanalım hem de eşime sürpriz doğum günü olur dedim. Bu da şu yüzden, bir gün öncesinde doğum gunuydu ve çalıştığımızdan dolayı kutlayamamıştık, şimdi sıkıştırmayalım hafta içi daha rahat kutlarız dediğimiz için bende hazır herkes toplanıyorken böyle bir güzellik olsun dedim.
Ancak bu toplanmada da grubumuzda ki herkes geleceği bizim gitmememiz garip olacağından zaten gidecektik, böyle durumlarda da gittiğimiz yerde herkes kendi içtiğiniz öder.
Neyse ben arkadaşımla telefonda konuşurken anlamış böyle bir organizasyon yaptığımı. Telefonu kapatınca bana gayet sert ve sesi bi parça yükselmiş şekilde (çünkü o sırada çarşıdaydık) ; ne doğum günü, nereden çıkartıyorsun bunları bu durumdayken dedi. Maddi durumumuz bu aralar biraz kötü gidiyor.. Bende ona bizim için de iyi olur, kafamız dağılır dedim, kaldı ki onun doğum günü demek bu toplantıda ekstradan masraf yapmamız anlamına gelmiyor.

Neyse biz böyle kavga ede ede çarşıda ilerliyorduk, artık benim de tepem attı, o gün de gergindim biraz, çarşıda buluştuğumuz ilk an gergin ve halsizim bugün nedense demiştim.
Yolda yürürken geriden geriden gelip duruyordu, bende döndüm arkamı 'hadi' dedim. Ben nasıl herkesin içinde böyle dermişim ona diye çıkıştı. Sonra oturduk bi banka, sustuk. Kendi kendine 'bende suç zamanında ağzına s..madım ki şimdi tepeme çıkıyorsun' dedi. Bende ağzına yapıştıracağım şimdi, ne diyosun sen dedim! O da 'g..ün yiyosa yap bakalım' dedi.
Ve ben kalktım gittim, o orada kaldı, çok ama çok canım sıkıldı.

Yani bu tür konuşmalarla resmen saygımızı yitirdik, acaba bunları yaşayan ben miyim yoksa dışarıdan normal gibi gözüken evliliklerde de zaman zaman böyle konuşmalar oluyor mu, evliliğimiz bitti de bizim mi haberimiz yok? :(

Böyle kavgalar olduğunda en uçta kavga ediyoruz ama onun dışında herşey normal gidiyor, genel bir soğukluk söz konusu değil ama acaba ileride böyle bir son mu bekliyor bizi.. ne yapmamız lazım..

kavgazsız aşk bıle olmuyorki kaldıkı evlilik böle bişeydir zaten diye düşünüyorum evli degili ama

tartışmada kavgada hemen ayrılmayı düşünüyorsanız işte ozaman bitmişitrdi evlılıkk

ıkınızde sinirliymişsiniz sadece birinizin susması gerekirken ıkınızde patlamışsınız ,olur arada böle şeyler bence takmayın kafanıza

sen dogru olanı yapmışsın onun için ama o yanlış anlamış sadece hepsi bu bence

ben erkek arkadaşımla aynı evdeyım bikaç aydır sen bizi görsen bazen tepem atıyor git adam başımdan kavga edınce evde durma

dıyorum yokk o dururmu ılla bagrıcak ,gecende bana terlık bile fırlattı çok bagrıyormuum bende ona fırlatınca çok sinirliydim ama

sonradan birbirimize bakıp gülmeye başlıyoruz ozaman barışıyoruz işte

aynı şekılde yoldada kavga edınce ben çeker gierim o peşimden gelir huyumu bılır gönlümü alassa dönmem geriden geriden gelir

sonra barışırız ....evlılıkte ıkahı var nasılsa dıye düşündüyceksın adama ...gitme korkularını yaşatıcaksın bence

kavgazsız aşk bıle olmuyorki kaldıkı evlilik böle bişeydir zaten diye düşünüyorum evli degili ama

tartışmada kavgada hemen ayrılmayı düşünüyorsanız işte ozaman bitmişitrdi evlılıkk

ıkınızde sinirliymişsiniz sadece birinizin susması gerekirken ıkınızde patlamışsınız ,olur arada böle şeyler bence takmayın kafanıza

sen dogru olanı yapmışsın onun için ama o yanlış anlamış sadece hepsi bu bence

ben erkek arkadaşımla aynı evdeyım bikaç aydır sen bizi görsen bazen tepem atıyor git adam başımdan kavga edınce evde durma

dıyorum yokk o dururmu ılla bagrıcak ,gecende bana terlık bile fırlattı çok bagrıyormuum bende ona fırlatınca çok sinirliydim ama

sonradan birbirimize bakıp gülmeye başlıyoruz ozaman barışıyoruz işte

aynı şekılde yoldada kavga edınce ben çeker gierim o peşimden gelir huyumu bılır gönlümü alassa dönmem geriden geriden gelir

sonra barışırız ....evlılıkte ıkahı var nasılsa dıye düşündüyceksın adama ...gitme korkularını yaşatıcaksın bence

Teşekkürler, güzel paylaşımın için. Sadece böyle küfürler ortaya çıkınca saygıyı yitiriyor muyuz diye korkuyorum.
Ayrıca dediğin gibi oldu, ben gidince sinirle hızlı hızlı yakalayamadı beni, aradı neredesin diye:)

Ben ona kızıyorum asker arkadaşın değilim ben senin, kavga da etsek küfür etme hakkını vermez sana diye.
Ya kendi arkadaşlarıyla es kaza kavga fln etse fln küfredebilir de insan eşiyle kavga edince küfürü işin içine sokmasına çıldırıyorum.

belki konuşma tarzı böyledir eşinin.tamam hoş değil ama huyu böyledir belki

Back
X